Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
25.7.11 06:42

Houbičko podle mě máš jásný jednovajky..myslím že ani ty nebudou nikdy na chlup stejní,přewsně jak jsi to popsala Míša se mi zdá takový menší takový jemnější obličej a ten druhý jak bych to napslaa takový chlapák :-) prostě mírný rozdíl ale jinak naprosto podoba…Radi u tebe jsou trochu z úhlu ale je to jeden a ten samej :-)..Holky jak měli váhy při narození?Stejný?

• Citovat
  • Upravit
8707
25.7.11 06:52

andrej moje jednovaječný vážily jinak :-D pardon sranda …už mne to okolí dpetá s otázkou to jsou jednovaječný že jsou si tak podobný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo jásaj jeeee dva kluci nebo dve holčičky a přitom holka naušnice v růžovém kluk v klučičím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.7.11 07:54

Ahoj holky :lol:
kluci když se narodili tak jeden vážil 2250,míra 45cm
druhý vážil 2200,míra 45cm
mě příjdou že jsou stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.7.11 08:46

Market tak že to říkaj mě to bych ještě rámci mezích pochopila ale že to řekn tobě když máš holčičku a chlapečka to je moc :zed: ,to sou ti lidi fakt tak blbý? My byli v sobotu s klukama na fotbale a o bylo peklo! oba už jsou ve sportáku čepičky nem+nili jen stejný oblečení a každej ti jsou tak stejní jééé - no ježišmarja mě málem ranilo posledního jsem už poslala někam panebože dyť mají úplně jiný oblčeje i stavbu těla o barvě vlasů nemluvě…A poslední pecka byla když o ondrášovi řekla jedna bába že je to krásná holčička - podotýkám oba byli v klučičím :cert: ..Svět je zvláštní :nevim: :-P
Radi a teď jsou váhově jak? a jaký maj povahy,liší se nějak a včem? :-)

• Citovat
  • Upravit
5257
25.7.11 08:52

Ja uz taky nevim, do ceho bych kluky oblikala aby bylo kazdymu jasny, ze to jsou kluci. Oba jsou v modrym, tak mi to prijde naprosto jasny. Navic ty sramy na obliceji uz taky o necem vypovidaji :lol: .
Se dycky muzu zcvoknout, kdyz mi z Lexy delaji holcicku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.7.11 11:31
andrejka87 píše:
Market tak že to říkaj mě to bych ještě rámci mezích pochopila ale že to řekn tobě když máš holčičku a chlapečka to je moc :zed: ,to sou ti lidi fakt tak blbý? My byli v sobotu s klukama na fotbale a o bylo peklo! oba už jsou ve sportáku čepičky nem+nili jen stejný oblečení a každej ti jsou tak stejní jééé - no ježišmarja mě málem ranilo posledního jsem už poslala někam panebože dyť mají úplně jiný oblčeje i stavbu těla o barvě vlasů nemluvě…A poslední pecka byla když o ondrášovi řekla jedna bába že je to krásná holčička - podotýkám oba byli v klučičím :cert: ..Svět je zvláštní :nevim: :-P
Radi a teď jsou váhově jak? a jaký maj povahy,liší se nějak a včem? :-) [/citac
Radkamysacek píše:
Ahoj holky :lol:
kluci když se narodili tak jeden vážil 2250,míra 45cm
druhý vážil 2200,míra 45cm
mě příjdou že jsou stejné :lol:

ve 4-měsícu měli 5850 a 6000kg,měřili oba 61cm,mě příjde že se v ničem neliší oba dva dělají to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
25.7.11 11:53

taky už jsem slyšela že jsou luky s nikčou úplně stejný přitom luky je po mě a nikča po tátovi a my s lá´dou si teda podobný fakt nejsme :mrgreen: a taky se mě lidi ptali?to jsou dvojčata?co by to asi tak bylo že a nebo se zeptaj jestli to jsou holčičky atd.přesně jak píšete vymaštěný hlavy.nědy mi přijde že jsou tak vydřený že vyděj dvojčata že v tu chvíli znich prostě padaj takový kraviny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.7.11 12:01
ruzajska píše:
taky už jsem slyšela že jsou luky s nikčou úplně stejný přitom luky je po mě a nikča po tátovi a my s lá´dou si teda podobný fakt nejsme :mrgreen: a taky se mě lidi ptali?to jsou dvojčata?co by to asi tak bylo že a nebo se zeptaj jestli to jsou holčičky atd.přesně jak píšete vymaštěný hlavy.nědy mi přijde že jsou tak vydřený že vyděj dvojčata že v tu chvíli znich prostě padaj takový kraviny :roll:

na otazku to jsou dvojčata jsem už jednou odpovedela ne jedno je moje druhé kamarádky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
25.7.11 12:06

já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.7.11 12:08
ruzajska píše:
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláška :mrgreen:

hm to jo :-D fakt jsem za tech 8měsicu nepotkala nikoho kdo by se neotočil a aspon jednim okem nenakouk.....
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
25.7.11 12:14

taky jim říkaj že je to darmít dvě a žejsem maximálně šťastná mít pak ještě mimi a jen jedno asi by mi to už nepřišlo takové super-těžko říct dvojky si prostě užívám mnohem víc než když jsem měla sólo miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.7.11 12:45
marketm píše:
ruzajska píše:
já zas měla sto chutí říct že to jsou trojčata že třetí leží pod nima nebo hanka z druhé skupiny prý řekla že jedno je o týden mladší to je taky dobrá hláška :mrgreen:
hm to jo :-D fakt jsem za tech 8měsicu nepotkala nikoho kdo by se neotočil a aspon jednim okem nenakouk.....
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda

Anebo já jim říkám, že to trvá jen dýl. A že kdybych měla jen jedno, nevím co bych dělala, že bych se nudila :mrgreen: . A to byste nevěřily jak blbě na mě lidi koukaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.7.11 12:51

A musím se pochválit. Dostala jsem od mých rodičů fotoalba (pro každou jedno), takové to, kam se fotky lepí. Už je mám hotové!!!!! :dance: To bylo tisknutí, myslela jsem, že zavařím tiskárnu :lol: Teda, ještě je musím popsat. Díky tomu jsem vlastně doplnila tady fotoalbum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.7.11 12:54
lentilka76 píše:
marketm píše:
ruzajska píše:
otázky typu jak to zvládáš to je ale moc práce mne taky drtí vždy jen odpovímže s nima práce není že jsou za odmenu a je to pravda
Anebo já jim říkám, že to trvá jen dýl. A že kdybych měla jen jedno, nevím co bych dělala, že bych se nudila :mrgreen: . A to byste nevěřily jak blbě na mě lidi koukaj.

já se nudím se 4ma dětma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.7.11 13:07
marketm píše:
lentilka76 píše:
marketm píše:
ruzajska píše:
já se nudím se 4ma dětma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to ale máme času, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí