Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
1.6.11 21:31

tahleta fotecka je z brezna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
1.6.11 22:01

hmmm tam toho moc vidět není.no je to divný taky mi přijdeš na mnohem víc týdnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.6.11 06:33

Houbičko jak ses ptala na to studium tak já do toho jdu taky,ne hned ale brzy,potřebuju se učit nebo natvrdnu a je konec :lol: ,jen ještě hledám správnej čas ted jsou kluci malý a mám na starost celý dům takže aspoň hledám volnou chvíli..teď jsou školy i přes net,jedeš tam třeba jen jednou za půl roku a tak takže supr…

• Citovat
  • Upravit
27
2.6.11 08:05

tady je jeste jedna:)taky z brezna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.6.11 08:32
yotego píše:
tady je jeste jedna:)taky z brezna:)
:lol: :lol: :lol: no nevim ale ani na jedné není přes to černé oblečení na bříško vidět,takže těžko porovnáme,ale musim teda říct že bych tě na těch fotkách nepoznala podle současné fotky,s brýlema vypadáš úplně jinak.sex máš s partnerem předpokládám častěji ,takže z toho asi neposoudíš v kolikátým tt jsi viď? :think: no nevim je to mazec já měla ve 13 tt takové(viz foto) a to jsem měla už dva 4kilový kluky tak mi to přijde moc veliký na 10tt a že jsem neměla dvojky žádné drobečky,od začátku se vyvíjeli jako jeden jedinec po porodu každý přes 3300g před porodem jsem vypadala takhle: no neumim si představit jak bys vypadala ty :mrgreen:

13tt
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/…538296_n.jpg

před porodem:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…184895_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/…206786_n.jpg
 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…988853_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 08:33

Jináč včera jsme byli u dr a podle ní bylo naše obžírání pouze dočasné a konečně ustupující. Máme dva a půl měsíce a 6 kg (5910g a 5980g) vůbec její konstantování tak necítím. Co nesnědí v noci dojedí ráno. Voda a čaj neprošli, tak rezignuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.6.11 08:34

jůůů ty jsou správňácký :srdce: no mají teda dost na dva a půl měsíce,ale nevypadaj nějak „vypapaně“ třeba mají těžké kosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
2.6.11 08:37

Yotego, taky si myslim, ze musis byt tehotna dyl. Takovy bricho jsem mela nekdy kolem 20tt. Anebo cekas tak osmercata :lol:

Houbicko, ja teda nedelam skolu, jen chodim 2× tydne na francouzstinu - to se zvladat da dobre.
Ovsem kdyz si vzpomenu na studentsky leta, tak tam stejne slo dycky jen o tech par tydnu zkouskovyho, zbytek casu byla naprosta flakarna. Takze pokud ti s prckama nekdo behem toho zkouskovyho pomuze, tak si myslim ze se to zmaknout da. Musim teda ale rict, ze obdivuju kazdyho, kdo se do toho na matersky pusti. Ja bych se k tomu nedokopala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.6.11 08:50

krasny brisko mas ,mno casteji to ani tak ne spise ja otehotnela hrozne rychle po tom co jsme se seznamili a to bylo na zacatku brezna ,jj seik provozujeme hodne pravidelne ,ale vic to urcite byt nemuze,si myslim ja ,ja totiz od rijna nikoho nemela az do poloviny unora , na UT jsem byla nekdy v polovine dubna ,protoze jsem sla na preventivni prohlidku kvuli cystam s tim ,ze muzu byt tehotna jsem ani nepocitala , jsem totiz po sterilizaci svorkou a tam mi rekl prekvapeni dne rika mi jste tehotna ,vypada to ,ze tam neni jen jedno ,ale je to vicecetne tehotenstvi a je to tak 5-6 nedel stary ,ale nedokazu to presne posoudit ,takze jdu na UT ted v pondeli,fotecek tu prve moc nemam jak totiz jsem mela system tak se mi vsechny fotecky co jsem mela ulozene v pc nenavratne odstrelili,takze opravdu do pondeli muzu jen dedukovat,tahle fotka je z doby ,kdy mi rekl ,ze jsem tehu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.6.11 08:54

dekuji za komentaro ,to je pozvbuzujici to vedet.)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.6.11 09:59

Ruzi tak to je bomba před tím porodem…hele jako měla jsem taky velký ale na to jakou máš ty prdýlku :lol: no prostě celkově jak jsi hubená je to bříško mega mega a prostě to vypadá strašně hezky :hug: ,já už se myslím před porodem nefotila no vlastně jo ale to už raděj publikovat nebudu :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4355
2.6.11 10:07

andrejko dík :mrgreen: však si ze mě všichni utahovali jestli nepřepadávám a tak podobně,a kdybys viděla ty soucitný pohledy :roll: i můj obvoďák nechápal a ptal se mě kdo mi to udělal a jestli nepřepadávám dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.6.11 16:32

yotego ..tak nejaké bříško jsi měla taky jde o to jak máš zpevnené svaly jak bříško povoluješ… ale fakt bych tipla proste okolo 20 týdne…

Růženko mne se tvoje bříško moooc líbilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.6.11 17:32

Ruzi a já dnes valím oči podruhé 8-o :lol: to si děláš jako srandu s těma datumama narození tvých dětí?????? :mrgreen: to je mazec!

• Citovat
  • Upravit
8707
2.6.11 17:34
andrejka87 píše:
Ruzi a já dnes valím oči podruhé 8-o :lol: to si děláš jako srandu s těma datumama narození tvých dětí?????? :mrgreen: to je mazec!

andrej já měl u obou dětí stejný datum porodu 7.9. jen si Jenda řekl že pujde o týden dřív 31.8 jinak by byl stejne jako Karol :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí