Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
20.10.10 13:14

Petru díky :kytka: no jsem teď šťastná jako bleška, že je vše v pořádku :-) Kolik ty máš tlak? Co dělají s tebou??? Máš nějaké léky? Já mám 140/90 ale moč zatím ťuky ťuk v pořádku.
Jj to echo srdíček bude přes UZ, to mi je vždycky dr. pustí i nahlas :wink:
Myslím, že nejblíž finále je Andrejka, že jo? :-) Holky nechcete si udělat metříky, ať víme jak je kdo daleko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 13:17

Pavli KP je konec pánevní,prostě má prdýlku dole takže jeden hlavičkou dolů druhý nahoru…Jak jsem psala lepší je pro mě císař :-)… Jinak Marcelka má jaký termín že jí tak závidíte? :-P myslím že psala leden že to budu dřiv heč heč :-)…Dnes mi dr.říkal ať vydržíme alespon 35tt že to už by neměl být vůbec žádný problémek s dýchání ani inkubátor,a kluci jsou stejně u mámy spokojení takže vydržíme i když se skoro ani nehýbu :-)..Jinak já mám pořád tlak v klidu jsem asi flegmouš či co pořád 120/70 takže pohoda ale prý se to u dvojčátek má pohlídat,tak hlavně klídek Pavli lež a koukej do zdi to je moje oblíbená činnost :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
20.10.10 13:28

Jo holky dneska mi přišel balíček objednala jsem si odsávačku nosních hlenů mimi prý hodně trpí na rýmečky a jelikož jsem já i manžel alergik tak jsem tak rychlá :-).Vzala jsem tu nejlepší co mi poradil dětský lékař je na vysavač kulila jsem oči ale prý je bezkonkureční http://eshop.lekarnakuklik.cz/…avacka-hlenu :-)

• Citovat
  • Upravit
336
20.10.10 13:32
pavlliina píše:
Petru díky :kytka: no jsem teď šťastná jako bleška, že je vše v pořádku :-) Kolik ty máš tlak? Co dělají s tebou??? Máš nějaké léky? Já mám 140/90 ale moč zatím ťuky ťuk v pořádku.
Jj to echo srdíček bude přes UZ, to mi je vždycky dr. pustí i nahlas :wink:
Myslím, že nejblíž finále je Andrejka, že jo? :-) Holky nechcete si udělat metříky, ať víme jak je kdo daleko? :wink:

Pavli já měla i 150/90,ale koupila jsem si tlakoměr a doma ten tlak mám krásný někdy ani né 120/70,takže jsme s dr.po konzultaci došli k tomu že je to z ní a z toho všeho okolo co moje tělo dělá,mám léků strašně moc :-( ,ale na tlak zrovna ne -naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 13:38

Když mě to ležení a čumění nějak neba ale že bych se nějak extra honila to teda taky ne :lol: Taky jsem se dr. dneska ptala, kdy se tak rodí dvojčátka a říkal, že mezi 36-38 tt je to OK :wink:
Jojo, zachvilku budeme Andrejce všichni závidět, že už má ty svoje miminka v náručí :wink: to už je opravdu zachvilku viď? Jen pár týdnů, žejo? :wink:
No vidíš, odsávačku taky musím pořídit… ale ono je ještě spoutu věcí, co musím dokoupit :oops: Dneska, když mi dr. říkal, že to budou holčičky, tak jsem říkala, že už můžu nakupovat růžovou a on mi řekl, ať nic nekupuju, že do 28 tt se nic nakupovat nemá 8-o Tak jsem na něj vykulila oči a raději jsme mlčela… kdyby věděl, co už mám nakoupeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 13:42

petru, já si taky myslím, že to bude vyšší u toho dr., přeci jen je člověk nervóznější… no nevím :nevim: domácí tlakoměr nemám, škoda… To jsem nevěděla, že máš v těhu problémy… tak se hodně šetři a ono bude dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 13:48

Co 8-o ?Já už v 8tt měla věcí jak blázen,to je jako pověra nebo co? no pavli neřeš to nakupuj já už od 27tt neměla sílu nikde lítat :-)…Jinak pro představu posílám pupíček z tohoto týdne (31tt),moje kámoška kulila oči prý takovej pupek sem neměla ani před porodem když rodila svou holčičku(pche -jen jednu :lol: )

• Citovat
  • Upravit
16312
20.10.10 13:56

Ty brďo Andrejko, nádhernej pupík :palec: :palec: :palec: ale tahat se s ním už není asi sranda co? Jak se zvedáš? :lol: a to ještě o nějakej kousek poporoste, co? :?: Ale moc ti to sluší, je vidět, že jsi spokojená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.10.10 13:59

Ahoj holky, moc vám gratuluju k úspěšným kontrolám :potlesk: .
Pavli holčičky jsou nádherný…už abych taky měla nějakou takovou fotečku uz :-) .
Andrejko, přesně takovou odsávačku máme a musím říct, že nevím co bych bez ní dělala…malá když má opravdu velkou rýmu, tak odsáváme jedna radost :wink: . A taky ti trochu závidím císaře…také bych si ho přála…no uvidíme :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 14:01

Díky Pavli :hug: :hug: fakt je že v noci jdu na záchod po čtyřech,já se prostě nezvednu musela bych to rozhýbat a to bych se zase za tu dobu počůrala takže tak :-) ,jinak přes den to ještě jde ale fakt je už je bříško tíha nevim jak dlouho to vydržím ale jiné to ustály až do konce proč ne já :)…A to štěstí co v sobě člověk cítí že jsou dvě mě hrozně drží být v klídku však to znáš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
20.10.10 14:04

Vercao tak jsem ráda žes odsávačku pochválila už jsem se bála jestli to třeba nebudou vyhozený prašule ,tak super..Jinak ten císař,já mluvila s dr. a vysvětlila mu svůj strach né kažý to tak má prý protože já se opravdu nebojím bolesti nebo naříznuté hráze,ale bojím se o kluky že jeden půjde a druhý se prostě šprajcne nebo tak no :-( ,jsem histerka a naštěstí dr.říkal že u dvojčátek se také přihlíží k přání rodičky že žádná porodnice nemá zájem o histerickou vystrašenou těhuli takže tak :)..Já teda už kvůli poloze mám císaře ale i kdyby byli krásně hlavičkama císař si vydupu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16312
20.10.10 14:09

Já jsem o tom jak bych chtěla rodit ještě nepřemýšlela… nevím zatím se přirozenému porodu nebráním ale asi proto, že jsem zatím moc nestudovala rizika, která to může přinést :think: Ale budu rodit v Podolí, tak si myslím, že tam mi všechno dobře vysvětlí a budou vědět, co dělají :wink:
Tak jak tak koukám, odsávačku si koupím asi stejnou :lol: jsou na ní dobré reference, takže asi nemá cenu zbytečně přebírat :wink: Díky vercao :kytka:
A co ten podpůrný těhu pás, myslíš, že by ti neulevil od tíhy bříška? Myslím, že je na předpis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 14:13

No koukám na netu je kolem 600kč ten pás to by ještě šlo…já nevím bříško netvrdne tak moc jen když dlouho chodím a unést se to dá to by přece matka příroda nenadělila dvojčátka kdyby to nešlo :-)…Jen je to prostě tíha a nápor na tělo..uvidíme a díky za typ já ani nevěděla že to existuje :)

• Citovat
  • Upravit
8707
20.10.10 14:17

ahojky holky tak vám gratuluju k holčičkám velkým chlapečkům a vítám Marcelku :kytka:
já jdu do poradny zítra a mám slíbeného SC na skončený 36 týden což vychází po 12.12. a u toho hned sterilizaci budu mít dětí jak smetí :mrgreen: tak chci mít vyřešeno nadobro antiko…
jinak holky už mi stojí komoda v ní naskládané věci i ohradka stojí jen koupím matraci a pak ukážu komplet…
co se Tk týče jsem spíš nízkotlaká,ale když jdu do poradny tak skáču na váhu s rozebehu a tlak mívám cca 130/70 poté co přebehnu parkovište a dvapřechody :lol:
jinak já měla naposledy děti příčkou a zdá se mi že jsou vícemen stejně nebo aspon jeden příčkou,protože rány mám do levého boku nebo pod levá žebra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 14:22

jinak tady je náš kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie