Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
5.6.11 07:43

andrej Kubík má taky dva zuby :-D
holky už jsme ve sporťáku :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 07:45

a takhle vypadá správný nedonošenec :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 07:59

jsou nádherný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 08:00

Také posílám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 08:01

adruhy brouček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.6.11 08:25

Market to sou stehýnka teda :dance: ,všechny děcka jsou úžasný koukám,bych vám je umuchlovala :-) Radi kolik maj tvoji chlapečci??..Jinak market taky jsmeo ve sporťáku už asi od 4tého měs oni ty korbičky nenáviděli od začátku,ted je klid aspoň…šíleně se těším až si sednou budu víc mobilní a třeba přijedu až k vám :lol:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
5.6.11 08:27

Jo Market víidím dobře tescový plínky? jestli jo nedám na ně dopustit jsou supr že? máme 4ky už je to jakýsi těsný zas :-) asi koupím větší bo co..Jo a jak dáš ty fotky přímo do příspěvku???

• Citovat
  • Upravit
8707
5.6.11 08:32

andrej a odkud jsi že se chystáš až k nám :mrgreen:
jj jsou tescový jsou super ale moc silné já používám tesco a pampers v akci jak sleep and play tak active baby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 08:37
andrejka87 píše:
Market to sou stehýnka teda :dance: ,všechny děcka jsou úžasný koukám,bych vám je umuchlovala :-) Radi kolik maj tvoji chlapečci??..Jinak market taky jsmeo ve sporťáku už asi od 4tého měs oni ty korbičky nenáviděli od začátku,ted je klid aspoň…šíleně se těším až si sednou budu víc mobilní a třeba přijedu až k vám :lol:

ahoj klukum budou 14.6.tři měsíce,jinak budou mít už určitě 5kilo,pošlu ještě foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 08:40

Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 08:40

Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.6.11 08:50

Radi koukám že Lukášek je dooost namazaný miminko :-) leskne se teda krásně,jsou oba suprový :hug: , Market myslíš že jsou silný? no já nevim nám pampers dycky protekly nechápu,už si ani nepamatuju jak jsou který široký máme jen tyhle a zatím bez stížností,jen jeden balík sem vyhaoval normálně smrděly chemií jak blázen nevím co to bylo jiný už byly ok…a jinak to je jedno kde kdo bydl já pojedu kamkoliv milujem cestování :-) ale jsem od olmika a ty od Tábora koukám že? nejblíž to mám asi k Ruzi tak jee vidím Lanškroun tam jezdíme

• Citovat
  • Upravit
740
5.6.11 08:52
andrejka87 píše:
Radi koukám že Lukášek je dooost namazaný miminko :-) leskne se teda krásně,jsou oba suprový :hug: , Market myslíš že jsou silný? no já nevim nám pampers dycky protekly nechápu,už si ani nepamatuju jak jsou který široký máme jen tyhle a zatím bez stížností,jen jeden balík sem vyhaoval normálně smrděly chemií jak blázen nevím co to bylo jiný už byly ok…a jinak to je jedno kde kdo bydl já pojedu kamkoliv milujem cestování :-) ale jsem od olmika a ty od Tábora koukám že? nejblíž to mám asi k Ruzi tak jee vidím Lanškroun tam jezdíme

Děkuji,to ho mazal starší bracha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 09:06

andrej nám neprotýkaj jen hovna do Kuby ale ten je schopnej prosrat cokoliv :mrgreen: i když ted to není tak hrozný… s Růženkou mám v plánu se sejí tv lete pokud povezu karol k babičce do Třebové tak uvidím jestli to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
5.6.11 11:03

jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ? 8-o :mrgreen: tak určitě písni až pojedete :palec: léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat :huban: první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši :lol:

jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl

jedna včerejší fotka

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg

a ještě jedna

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…029109_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení