Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
20.10.10 14:24

a takhle budou mít děti spaníčko je to sice ohrádka,ale dá se polohovat stejně jako postýlka a vydrží tam dlouho,až se začnou budit tak dáme dvě postýlky…i když si myslím,že dvojčátka jsou tvorové společenští a chyběly by si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 14:28

Markét, pěknej kočárek :palec: nevím, jestli už jsi to nepsala, ale co je to za značku? :wink: A ta ohrádka ta je moc šikovná :potlesk: :potlesk: taky by se mi taková líbila :palec: Jak je rozměrově veliká? Já totiž budu mít třetí postýlku v kuchyni, tak možná bych pak časem vyměnila tady z a tu ohrádku, protože ta je asi větší než postýlka, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 14:41

pavli mám dorjan danny sport twin,ale loňský model.....
ohrádka je průměr 110 cm v nejširším místě 120 v nejužším 105..takže vyda vlastně za dvě postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 14:46

Market, mě se ten kočárek zdál hned povědomý ale netroufala jsem to napsat :lol: Já budu mít taky DorJana :palec: Máš ten Max nebo ten užší? :wink:
Tak tu ohrádku poměřím jestli se mi sem vejde a budu vážně uvažovat. Kde jsi jí kupovala? Je nová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 14:52
pavlliina píše:
Market, mě se ten kočárek zdál hned povědomý ale netroufala jsem to napsat :lol: Já budu mít taky DorJana :palec: Máš ten Max nebo ten užší? :wink:
Tak tu ohrádku poměřím jestli se mi sem vejde a budu vážně uvažovat. Kde jsi jí kupovala? Je nová?

mám ten užší ,jelikož bych asi měla problém se tu kamkoliv dostat…
ohrádka je z aukra za 1200 nová stojí 3500 plus 800 ten lajntuch vevnitř :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 15:03

Jojo, taky budu mít ten užší a tchýně mě straší, že se mi do sporťáku pak ty děti nevejdou, jak je to uzoučký :roll: no uvidíme :wink:
Taky nekupuješ na aukru, co? Je tam spousta věcí za super ceny, já tam koupila nový přebalovací pult za 1500 i s poštovným :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 16:24

pavli vejdou sedl si do něj muj 5letý syn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
20.10.10 16:36

Market tu ohradku budes myt misto postylek?a do jakeho veku v ni vydrzi miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 16:38

Fakticky 8-o No tak to jsi mě teda potěšila :dance: ani nevíš jak :wink: Právě že ty sedačky jsou široké jen 29 cm, tak jsem byla trošku na vážkách, jak tam ty děti smrsknu, když budou na zimu navlečený třeba v kobinézkách ale zase jsem si říkala, že kdyby se tam nevešli, tak by takhle úzký sedačky nedělali :think:
Tak díky Markét za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 16:40
Ohnivka píše:
Market tu ohradku budes myt misto postylek?a do jakeho veku v ni vydrzi miminka?

jojo budu myslím že v klidu do roka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 16:42

pavli hlavně pak přesedláš na golfky jsou lehké a skladnější takže tak rok a pul ho budeš používat a pak golfky…a vem si jak jsou ouzke golfky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 16:43

To víš Markét já bez zkušeností :oops: Ty už nějakou tu zkušenost s dítkama máš já vlastně nevím do čeho jdu a co a jak bude potřeba a co a jak dlouho vydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 16:45

Market postýlka (ohrádka) krásná,ale já bych to asi nebrala,jsem ráda za dvě postýlky,protože od kamarádek dvojčátek vim že jakmile se děti začnou otáčet a víc pohybovat,tak jeden druhého nenechá spinkat a budí se navzájem,takže postýlky fakt každý svojí :-D aspoň u nás :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 16:51
petru píše:
Market postýlka (ohrádka) krásná,ale já bych to asi nebrala,jsem ráda za dvě postýlky,protože od kamarádek dvojčátek vim že jakmile se děti začnou otáčet a víc pohybovat,tak jeden druhého nenechá spinkat a budí se navzájem,takže postýlky fakt každý svojí :-D aspoň u nás :pankac:

však jsem psala že pokud to nepujde dám postýlky dvě,ale znám osobně maminky co maj mimča v jedné postýlce i pul roku tohle je široké jako postýlky dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 16:52

:-D jj taky mám v plánu dokud to půjde je mít v jedný postýlce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie