Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Market to sou stehýnka teda
,všechny děcka jsou úžasný koukám,bych vám je umuchlovala
Radi kolik maj tvoji chlapečci??..Jinak market taky jsmeo ve sporťáku už asi od 4tého měs oni ty korbičky nenáviděli od začátku,ted je klid aspoň…šíleně se těším až si sednou budu víc mobilní a třeba přijedu až k vám ![]()
Jo Market víidím dobře tescový plínky? jestli jo nedám na ně dopustit jsou supr že? máme 4ky už je to jakýsi těsný zas
asi koupím větší bo co..Jo a jak dáš ty fotky přímo do příspěvku???
andrej a odkud jsi že se chystáš až k nám ![]()
jj jsou tescový jsou super ale moc silné já používám tesco a pampers v akci jak sleep and play tak active baby…
andrejka87 píše:
Market to sou stehýnka teda,všechny děcka jsou úžasný koukám,bych vám je umuchlovala
Radi kolik maj tvoji chlapečci??..Jinak market taky jsmeo ve sporťáku už asi od 4tého měs oni ty korbičky nenáviděli od začátku,ted je klid aspoň…šíleně se těším až si sednou budu víc mobilní a třeba přijedu až k vám
ahoj klukum budou 14.6.tři měsíce,jinak budou mít už určitě 5kilo,pošlu ještě foto
Radi koukám že Lukášek je dooost namazaný miminko
leskne se teda krásně,jsou oba suprový
, Market myslíš že jsou silný? no já nevim nám pampers dycky protekly nechápu,už si ani nepamatuju jak jsou který široký máme jen tyhle a zatím bez stížností,jen jeden balík sem vyhaoval normálně smrděly chemií jak blázen nevím co to bylo jiný už byly ok…a jinak to je jedno kde kdo bydl já pojedu kamkoliv milujem cestování
ale jsem od olmika a ty od Tábora koukám že? nejblíž to mám asi k Ruzi tak jee vidím Lanškroun tam jezdíme
andrejka87 píše:
Radi koukám že Lukášek je dooost namazaný miminkoleskne se teda krásně,jsou oba suprový
, Market myslíš že jsou silný? no já nevim nám pampers dycky protekly nechápu,už si ani nepamatuju jak jsou který široký máme jen tyhle a zatím bez stížností,jen jeden balík sem vyhaoval normálně smrděly chemií jak blázen nevím co to bylo jiný už byly ok…a jinak to je jedno kde kdo bydl já pojedu kamkoliv milujem cestování
ale jsem od olmika a ty od Tábora koukám že? nejblíž to mám asi k Ruzi tak jee vidím Lanškroun tam jezdíme
Děkuji,to ho mazal starší bracha
andrej nám neprotýkaj jen hovna do Kuby ale ten je schopnej prosrat cokoliv
i když ted to není tak hrozný… s Růženkou mám v plánu se sejí tv lete pokud povezu karol k babičce do Třebové tak uvidím jestli to vyjde…
jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ?
tak určitě písni až pojedete
léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat
první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši ![]()
jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl
jedna včerejší fotka
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg
a ještě jedna