Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beed píše:marketm píše:Tyjo!Beed píše:ty dělá Růženka
off topic - prohlížela jsem zpětně fotky v této diskuzi… kde se dají sehnat tak krásné háčkované čepičky?U nás nic takového není, a kšiltíky nemám ráda
tak to koukám, šikulka… jsou moc krásný, přesně ten styl co se mi líbí… kdyby je třeba prodávala..
Market a o to očkování TBC si zažádáš normálně u dětské a ona to píchne nebo tě někam pošle? Já jsem nad tím také přemýšlela, ale nevím, kde se na to zeptat.
Holky taky nad tím TBC uvažuju chtěla bych ho pro kluky jsem vytočená že ho už neočkují musím zavolat dr. a poptat se…jinak já mám taky supr dodavatelku na háčkované čepičky posílám foto co mi už vyrobila dětem to sekne
jen čekám až mi pošle větší
,tyhle ty už prodávám jsou malinké
andrejka87 píše:
Holky taky nad tím TBC uvažuju chtěla bych ho pro kluky jsem vytočená že ho už neočkují musím zavolat dr. a poptat se…jinak já mám taky supr dodavatelku na háčkované čepičky posílám foto co mi už vyrobila dětem to seknejen čekám až mi pošle větší
,tyhle ty už prodávám jsou malinké
Jéé, ty jsou taky parádní.. to bych chtěla umět
u nás nikoho fakt neznám, kdo tohle dělá
moje mamka umí jen plést, ale to se mi tak nelíbí, a navíc ta vlna.. na hlavičku… moc ne-e ![]()
Holky ještě k tomu TBC,volala jsem k dr. a asi co zdravotník to názor,napišu vám co říkala mě : prý se už neočkuje proti TBC v celém světě my jsme byli v podstatě posl.země kdy se to očkovalo,navíc má tato vakcína hodně nežádoucí účinky což je pr děti náročné,také hnisá hodně ramínko..proti TBC se očkuje bud okamžitě po narození nebo pak až cca ve dvou letech dítěte s tím že ho očkují jen nějaké centra přímo dětský doktor už ne…Také se po očkování TBC nesmí očkovat další 3 měsíce z hlediska náročnosti daného očkování…
Toť vše…takže je čas do těch dvou let se rozhodnout,také se může něco změnit a očkovat se zase bude „povinně“…tak uvidíme ![]()
Jé Andrejko moc děkuji za info
. Tak tedy uvidíme ve dvou letech. jak půjdu k doktorce, tak se jí na to také zeptám.
jak píše naše Tchýňka Market(pro pořádek její děti jsou zasnoubený s našima takže ruce pryč a neobdivovat přehnaně nebo budem žárlit
),čepičky dělám,dělám za 100kč jednu plus pak poštovné,ale samo naše lásky to maj zadara je to přeci v rodině
máš už i nějaké nové teď jsem naposledy dělala pro jednovaječný holčičky.dodám pak fotky.musím teď dodělat mamce svetřík s šatičkama,pak udělat nikolce čepičku k šatičkám aby ladila,a pak už jsem market volná pro Tebe ![]()
ruzajska píše:
jak píše naše Tchýňka Market(pro pořádek její děti jsou zasnoubený s našima takže ruce pryč a neobdivovat přehnaně nebo budem žárlit![]()
),čepičky dělám,dělám za 100kč jednu plus pak poštovné,ale samo naše lásky to maj zadara je to přeci v rodině
máš už i nějaké nové teď jsem naposledy dělala pro jednovaječný holčičky.dodám pak fotky.musím teď dodělat mamce svetřík s šatičkama,pak udělat nikolce čepičku k šatičkám aby ladila,a pak už jsem market volná pro Tebe
Jsou nádherný… to bych taky chtěla umět
myslím že, jestli můžu být tak troufalá, ti udělám taky objednávku potom… můžu? Třeba tahleta je boží:
http://ruzajska.rajce.idnes.cz/cepicky/#…
![]()
ruzajska píše:
jak píše naše Tchýňka Market(pro pořádek její děti jsou zasnoubený s našima takže ruce pryč a neobdivovat přehnaně nebo budem žárlit![]()
máš už i nějaké nové teď jsem naposledy dělala pro jednovaječný holčičky.dodám pak fotky.musím teď dodělat mamce svetřík s šatičkama,pak udělat nikolce čepičku k šatičkám aby ladila,a pak už jsem market volná pro Tebe
al.e zadara neeeeeeeeee to nejdeeeeeeeeeeee leda až po svatbě
...... Růži zítra jdem na pulroční tak uvidím jak jim změří hlavičky já ted čepky mám ale jsou jim pořáad velké jako nejsou vubec pružné takové vyhnáclé no a to je mi k ničemu že…možná až budou sedet nebude se jim to točit okolo kebulky ![]()
no já nechci otravovat s další objednávku jen obdivuju tuhle http://ruzajska.rajce.idnes.cz/cepicky/#…
na kluky se dělaj málo asi protože klukům moc nepasují? ale ti naši jsou k sežrání
…Jinak Market my byli na půlroční prohlídce včera dostali poslední očko pak bude až v 1 roce,Jinak kebulky maj oba 43cm
měřej stejně 72cm a váhy jsou decentní - Ondrášek 8300g a Davídek 8800g jsem čekala že už budeme přes 9kg ale nééé už se to zpomaluje teď se jim zase moc protahují nožičky rostou jak z vody
..Jinak už oba přitahujou nožky k tělu normálně mi klečí ale neplazí se,někdy mám pocit že si David klekne pak stoupne a odejde
pohled na to má
..A doktorka se smála ukazoval jsem jí video jak Ondra válí sudy což je horší než kdyby lezl protože těma sudama se dostane všude neuvěřitleně rychle nestíhám ho chytat ![]()
Ale jo Market,já na tom nevydělávám,jiný je dělaj dráž a já jen za materiál a poštu dá se říct,prostě mě to baví.takže mě dvě čepky pro tebe zdarma nezruinujou
![]()
jinak holky budu se snažit co nejdřív ale znáte to,dojky náhodou onemocněj,do toho zlobivej Filda a úkoly s Mílou a nestíhám.takže zatím nic neslibuju ![]()
to jsou moje poslední dvě čepičky
beruškám moc slušej
jinak market oni se točej všechny,a asi i když už seděj,ale je dobré do nich navlíknout gumičku takovou tu úplně tenoučkou a pak držej tak jak maj
Andy oni se na kluky asi tolik nedělaj protože na holčičky to jde líp a hezčí barvy,ale třeba na mimáči je hodně nspirace na klučičí čepky.zvládnu skoro všechno jen po mě nechtějte prasnici pepinu to je moje noční můra ![]()
ruzajska píše:
detail
Ta je úúúúžasná!! Fakt
![]()
Hrozně se mi líbí, když jsou holčičky oblečený jako holčičky, je to nádherný…
a zrovna přesně taková by se nám hodila k jediným slavnostním kompletkům ![]()
anrej my měli jít v uterý ale vzhledem k tomu jak jsem na tom byla jsem to posunula na zítra…
máš pěkné čahouny
to měli moje děti v roce ![]()
u nás Terinka taky už podsouvá kolínka a zvedá zadek ale jen tak aby se neřeklo jen by sedela jukala na zádech neleží vubec furt je na pupku..Kubík se točí na bříško a je chvili spokojenej pak řve ..má na to nárok…