Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Houbičko ale u nás nejde o obžérství. On vypije za 24 hodin 750ml mlíčka, což by mohl pít mnohem více, ale nechce. Akorát nějak rychle roste, už má 64cm ![]()
To Natynka měla porodní 2800g a teď má 5400g, takže ta porodní váha je dost znát.
Ahoj holky, nebyla jsem teď měsíc doma, tak jsem se nemohla hlásit. Jinak my jdeme v pondělí na tříměsíční, tak jsem zvědavá. Tipuji to na 5kg.
Foto ze včerejška, mi trošku vytuhly ![]()
Jolanda píše:..no tak ty jsou úžasný
Ahoj holky, nebyla jsem teď měsíc doma, tak jsem se nemohla hlásit. Jinak my jdeme v pondělí na tříměsíční, tak jsem zvědavá. Tipuji to na 5kg.
Foto ze včerejška, mi trošku vytuhly
Jolanda píše:
jsou nádherné
![]()
Jolanda píše:
Nádhera!!! Já bych tu fotku nazvala „5minut klidu“. Beru to podle sebe. ![]()
lentilka76 píše:Jolanda píše:Nádhera!!! Já bych tu fotku nazvala „5minut klidu“. Beru to podle sebe.
Možná to bylo i 10
![]()
Holky, trochu mimo mísu, ale zeptám se - nevzpomínáte si některá, jak se jmenuje ta stránka, kde lidi prodávají všelijaký svoje výrobky? Třeba obrázky, náušnice, pletení atp. … ne a ne to najít
chtěla jsem se tam na něco mrknout
![]()
Jolanda píše:Áááno, přesně tuhle stránku jsem myslela, děkuji
Beed, myslíš Fler.cz?
Ahojky, tak máme po včerejšku za sebou kontrolu (v 10.týdnu) s očkováním na rotaviry (v 6.týdnu korigovaného věku - kdo si to má pamatovat
): Eliška 54cm a 4300g a Kačenka 53cm a 3910g. Držte palcem, snad holčičky zvládnou to očkování bez nějakých větších problémů. I když včera mi berušky spaly odpoledne cca od čtyř do jedenácti večer (asi jak byly unavené) a to jsem Kačenku ještě budila. Škoda, že takhle dlouho nespí v noci. Už máme noční pravidelné papání: kolem půlnoci, pak se vzbudí v půl páté nejpozději, většinou ve čtyři a potom v půl osmé.
Průběžný výsledek očkování: Eliška v pohodě, Kačenka teplotu 37,5, mrzutá, papá strašně: na etapy po 30ml po 10min
. Na druhou stranu si říkám, že máme doma trénink až nám porostou zoubky
. K teplotě mám dva dotazy: při jaké teplotě mám začít hysterčit (
) a odečítá se něco u dudlíkového teploměru? Teda já nevěděla, že se něco někde odčítá. Děkuji
lentilka76 píše:
Průběžný výsledek očkování: Eliška v pohodě, Kačenka teplotu 37,5, mrzutá, papá strašně: na etapy po 30ml po 10min. Na druhou stranu si říkám, že máme doma trénink až nám porostou zoubky
. K teplotě mám dva dotazy: při jaké teplotě mám začít hysterčit (
) a odečítá se něco u dudlíkového teploměru? Teda já nevěděla, že se něco někde odčítá. Děkuji
Lenti, myslím že nad 38. U dudlíkového nevím, ale asi ne, je to taky bazálka ne??? To si budu muset najít
Jinak je super, že to zatím holky takhle zvládají, jsou to šikulky.
Holky já myslím že v prdýlce se musí naměřit 38,5,horečka se sráží od 38st… (v prdýlce se odečítá -5st.,všude jinde se neodečítá -dudlík nebo obyč teploměr)já když měli kluci horečku a to jen při druhým očkování které je prý nejhorší srážela jsem také měli 38,6st..měla jsem strach jak blázen no…