Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
19.10.10 10:49

mne v tvém týdnu taky nic nebolelo :lol: :lol: :lol: víš co pár kousku v malých potreba bude proste at chceme nebo ne budou menší nez kdyz se nosi jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.10.10 11:12

Já si taky říkám, že je potřeba pár menších kousků ale tchýně mě přesvědčuje, že je to zbytečný :nevim:
Jj, já vím, že bude hůř ale co bysme pro ty naše :srdce: neudělali, že jo? :wink:
Jsem zvědavá jestli mi při zítřejší kontrole řekne s větší jistotou co čekáme :think: Ty to Markét víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.10.10 11:20

Ahoj :mavam:
Pavli já se taky budim v noci při otáčení,ale hned zas usnu a ty raní nespavosti taky mívám,né teda každý den ale někdy jo.Oblečky zatim nekupuju a ty malinký už vůbec ne,mám ségru švadlenu a ta má spoustu střihů,protože šije do dětského obchůdku,takže tohle mám naštěstí vyřešení a slíbila že když budou nějak maličkatý tak našije jejich velikosti.
Jo a jinak teda podle velkého UTZ čekáme dva klučánky,takže mě moje intuice že to bude páreček zklamala..při prvním mimušku jsem to jednoznačně poznala i já a to druhý jsem nerozeznala,ale když to doktorka tvrdila,tak to bude asi pravda…jen teda jména ještě nemáme nějak se nemůžem shodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.10.10 11:56
pavlliina píše:
Já si taky říkám, že je potřeba pár menších kousků ale tchýně mě přesvědčuje, že je to zbytečný :nevim:
Jj, já vím, že bude hůř ale co bysme pro ty naše :srdce: neudělali, že jo? :wink:
Jsem zvědavá jestli mi při zítřejší kontrole řekne s větší jistotou co čekáme :think: Ty to Markét víš?

my čekáme páreček cca v 17 týdnu mi říkala moje dr,že si myslí že to bude páreček a na genetice se to potvrdilo a viděli jsme oboje pohlaví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.10.10 12:03

hlavně já od začátku věděla že to bude páreček a on mi nikdo nevěřil… :lol: vlastně jsem věděla u všech dětí co to je předem než nám to řekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.10.10 12:26

Petru, tak to se máš, že máš sestru švadlenu, tak to máš vystaráno :palec:
Já byla přesvědčená, že čekám dva kluky ale při velkém UZ mi dr. říkal, že to vypadá na 2 holky ale bez záruky, jen prostě nenašel pindíky :lol: Takže já vlastně pořád nic nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.10.10 12:33

Tak já teda nevěděla ani při prvnim těhu co to bude,až pak z plodovky jsem se dozvěděla že holčička …holky ono je to jedno hlavně aby to všechno dopadlo a děti jsme měli zdravoučký :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.10.10 17:17

Jejda holky tak já se dneska odpoledne prospala a jsem něják mimo :-) ..Jinak já sem za svoje dva chlapečky moc moc ráda,také jsem myslela že to je páreček ale protže je jeden bylvždycky takovej menší tak jsem si říkala hele to bude mít pipinku,jenže pak dorostl toho druhýho a jsou tam dva pindíci už od 18tt najisto :-) :-)…Jde o zdraví ne o pohlaví takže takže jo :srdce: …Jinak jak píšete o těch haderkách já mám jaksi plnou skříňku myslím že to kluci ani nevynosí mám fakt od těch pidi až po vel 72..Fakt je že děcka prý šíleně rostou prostě zkraje jen ohrneš rukávky a na ťapky prý dáš ponožičky aby to drželo..Ale i tak se rodí dvojčátka tříkilová bez problémů tak to prcci být taky nemusí:)..Hele a mrkněte na to co prodávají pro nedonošeňátka je to jakýsi buclaty a vel. třeba 38 tak to je mazec http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?…

• Citovat
  • Upravit
16312
19.10.10 17:34

Tak to je teda fakt miniaturní ty pidioblečky 32 8-o to si ani nedokážu představit, jak je to velký, to je jak na malou panenku 8-o
Já se bojím odpoledne spát, abych pak nečuměla v noci :roll: už takhle k ránu nemůžu spát :-?
A jak říkáte, ať je to co je to, jestli holka nebo kluk, důležitý je zdraví :palec: … ale ta zvědavost… :mrgreen: chudák dr. pokaždé se ho ptám, ať se podívá jestli něco neuvidí, ze mě musí být hotovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.10.10 17:43

Pavli tak zítra písni co ti dr.řekl třeba se mimi krásně natočí a bude to vidět :)..Já mám také zítra kontrolu jdu brzy ráno strašně se těším až chlapečky zase uvidím a hlavně jestli uděla někdo kotrmelec a tak :) :dance:

• Citovat
  • Upravit
16312
19.10.10 17:51

Andrej, určitě dám vědět :wink: Už jsem taky natěšená, tak doufám, že bude všechno OK… já jsem takovej strašpytel :-? V kolik jdeš ty? Já už na devátou, tak to snad ani nedospím :dance:
Jak často chodíte na kontroly taky každé 3 týdny? Já když se dr. pokaždé ptám na pohlaví, tak je tam na tom ultrazvuku honí a říká, že je to samá ruka samá noha, že se to snad ani nedá dohnat :mrgreen: a je fakt, že já vidím samej zmatek :lol: až pak doma, když si to video přehrávám víckrát, tak se zorientuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.10.10 17:59

Já jdu na 8:40 budou mi brát krev na tu chudokrevnost snad budu ok :) no a pak už uvidím mimísky :)..Tak Pavli držím palečky ať se to konečně pozná a kdyby ne tak neva hlavně že rostou a je jim u maminky fajn :hug:

• Citovat
  • Upravit
16312
19.10.10 18:08

Taky držím palečky, tak se koukej taky ozvat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
19.10.10 20:15

Andrej, já jim to už nevymluvím… je to s nimi složité.
Holky já Vám tak závidím ty kontroly, já jsem prďolky naposled viděla 16.9. a na další kontrolu jdu až 1.11. a to nevím, jestli mi bude dělat UTZ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.10.10 20:22

Jolando, to máš takhle dlouhé intervaly mezi kontrolami? 8-o Mě dr. říkal, že když čekáš dvojčátka, tak je to brané jako rizikové těhotenství a pojišťovna hradí kontroly každé 3 týdny. Nebo že by to měl každý dr. jinak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí