Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
8.6.11 10:57

Houbičko ale u nás nejde o obžérství. On vypije za 24 hodin 750ml mlíčka, což by mohl pít mnohem více, ale nechce. Akorát nějak rychle roste, už má 64cm :-P
To Natynka měla porodní 2800g a teď má 5400g, takže ta porodní váha je dost znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
8.6.11 15:12

Ahoj holky, nebyla jsem teď měsíc doma, tak jsem se nemohla hlásit. Jinak my jdeme v pondělí na tříměsíční, tak jsem zvědavá. Tipuji to na 5kg.
Foto ze včerejška, mi trošku vytuhly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.6.11 20:48
Jolanda píše:
Ahoj holky, nebyla jsem teď měsíc doma, tak jsem se nemohla hlásit. Jinak my jdeme v pondělí na tříměsíční, tak jsem zvědavá. Tipuji to na 5kg.
Foto ze včerejška, mi trošku vytuhly :mrgreen:
..no tak ty jsou úžasný :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.6.11 21:01
Jolanda píše:

jsou nádherné :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.6.11 21:37

Ty jsou miloučký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.6.11 21:58
Jolanda píše:

Nádhera!!! Já bych tu fotku nazvala „5minut klidu“. Beru to podle sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
8.6.11 22:25
lentilka76 píše:
Jolanda píše:
Nádhera!!! Já bych tu fotku nazvala „5minut klidu“. Beru to podle sebe. :mrgreen:

Možná to bylo i 10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 21:16

Holky, trochu mimo mísu, ale zeptám se - nevzpomínáte si některá, jak se jmenuje ta stránka, kde lidi prodávají všelijaký svoje výrobky? Třeba obrázky, náušnice, pletení atp. … ne a ne to najít :) chtěla jsem se tam na něco mrknout :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
10.6.11 21:29

Beed, myslíš Fler.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 21:32
Jolanda píše:
Beed, myslíš Fler.cz?
Áááno, přesně tuhle stránku jsem myslela, děkuji :-) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.6.11 08:37

Ahojky, tak máme po včerejšku za sebou kontrolu (v 10.týdnu) s očkováním na rotaviry (v 6.týdnu korigovaného věku - kdo si to má pamatovat :mrgreen: ): Eliška 54cm a 4300g a Kačenka 53cm a 3910g. Držte palcem, snad holčičky zvládnou to očkování bez nějakých větších problémů. I když včera mi berušky spaly odpoledne cca od čtyř do jedenácti večer (asi jak byly unavené) a to jsem Kačenku ještě budila. Škoda, že takhle dlouho nespí v noci. Už máme noční pravidelné papání: kolem půlnoci, pak se vzbudí v půl páté nejpozději, většinou ve čtyři a potom v půl osmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.11 11:30

máme to stejně :-D (myslím spánek) váha +-6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
12.6.11 23:21

Průběžný výsledek očkování: Eliška v pohodě, Kačenka teplotu 37,5, mrzutá, papá strašně: na etapy po 30ml po 10min :-( . Na druhou stranu si říkám, že máme doma trénink až nám porostou zoubky :mrgreen: . K teplotě mám dva dotazy: při jaké teplotě mám začít hysterčit ( :mrgreen: ) a odečítá se něco u dudlíkového teploměru? Teda já nevěděla, že se něco někde odčítá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
13.6.11 09:58
lentilka76 píše:
Průběžný výsledek očkování: Eliška v pohodě, Kačenka teplotu 37,5, mrzutá, papá strašně: na etapy po 30ml po 10min :-( . Na druhou stranu si říkám, že máme doma trénink až nám porostou zoubky :mrgreen: . K teplotě mám dva dotazy: při jaké teplotě mám začít hysterčit ( :mrgreen: ) a odečítá se něco u dudlíkového teploměru? Teda já nevěděla, že se něco někde odčítá. Děkuji

Lenti, myslím že nad 38. U dudlíkového nevím, ale asi ne, je to taky bazálka ne??? To si budu muset najít :-) Jinak je super, že to zatím holky takhle zvládají, jsou to šikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
13.6.11 10:08

Holky já myslím že v prdýlce se musí naměřit 38,5,horečka se sráží od 38st… (v prdýlce se odečítá -5st.,všude jinde se neodečítá -dudlík nebo obyč teploměr)já když měli kluci horečku a to jen při druhým očkování které je prý nejhorší srážela jsem také měli 38,6st..měla jsem strach jak blázen no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky