Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a takhle budou mít děti spaníčko je to sice ohrádka,ale dá se polohovat stejně jako postýlka a vydrží tam dlouho,až se začnou budit tak dáme dvě postýlky…i když si myslím,že dvojčátka jsou tvorové společenští a chyběly by si
Markét, pěknej kočárek
nevím, jestli už jsi to nepsala, ale co je to za značku?
A ta ohrádka ta je moc šikovná
taky by se mi taková líbila
Jak je rozměrově veliká? Já totiž budu mít třetí postýlku v kuchyni, tak možná bych pak časem vyměnila tady z a tu ohrádku, protože ta je asi větší než postýlka, viď? ![]()
pavli mám dorjan danny sport twin,ale loňský model.....
ohrádka je průměr 110 cm v nejširším místě 120 v nejužším 105..takže vyda vlastně za dvě postýlky
Market, mě se ten kočárek zdál hned povědomý ale netroufala jsem to napsat
Já budu mít taky DorJana
Máš ten Max nebo ten užší? ![]()
Tak tu ohrádku poměřím jestli se mi sem vejde a budu vážně uvažovat. Kde jsi jí kupovala? Je nová?
pavlliina píše:
Market, mě se ten kočárek zdál hned povědomý ale netroufala jsem to napsatJá budu mít taky DorJana
Máš ten Max nebo ten užší?
Tak tu ohrádku poměřím jestli se mi sem vejde a budu vážně uvažovat. Kde jsi jí kupovala? Je nová?
mám ten užší ,jelikož bych asi měla problém se tu kamkoliv dostat…
ohrádka je z aukra za 1200 nová stojí 3500 plus 800 ten lajntuch vevnitř ![]()
Jojo, taky budu mít ten užší a tchýně mě straší, že se mi do sporťáku pak ty děti nevejdou, jak je to uzoučký
no uvidíme ![]()
Taky nekupuješ na aukru, co? Je tam spousta věcí za super ceny, já tam koupila nový přebalovací pult za 1500 i s poštovným ![]()
Market tu ohradku budes myt misto postylek?a do jakeho veku v ni vydrzi miminka?
Fakticky
No tak to jsi mě teda potěšila
ani nevíš jak
Právě že ty sedačky jsou široké jen 29 cm, tak jsem byla trošku na vážkách, jak tam ty děti smrsknu, když budou na zimu navlečený třeba v kobinézkách ale zase jsem si říkala, že kdyby se tam nevešli, tak by takhle úzký sedačky nedělali ![]()
Tak díky Markét za uklidnění ![]()
Ohnivka píše:
Market tu ohradku budes myt misto postylek?a do jakeho veku v ni vydrzi miminka?
jojo budu myslím že v klidu do roka ![]()
pavli hlavně pak přesedláš na golfky jsou lehké a skladnější takže tak rok a pul ho budeš používat a pak golfky…a vem si jak jsou ouzke golfky ![]()
To víš Markét já bez zkušeností
Ty už nějakou tu zkušenost s dítkama máš já vlastně nevím do čeho jdu a co a jak bude potřeba a co a jak dlouho vydrží ![]()
Market postýlka (ohrádka) krásná,ale já bych to asi nebrala,jsem ráda za dvě postýlky,protože od kamarádek dvojčátek vim že jakmile se děti začnou otáčet a víc pohybovat,tak jeden druhého nenechá spinkat a budí se navzájem,takže postýlky fakt každý svojí
aspoň u nás ![]()
petru píše:
Market postýlka (ohrádka) krásná,ale já bych to asi nebrala,jsem ráda za dvě postýlky,protože od kamarádek dvojčátek vim že jakmile se děti začnou otáčet a víc pohybovat,tak jeden druhého nenechá spinkat a budí se navzájem,takže postýlky fakt každý svojíaspoň u nás
však jsem psala že pokud to nepujde dám postýlky dvě,ale znám osobně maminky co maj mimča v jedné postýlce i pul roku tohle je široké jako postýlky dvě…