Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
4.7.11 11:53

Market každé dítě to má jinak,ti naši to prostě nesnáší.lidi si jich musej nevšímat a nechat je být až si zvyknou je to v poho ale stejně maj odstup,mě to nevadí vím že až vyrostou bude to jiné ale jen mi trhá srdce ten zoufalý pláč když je někdo „obtěžuje“ svou přítomností :-)

• Citovat
  • Upravit
8707
4.7.11 12:09

andrej to je jasný :-) moje děcka to mívaly až tak okolo 8mesíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.7.11 12:34

ahoj Andrej moc hezké mimča :lol: u nas na severu zatím také nejdou slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.7.11 15:57

Andrej ani tady ve středních čechách jsem ty vaše miláčky ještě neslyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.7.11 16:10
andrejka87 píše:
Ahoj holky vkládám fotečku mých lásek,slavili jsme 7.měsíc tak nám to slušelo :-)…Jinak máme zrovna období strachu z cizích lidí,to je řev na celý česko myslím že jste nás museli i zaslechnout :-)..Všem krásný den

Andrejko, jako vždy máš chlapečky výstavní a vypadají jako chlapi a ne jako buchtičky. Jo a ohledně toho řevu: nejsou slyšet - Kačenka je překřičí, když chce maminku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.7.11 19:30

Andrejko, tak přidám další kout republiky, tady na východě by možná slyšet byli, ale naši kluci zřejmě těm vašim směle konkurují, i když asi z jiného důvodu, vypadá to, že nám rostou zuby, už to trvá týden a začíná to být na mašli :zed: Jinak jako vždy krásné foto - super chlapi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.7.11 19:58

Andrejko já se na ty tvoje kluky nemůžu vždycky vynadívat :lol: , jsou to opravdu moc krásní kluci!
Naše děti se zatím také tlemí na všechny :lol:, ale vím že to bojácné období určitě přijde-malá to tak měla také.
Houbičko můj Martínek má také slehlou hlavičku, už měsíc s ním ale cvičíme a začíná se to pěkně upravovat. Doktorka ale říkala, že krásně kulatá už nebude nikdy. Že dohola asi nikdy nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.7.11 07:34

Holky díky za pochvaly,vyřídím :-) :hug: …Jinak Ondráš má taky slehlou hlavičku ale on se s tím i narodil,v porodce mi říkali že byl strašně moc pod žebry a prostě měl málo místečka a pak taky napomohlo to jak miloval svou polohu při spinkání,přes den jsme polohovali ale celou noc spal na té svojí.Takže je to znát ale jak je furt na bříšku přes den a tak je to lepší začíná se mu to kulatit tak uvidíme dr. říkala že do roku dítětě se to ještě dost upraví i když to bude stejně vidět.Ale Ondrášek je vlasáč takže to skryje a do hola snad nikdy nepůjde to by mě ranila mrtvice :-)

• Citovat
  • Upravit
6.7.11 19:53

Jinak jsem se zapoměla pochlubit : nočník zvládnut za 5 krušných, hrozných, neskutečně dlouhých mokrých a smradlavých dnů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.7.11 21:35
hovezinahoubach píše:
Jinak jsem se zapoměla pochlubit : nočník zvládnut za 5 krušných, hrozných, neskutečně dlouhých mokrých a smradlavých dnů :potlesk:

Velká gratulace Houbičko. :potlesk: Za nějaký čas si přijdu pro radu jak na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.7.11 10:07

Houbičko také mo gratuluji :potlesk:
Jinak posílám foto mé malé pomocnice a jedno malých-velkých draků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.7.11 10:11

A tady rošťáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.7.11 10:23

Veru nááááádhera!!!! :hug: :mrgreen: máš nádherný děti…všechny!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
8707
7.7.11 10:28
belami píše:
A tady rošťáci

ty vado hárouš krásní prcové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.7.11 16:35

Děkuju holky, Marťovi už to naštěstí začíná vypadávat :lol: , bych mu musela totiž za chvilku dělat culíky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí