Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
14.10.10 14:19

Andrej, já si zase poležela v nemocnici v 8. týdnu kvůli krvácení, příčina se nezjistila a to ještě nevěděli že čekám dvojčátka :lol: Taky jsem prvorodička, strach mám taky, aby vše dopadlo dobře, všechny testy a ultrazvuky, aby byly v pořádku… je to asi normální :wink:
Já jsem 24. týden, mimča už umí taky pořádně kopnout ale ještě je to sranda ale dost nepříjemný je, když mi kopou dovnitř a ještě dolů :roll: nevím kam se trefujou ale přijde mi to jak konečník, močák a někdy mám pocit že mě kopnou snad i do čípku :oops: Máš to taky tak? Já s tím šetřením myslela jestli ležíš, poleháváš nebo jsi omezila nějakou činnost? :wink:
Jj, už pomalu nakupujeme, babičky už začaly taky nakupovat už je pomaličku na čase. Pořád jsem to odkládala až po velkém ultrazvuku a ten už mám úspěšně za sebou :dance: Pohlaví s přesností nevím, ale snad to vypadá na 2 holčičky ale je to bez záruky :-D Kdy tobě s určitostí řekli pohlaví?
Ty už máš asi pomaloučku nakoupeno, viď? Co kočárek, jaký jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 14:27

No ono u mě to je těžký :) já bych nic neomezovala ale už tak od 20tt nejsem schopná vysávat ani moc uklízet to prostě nejde záda bolí jak blázen,takže poravdě většinou sedím a když kluci v bříšku usnou na chvilku lehnu a tak dokola,když uvařím letím si sednout a koukám znaveně do blba :lol: ..Jinak chlapečky mi potvrdili na 70% v 18tt a na velkém UTZ v 20tt už byli jasní,prostě dvy pytlíky jak hrom :-)..Teď v 30tt je jeden hlavičkou dolů a druhý nahoru takže kopance do močáku a prostě všude dole jsou fakt pecka,ale je krásný když vím jakou pecku umí dát :).Nakoupeno už mám pořád ale něco vymýšlím dalšího kočárek máme černobílý aby kluci byli frajeři :)

• Citovat
  • Upravit
16312
14.10.10 15:19

A jakou značku kočárku máte? :wink: U nás to vyhrál tenhle http://www.detskezbozi.com/…0-darek.html
A jak jste zvládli to překvapení, když vám dr. řekl, že čekáte hned dvě mimča naráz? :mrgreen: Co manžel, přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
15.10.10 13:16

To ja sem na zacatku a jak to prezenu s praci doma nebo neco jineho tak jsem pak strsne unavena dneska jsem prebrala kalhoty a zbyly mi ctyri co mi jsou volnejsi uz mi asi roste brisko musim si nejake koupit kalhoty na gumu nebo nejaky tehotensky a co jinak delate je hnusne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.10.10 09:23

Ahoj holky,koukám že jste se mi přestěhovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
16.10.10 12:27

Nazdárek holky,tak se taky stěhuju :lol: za váma!!!Ahoj Petru :mavam: Dostala jsem nějakou chřipajznu,či co :cert: Mám teplotu,bolí mě v krku a ta rýma!!!!Doufám,že to brzo přejde,chytla jsem to od mojého :-( a ten už je zdravý!!!Jinak jak se daří vám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
16.10.10 12:30

Holky tak já se dnes (30tt) odhodlala jít nakoupit do tesca a tak mi tvrdlo bříško no děs! myslela jsem že projdu pokladnama a už budu mít v náručí moje dva kluky opravdu sem se tam kácela jak blázen všude lidí a když jsem prosila paní jestli mě pustí řekla mladá paní všichni čekáme :cert: :cert: …no co už…Tak si jdu s jablkem golden(miluju je :srdce: :dance: ) vyvalit břuch k televizi :-) všem krásný víkend :)

• Citovat
  • Upravit
Radkamysacek
17.10.10 10:28

Dvojčátka

Ahoj já také čekám dvojčátka,jednovaječná jinak mam termín porodu na pulku dubna.Radka :-)

• Citovat
  • Upravit
16312
17.10.10 14:54

Ahoj holky,
a vítám Radkamysacek :mavam: Jednovaječná dvojčátka jsou tady zatím jediná, co? :wink:
Dneska je tak krásně ale na prochajdu se teda moc necítím. Ikdyž dneska je mi líp a asi to bude tím, že nic moc nedělám :mrgreen: Uvařil manžel a já si teď na hoďku schrupla :-P asi je to znát, když se člověk jen tak poflakuje, něco na tom bude :wink:
Tak včera jsme objednali kočárek :dance: nakonec zvítěžila červeno-černá kombinace :palec: a fusaky do kočárku. Ale s těma jsme měli teda pěkné dilema :roll: Vybrat takový fusak, aby se do těch minikorbiček vešel a takový, který by byl dost teplý na to, aby dvojčátka v únoru neumrzla :roll: Ale snad se zadařilo :pankac:
Už aby byla středa a já měla po kontrole :wink:
Andrejko, to ti fakt ta paní řekla? No nevím, co bych jí v tu chvíli řekla :cert: Mě zase naopak včera v Globusu prodavačka napomínala, ať nestojím frontu a ať jdu rovnou k pultu a ať využiju rychlopokladnu, aby se mi neudělalo špatně. Tam na mě byli moc milý :palec: Andrejko jak široké korbičky budeš mít u kočárku? Zajímá mě to, jak budeš mimča oblékat a zachumlávat do kočárku v zimě :wink: Budeš je dávat do zavinovačky a ještě do fusaku? Jestli se ti tam takhle vejdou :wink: Já budu mít korbičky široké 29 cm a přijde mi to strašně uzounký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.10.10 15:22

Pavli tak jsem to letěla změřit a máme taky cca 30cm myslím že to malý není vybírlai jsme a vše co měli bylo v týhle šířce tak nevím,ale atest to má tak co :-) ,já mám kočárek takový jakoby teploučká říkají že je na něm moc látky a polstrování ale není vůbec těžký a zdá se mi fajn spousta věcí kolem se dá odepnout.Jinakurčitě máme zásobu dek z ikey ty klasický má je snad každám mamča no a pak takové silnější,takže to tam klidně hodím do korbiček a pak jsme koupili univerzální fusaky od emitexu je jak do autosedaček (má zespodu dírky zapínací) tak i do kočárku no a pak máme taky kombinézky,ale fakt je že ty děti se prý moc balit nemají že ji je pak děsnej hic :).Mě se narodí teď do té největší zimy takže si moc kočárkování asi neužijeme :-(

• Citovat
  • Upravit
16312
17.10.10 15:49

Taky jste vybírali kočárek, aby byl široký do 90 cm? :wink: To my jsme právě nechtěli, aby byl širší, protože by byl problém někde projet, tak jsme museli přijmout menší korbičky :-? Jj, deky z ikey taky mám :mrgreen: ale zatím měli jen růžové :wink: A ty fusaky máme taky do autosedaček :wink: a to tyhle http://www.detskyraj.cz/…ni-2010-2011. No jsem na to fakt zvědavá. Jen mám teď takový divný pocit, že když jsme už takhle objednali kočár a fusaky, aby bylo vše v pořádku. Ve středu jdu na kontrolu, tak potřebuju trošku uklidnit, jsem holt plašan :zed:
A to tvrdnutí bříška, jak se pozná? A odkdy tě tvrdne? Já asi zatím nic podobného nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.10.10 16:30

Jejda to znám,taky se bojím,ale dnes už vím že kluci jsou strašně silní že není důvod k obavám a věřím že je to tak i u tebe hm :hug: ,neboj se ničeho.No a to tvrdnutí sem pořád nevěděla co znamená tak sem si říkala že to asi nemám ale pak mi dr.říkal co a jak a mám ho od 19tt…Prostě máš bříško jakoby stažené,mě se to stáhneze všech stran jakoby do pupíku a je to strašně tvrdé když pohladíš,je to prý něco jak stahy když chce mimi ven.Já papkám hodně magnézka a není to tak hrozný ale čímdál intenzivněji to cítím třeba zrovna v tom Tescu,když dýl stojím,doma skoro vůbec…Na kontrolu jdu ve středu tak mám zas plno otázek na dr. a také mi budou brát krev prý kvůli chudokrevnosti že to někdy bývá :roll: ,no už jsem jim tam za tu dobu nechala krve tak půl litru :-)

• Citovat
  • Upravit
409
17.10.10 20:59

Ahoj holky,
tak koukám, že jste se úplně přstěhovaly :lol: …tak se sunu za váma :dance: .
Herma: doudám, že budeš brzo zdravá…na mě teď taky něco lezlo, ale pila jsem poctivě čajíčky s medem a citrónem a naštěstí je to ok.
andrejka87: ty už to máš „za pár“ :potlesk: …už bych chtěla být také tak daleko :-D .
Už teď si připadám jak hrošice…holky kolik jste přibraly? Mě přijde, že neuvěřitelně rostu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 08:11

vercao na váhu se raději ani neptej :oops: :oops: :dance: ,já jsem skoro 22kg nahoru a to jsem začala z krásné váhy,dr. říká že to nemám řešit že klukům se daří krásně a váha pak spadne tak co…jinak od 29tt mi váha stojí,nic moc už nenabírám jen ty váhy kluků nějaký půlkilo a tak takže uvidíme na čem se zastavím :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
16312
18.10.10 11:13

Já už se váze taky snažím vyhýbat, přibrala jsem už 13 kg 8-o a to jsem byla vždycky štíhlá no a teď už je to znát, že nosím něco navíc :roll: No uvidíme, co mi dr. řekne na kontrole :wink: Ale fakt se snažím nepřejídat, večer si raději vezmu ovoce ale prostě to jde nahoru ať dělám co dělám :nevim:
Taky na mě něco lezlo ale nějak to nepropuklo naštěstí :dance:
A to tvrdnutí jsem teda ještě nezaregistrovala :nevim: zato mě bolí v noci podbřišek a třísla když se obracím ale to je asi normální, že jo? :wink:
Andrejko já už ti tak závidím, že to máš už za pár :potlesk: Bojíš se porodu, císaře? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí