Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
20.10.10 16:54

ale né rok …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 16:54

Já přes den taky plánuju, že budu mít mimča v jedné postýlce v kuchyni :wink: alespoň ze začátku… Ale v ložnici už budou mít každý svojí ale přes den bych chtěla, aby byli se mnou v kuchyni v jedné postýlce, tak uvidíme, jestli to půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 16:56

Pavli mám to naplánované stejně,v ložnici dvě postýlky a v obýváku jednu společnou,dokud to půjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 17:01

no a pak mě právě napadlo, až ta jedna postýlka bude malá vyměnit jí za tu ohrádku jak má Markét :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 17:09

když vy třeba holky máte prostory.....my máme 2+1 4děti stále 2 víkendové ,takže je to o nečem jiném dětem jsme daly velký pokoj a sami máme obývák 15m a tam budou i děti..... a jak píšu hlavně ta ohrádka je tak velká jako dve postýlky vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 17:12

Markét, nemysli si, já taky žádný obr byt a prostory nemám. Jen nemám ty děti, to je určitě znát, když už ti tam pobíhají 2 děti :think: to uznávám :wink: A já tě chápu, že se snažíš ušetřit každý kousek prostoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 17:15

Jejda holky tak já mám už dávno koupené postýlky dvě,také je budu mít zkraje v jedné to prý postačí obyč.postýlka no a až začnou vyvádět dám je zvlášt.Ale moje kamarádka má dvojčátk a ti prostě chteli spát pořád spolu tak oddělila od každé postýlky jednu příčku a spojily je dohromady což je nádhera ty naše jdou taky krásně rozdělat tak uvidíme :).Jinak do kuchyně jsem chtěla vzít tu obyčejnou cestovní ale nevím no…Také jsem narazila na jedinou a nejvhodnější hrací deku s hrazdičkou je maxi a pro dvojčátka,jen ta cena :-? ,nejdřív sem to brala jako zbytečnost ale mimča to krásně zabaví,tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
8707
20.10.10 17:20
pavlliina píše:
Markét, nemysli si, já taky žádný obr byt a prostory nemám. Jen nemám ty děti, to je určitě znát, když už ti tam pobíhají 2 děti :think: to uznávám :wink: A já tě chápu, že se snažíš ušetřit každý kousek prostoru :wink:

no a ob víkend tu behají co behaji lítají 4 deti..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 17:24

Market tak to máte veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.10.10 17:27
petru píše:

to sakra a teprv bude veselo pak si nechám vystavit sochu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 17:28
marketm píše:
petru píše:
to sakra a teprv bude veselo pak si nechám vystavit sochu :lol: :lol:

Market aspoň zlatou a se svatozáří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
20.10.10 19:45

Pavli, gratuluji k holčičkám krásné fotky.
Andrej to je dobře, že jsou kluci v pořádku.
Marcel vítej :kytka: to když to stihnete ještě do konce roku, tak dostaneš porodné viď :palec:
Holky, my máme už koupené dvě postýlky a do obýváku ohrádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 09:54

Dobré ráno, tak jakou jste měli noc? :wink: U mě to docela šlo, jen mě dneska trošku pobolívá hlava ale snad to přejde :roll:
Jolando, taky už nakupuješ? Ono to vážně nejde nechat na poslední chvíli, jak mi říkal doktor, že do 28. týdne se nemá nic kupovat 8-o , protože z toho bysme se pak najednou asi zbláznili :lol:
Mamča mi včera objednala taky postýlky :dance: Já si byla u kamarádky pro nějaké malé věcičky, sice to není po dvojčátkách ale na doma si myslím, že se to hodit určitě bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 09:59
pavlliina píše:
Dobré ráno, tak jakou jste měli noc? :wink: U mě to docela šlo, jen mě dneska trošku pobolívá hlava ale snad to přejde :roll:
Jolando, taky už nakupuješ? Ono to vážně nejde nechat na poslední chvíli, jak mi říkal doktor, že do 28. týdne se nemá nic kupovat 8-o , protože z toho bysme se pak najednou asi zbláznili :lol:
Mamča mi včera objednala taky postýlky :dance: Já si byla u kamarádky pro nějaké malé věcičky, sice to není po dvojčátkách ale na doma si myslím, že se to hodit určitě bude :palec:

doktor vám řekl takovou pitomost??? a dal aspoň vysvětlení proč se nemá kupovat??? já když čekala první tak jsem měla první věc koupenou hned jak sjem dostala prukazku…bylo to jen jedno bodýčko,ale měla jsem …kočár jsem kupovala nekdy ve 20.týdnu postýlku jsem dostala o pár týdnu od tchyne a nakupovala jsem o 106 po triplech…u kluka jsem vlasnte všechno mela po holce tak jsem dokoupila pár modrých věcí…a teď jsem koupila taky první věc někdy po 12 týdnu a v lete jsme si dojeli pro kočár,přeci jen nemám kočár za 2tis a teď už mám naprosto všechno a ještě že tak za měsíc jde přítel na operaci s kolenem bude cca 3mes doma tak si musel na marození našetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
21.10.10 10:27

Holky tak vam jeste jednou vsem gratuluji ke krasnym mimcum fotky jsou nadherny ja jdu na velke odbery a na screening az 9.11. tak se moc tesim u nas uz padal snizek ale uz zase prestal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí