Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
andrejka87 píše:
Ahoj holky,tak vkládám současné foto mých lásek,za chvíli budou mít 7měs strašně to letí…Jsou moc hodní vše ok právě jsme dopapali rohlík s lučinou
…Pojedete někam na dovču? my jsme se s manželem shodli že až příští rok..dokud kluci nesedí je to všecko takový naprd to ležení
tak pojedeme až příští rok..Doufám že se všichni máte a přeji krásný víken
ahoj Andrejko máš moc nádherné kluky
mi zřejmě na dovolenou nepojedeme,kluci jsou ještě moc malinké,ale příští rok určitě ![]()
Andrejko kluci jsou fešáci
. My jsme se teď rozhodli, že nakonec letos na dovolenou pojedeme. Nevím ale, jestli ještě něco na poslední chvíli najdeme. Nechtěli jsme nic zamlouvat předem, jelikož jsme nevěděli jak nám to se všema dětma půjde.
A pojedeme právě spíš letos, kdy děti leží v kočáru a nejsou nijak nároční. Příští rok nikam nejedu
, představa, jak mi utíkaj tři děti a každé na opačnou stranu mě přímo děsí. Takže my jedem letos a příští rok doma ![]()
Andrej, kluci jsou bombastický
My letos na dovolenou nepojedeme, plánujeme jí až na příští rok autem.
Ahojky
taky letost dovolenou nedám se třema dětma -nene ani náhodou ![]()
petru píše:
Ahojky
taky letost dovolenou nedám se třema dětma -nene ani náhodou![]()
- jinak u nás klučánci taky rostou jak z vody,za týden v sobotu jim bude 5měsíců
![]()
jsou nádherné ![]()
prckové krásní já abych nehletila můžete juknout ke mne do alba je tam pár nových povedených fotek.....
ANdrej teda kluci jsou fakt super a jakcí jsou velcí ![]()
krásná miminka.. holky pomoc, nemůžu malou přinutit na nočník. Povede se to tak 2× za den, ale to u ní musím 2hod stát a když se zadaří, tak si pak učurne i na podlahu. mám prochcaný úplně všechno a denně peru tak 6×
olik že jí je?třeba na to ještě není připravená.kamarádka se snažila za každou cenu brzy naučit bez plín a jedinný efekt který to mělo,byl vystresovanej kluk a vynervovaná máma
dnes jsme se počůrali jen jednou. ale je to hrozný. 19měsíců.
hovezinahoubach píše:
dnes jsme se počůrali jen jednou. ale je to hrozný. 19měsíců.
mi jsme kluky učili že když se vyčurali tak jsme jim dali bonbon,jinak měli pleny jen do 18měsícu ![]()
Market fotky a hlavně děti nádherný
..Hrozně to letí,pořád mám před očima fotečku Kubíka v inkubátoru,jak mu byla ta plínečka veliká…a teď jsou tak velicí a krásní..
Jinak samozřejmě všem mimčům to slušinká rosteme všichni jak z vody
..Holky, se přiznám že v pátek mi ruply nervy,měla jsem dlouhé vlasy a kluci je pořád žužlali a měli jich plné ruce i pusiny,měla jsem je pořád stažený do culíku no a v pátek buch a mám vlasy tak cca necelých 10cm délku
je to neuveřitelná úleva,ráno vstanu a nic nedělám rozcuchaný je prej moderní
..Mějte krásný večer ![]()
Fotoooooooooooooooo ![]()
Lyduš mě to hrozný nepřijde a dr mi u Fildy řekl když mu byli dva že má nárok se ještě počůrávat takže bych to nehrotila,jasně že chceš aby to zvládala a když se daří počůrat se jen jednou tak mi to přijde jako paráda a vůbec ne hrozný ![]()
hrozný je, že u ní musim pořád stát a když začne přešlapovat, dám jí na nočník. O ničem jiném nemluvíme, než o nočníku.Takže jí téměř clej den nemám od sebe dál jak metr.
andrejka87 píše:
Market fotky a hlavně děti nádherný..Hrozně to letí,pořád mám před očima fotečku Kubíka v inkubátoru,jak mu byla ta plínečka veliká…a teď jsou tak velicí a krásní..
Jinak samozřejmě všem mimčům to slušinká rosteme všichni jak z vody
..Holky, se přiznám že v pátek mi ruply nervy,měla jsem dlouhé vlasy a kluci je pořád žužlali a měli jich plné ruce i pusiny,měla jsem je pořád stažený do culíku no a v pátek buch a mám vlasy tak cca necelých 10cm délku
je to neuveřitelná úleva,ráno vstanu a nic nedělám rozcuchaný je prej moderní
..Mějte krásný večer
já jsem taky udělala radikální střih
![]()
Ahoj holky,tak vkládám současné foto mých lásek
,za chvíli budou mít 7měs strašně to letí…Jsou moc hodní vše ok právě jsme dopapali rohlík s lučinou
…Pojedete někam na dovču? my jsme se s manželem shodli že až příští rok..dokud kluci nesedí je to všecko takový naprd to ležení
tak pojedeme až příští rok..Doufám že se všichni máte a přeji krásný víken