Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petru díky
no jsem teď šťastná jako bleška, že je vše v pořádku
Kolik ty máš tlak? Co dělají s tebou??? Máš nějaké léky? Já mám 140/90 ale moč zatím ťuky ťuk v pořádku.
Jj to echo srdíček bude přes UZ, to mi je vždycky dr. pustí i nahlas ![]()
Myslím, že nejblíž finále je Andrejka, že jo?
Holky nechcete si udělat metříky, ať víme jak je kdo daleko? ![]()
Pavli KP je konec pánevní,prostě má prdýlku dole takže jeden hlavičkou dolů druhý nahoru…Jak jsem psala lepší je pro mě císař
… Jinak Marcelka má jaký termín že jí tak závidíte?
myslím že psala leden že to budu dřiv heč heč
…Dnes mi dr.říkal ať vydržíme alespon 35tt že to už by neměl být vůbec žádný problémek s dýchání ani inkubátor,a kluci jsou stejně u mámy spokojení takže vydržíme i když se skoro ani nehýbu
..Jinak já mám pořád tlak v klidu jsem asi flegmouš či co pořád 120/70 takže pohoda ale prý se to u dvojčátek má pohlídat,tak hlavně klídek Pavli lež a koukej do zdi to je moje oblíbená činnost
![]()
Jo holky dneska mi přišel balíček objednala jsem si odsávačku nosních hlenů mimi prý hodně trpí na rýmečky a jelikož jsem já i manžel alergik tak jsem tak rychlá
.Vzala jsem tu nejlepší co mi poradil dětský lékař je na vysavač kulila jsem oči ale prý je bezkonkureční http://eshop.lekarnakuklik.cz/…avacka-hlenu ![]()
pavlliina píše:
Petru díkyno jsem teď šťastná jako bleška, že je vše v pořádku
Kolik ty máš tlak? Co dělají s tebou??? Máš nějaké léky? Já mám 140/90 ale moč zatím ťuky ťuk v pořádku.
Jj to echo srdíček bude přes UZ, to mi je vždycky dr. pustí i nahlas
Myslím, že nejblíž finále je Andrejka, že jo?Holky nechcete si udělat metříky, ať víme jak je kdo daleko?
Pavli já měla i 150/90,ale koupila jsem si tlakoměr a doma ten tlak mám krásný někdy ani né 120/70,takže jsme s dr.po konzultaci došli k tomu že je to z ní a z toho všeho okolo co moje tělo dělá,mám léků strašně moc
,ale na tlak zrovna ne -naštěstí
Když mě to ležení a čumění nějak neba ale že bych se nějak extra honila to teda taky ne
Taky jsem se dr. dneska ptala, kdy se tak rodí dvojčátka a říkal, že mezi 36-38 tt je to OK ![]()
Jojo, zachvilku budeme Andrejce všichni závidět, že už má ty svoje miminka v náručí
to už je opravdu zachvilku viď? Jen pár týdnů, žejo? ![]()
No vidíš, odsávačku taky musím pořídit… ale ono je ještě spoutu věcí, co musím dokoupit
Dneska, když mi dr. říkal, že to budou holčičky, tak jsem říkala, že už můžu nakupovat růžovou a on mi řekl, ať nic nekupuju, že do 28 tt se nic nakupovat nemá
Tak jsem na něj vykulila oči a raději jsme mlčela… kdyby věděl, co už mám nakoupeno ![]()
petru, já si taky myslím, že to bude vyšší u toho dr., přeci jen je člověk nervóznější… no nevím
domácí tlakoměr nemám, škoda… To jsem nevěděla, že máš v těhu problémy… tak se hodně šetři a ono bude dobře ![]()
Co
?Já už v 8tt měla věcí jak blázen,to je jako pověra nebo co? no pavli neřeš to nakupuj já už od 27tt neměla sílu nikde lítat
…Jinak pro představu posílám pupíček z tohoto týdne (31tt),moje kámoška kulila oči prý takovej pupek sem neměla ani před porodem když rodila svou holčičku(pche -jen jednu
)
Ty brďo Andrejko, nádhernej pupík
ale tahat se s ním už není asi sranda co? Jak se zvedáš?
a to ještě o nějakej kousek poporoste, co?
Ale moc ti to sluší, je vidět, že jsi spokojená ![]()
Ahoj holky, moc vám gratuluju k úspěšným kontrolám
.
Pavli holčičky jsou nádherný…už abych taky měla nějakou takovou fotečku uz
.
Andrejko, přesně takovou odsávačku máme a musím říct, že nevím co bych bez ní dělala…malá když má opravdu velkou rýmu, tak odsáváme jedna radost
. A taky ti trochu závidím císaře…také bych si ho přála…no uvidíme
.
Díky Pavli
fakt je že v noci jdu na záchod po čtyřech,já se prostě nezvednu musela bych to rozhýbat a to bych se zase za tu dobu počůrala takže tak
,jinak přes den to ještě jde ale fakt je už je bříško tíha nevim jak dlouho to vydržím ale jiné to ustály až do konce proč ne já
…A to štěstí co v sobě člověk cítí že jsou dvě mě hrozně drží být v klídku však to znáš ![]()
Vercao tak jsem ráda žes odsávačku pochválila už jsem se bála jestli to třeba nebudou vyhozený prašule ,tak super..Jinak ten císař,já mluvila s dr. a vysvětlila mu svůj strach né kažý to tak má prý protože já se opravdu nebojím bolesti nebo naříznuté hráze,ale bojím se o kluky že jeden půjde a druhý se prostě šprajcne nebo tak no
,jsem histerka a naštěstí dr.říkal že u dvojčátek se také přihlíží k přání rodičky že žádná porodnice nemá zájem o histerickou vystrašenou těhuli takže tak
..Já teda už kvůli poloze mám císaře ale i kdyby byli krásně hlavičkama císař si vydupu ![]()
Já jsem o tom jak bych chtěla rodit ještě nepřemýšlela… nevím zatím se přirozenému porodu nebráním ale asi proto, že jsem zatím moc nestudovala rizika, která to může přinést
Ale budu rodit v Podolí, tak si myslím, že tam mi všechno dobře vysvětlí a budou vědět, co dělají ![]()
Tak jak tak koukám, odsávačku si koupím asi stejnou
jsou na ní dobré reference, takže asi nemá cenu zbytečně přebírat
Díky vercao ![]()
A co ten podpůrný těhu pás, myslíš, že by ti neulevil od tíhy bříška? Myslím, že je na předpis ![]()
No koukám na netu je kolem 600kč ten pás to by ještě šlo…já nevím bříško netvrdne tak moc jen když dlouho chodím a unést se to dá to by přece matka příroda nenadělila dvojčátka kdyby to nešlo
…Jen je to prostě tíha a nápor na tělo..uvidíme a díky za typ já ani nevěděla že to existuje ![]()
ahojky holky tak vám gratuluju k holčičkám velkým chlapečkům a vítám Marcelku ![]()
já jdu do poradny zítra a mám slíbeného SC na skončený 36 týden což vychází po 12.12. a u toho hned sterilizaci budu mít dětí jak smetí
tak chci mít vyřešeno nadobro antiko…
jinak holky už mi stojí komoda v ní naskládané věci i ohradka stojí jen koupím matraci a pak ukážu komplet…
co se Tk týče jsem spíš nízkotlaká,ale když jdu do poradny tak skáču na váhu s rozebehu a tlak mívám cca 130/70 poté co přebehnu parkovište a dvapřechody ![]()
jinak já měla naposledy děti příčkou a zdá se mi že jsou vícemen stejně nebo aspon jeden příčkou,protože rány mám do levého boku nebo pod levá žebra..