Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
andrej moje jednovaječný vážily jinak
pardon sranda …už mne to okolí dpetá s otázkou to jsou jednovaječný že jsou si tak podobný
nebo jásaj jeeee dva kluci nebo dve holčičky a přitom holka naušnice v růžovém kluk v klučičím
![]()
Ahoj holky ![]()
kluci když se narodili tak jeden vážil 2250,míra 45cm
druhý vážil 2200,míra 45cm
mě příjdou že jsou stejné ![]()
Market tak že to říkaj mě to bych ještě rámci mezích pochopila ale že to řekn tobě když máš holčičku a chlapečka to je moc
,to sou ti lidi fakt tak blbý? My byli v sobotu s klukama na fotbale a o bylo peklo! oba už jsou ve sportáku čepičky nem+nili jen stejný oblečení a každej ti jsou tak stejní jééé - no ježišmarja mě málem ranilo posledního jsem už poslala někam panebože dyť mají úplně jiný oblčeje i stavbu těla o barvě vlasů nemluvě…A poslední pecka byla když o ondrášovi řekla jedna bába že je to krásná holčička - podotýkám oba byli v klučičím
..Svět je zvláštní
![]()
Radi a teď jsou váhově jak? a jaký maj povahy,liší se nějak a včem? ![]()
Ja uz taky nevim, do ceho bych kluky oblikala aby bylo kazdymu jasny, ze to jsou kluci. Oba jsou v modrym, tak mi to prijde naprosto jasny. Navic ty sramy na obliceji uz taky o necem vypovidaji
.
Se dycky muzu zcvoknout, kdyz mi z Lexy delaji holcicku. ![]()
andrejka87 píše:
Market tak že to říkaj mě to bych ještě rámci mezích pochopila ale že to řekn tobě když máš holčičku a chlapečka to je moc,to sou ti lidi fakt tak blbý? My byli v sobotu s klukama na fotbale a o bylo peklo! oba už jsou ve sportáku čepičky nem+nili jen stejný oblečení a každej ti jsou tak stejní jééé - no ježišmarja mě málem ranilo posledního jsem už poslala někam panebože dyť mají úplně jiný oblčeje i stavbu těla o barvě vlasů nemluvě…A poslední pecka byla když o ondrášovi řekla jedna bába že je to krásná holčička - podotýkám oba byli v klučičím
..Svět je zvláštní
![]()
Radi a teď jsou váhově jak? a jaký maj povahy,liší se nějak a včem?[/citac
Radkamysacek píše:
Ahoj holky
kluci když se narodili tak jeden vážil 2250,míra 45cm
druhý vážil 2200,míra 45cm
mě příjdou že jsou stejnéve 4-měsícu měli 5850 a 6000kg,měřili oba 61cm,mě příjde že se v ničem neliší oba dva dělají to samé
taky už jsem slyšela že jsou luky s nikčou úplně stejný přitom luky je po mě a nikča po tátovi a my s lá´dou si teda podobný fakt nejsme
a taky se mě lidi ptali?to jsou dvojčata?co by to asi tak bylo že a nebo se zeptaj jestli to jsou holčičky atd.přesně jak píšete vymaštěný hlavy.nědy mi přijde že jsou tak vydřený že vyděj dvojčata že v tu chvíli znich prostě padaj takový kraviny ![]()
ruzajska píše:
taky už jsem slyšela že jsou luky s nikčou úplně stejný přitom luky je po mě a nikča po tátovi a my s lá´dou si teda podobný fakt nejsmea taky se mě lidi ptali?to jsou dvojčata?co by to asi tak bylo že a nebo se zeptaj jestli to jsou holčičky atd.přesně jak píšete vymaštěný hlavy.nědy mi přijde že jsou tak vydřený že vyděj dvojčata že v tu chvíli znich prostě padaj takový kraviny
na otazku to jsou dvojčata jsem už jednou odpovedela ne jedno je moje druhé kamarádky
![]()
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláška ![]()
ruzajska píše:
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláška
hm to jo
fakt jsem za tech 8měsicu nepotkala nikoho kdo by se neotočil a aspon jednim okem nenakouk.....
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda
taky jim říkaj že je to darmít dvě a žejsem maximálně šťastná mít pak ještě mimi a jen jedno asi by mi to už nepřišlo takové super-těžko říct dvojky si prostě užívám mnohem víc než když jsem měla sólo miminko ![]()
marketm píše:ruzajska píše:hm to jo
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláškafakt jsem za tech 8měsicu nepotkala nikoho kdo by se neotočil a aspon jednim okem nenakouk.....
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda
Anebo já jim říkám, že to trvá jen dýl. A že kdybych měla jen jedno, nevím co bych dělala, že bych se nudila
. A to byste nevěřily jak blbě na mě lidi koukaj.
A musím se pochválit. Dostala jsem od mých rodičů fotoalba (pro každou jedno), takové to, kam se fotky lepí. Už je mám hotové!!!!!
To bylo tisknutí, myslela jsem, že zavařím tiskárnu
Teda, ještě je musím popsat. Díky tomu jsem vlastně doplnila tady fotoalbum.
lentilka76 píše:marketm píše:Anebo já jim říkám, že to trvá jen dýl. A že kdybych měla jen jedno, nevím co bych dělala, že bych se nudilaruzajska píše:hm to jo
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláškafakt jsem za tech 8měsicu nepotkala nikoho kdo by se neotočil a aspon jednim okem nenakouk.....
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda. A to byste nevěřily jak blbě na mě lidi koukaj.
já se nudím se 4ma dětma
![]()
marketm píše:lentilka76 píše:já se nudím se 4ma dětmamarketm píše:Anebo já jim říkám, že to trvá jen dýl. A že kdybych měla jen jedno, nevím co bych dělala, že bych se nudilaruzajska píše:hm to jo
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda. A to byste nevěřily jak blbě na mě lidi koukaj.
![]()
![]()
to ale máme času, co? ![]()
Houbičko podle mě máš jásný jednovajky..myslím že ani ty nebudou nikdy na chlup stejní,přewsně jak jsi to popsala Míša se mi zdá takový menší takový jemnější obličej a ten druhý jak bych to napslaa takový chlapák
prostě mírný rozdíl ale jinak naprosto podoba…Radi u tebe jsou trochu z úhlu ale je to jeden a ten samej
..Holky jak měli váhy při narození?Stejný?