Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky já jdu dnes do poradny ve čtrvt na 3 a budeme měřit miminka ![]()
Tak to preju krasne pokoukanicko a hlavne zdravicko miminkum
Krásné dopoledne ![]()
Přeji všem kdo dneska co má ť to dopadne jen a jen dobře ![]()
Je tady debata o postýlkách já jí naštěstí mám po holce a druhou mám od sestry a třetí
si beru od tchánovců,Kačka jí tam měla když u nich chrupčila jako malinká..takže tohle mám naštěstí taky pořešený.Zato to oblečení a kočárek a všechny věcičky kolem…já nevim pořád mám strašný strach a nic nekupuju,ale dneska si to asi vynahradim a jedem se podívat holce po nějakých věcěch na sebe,zas ze všeho vyrostla,tak když mi tam něco padne do oka tak asi neodolám
.
Jinak tady u nás krásně svítí sluníčko,ale teda venku zima jak v ruský pohádce ![]()
Market, tak hezký pokoukáníčko a pak se koukej pochlubit jak už máš miminka velký ![]()
Tady u nás taky sluníčko ale otevřela jsem okno, že vyvětrám ale ta zima
to rychle ty okna zavřu ![]()
petru, jsem zvědavá jestli odoláš nebo ne
Já dneska asi taky přeberu věci, co mi poslali známý, jsou tam už i větší věci, tak to potřebuju roztřídit a najít spíš ty maličký ty velký nemá cenu zatím rvát do skříní.
Jo a včera jsem poprvé rozpozonala škytání
teda pevně doufám, že to bylo škytání, bylo to takové jemnější pravidelné škubání a trvalo to docela dlouho, to jen tak pravidelné kopanečky nejsou ![]()
Ahoj holky tak jsem se dostala na net od rána natírám všchny futra v bytě prostě jsem koupila barvu tak sem to natřela a pak ještě jednu skříňku namodro pro kluky a jsem na se pyšná
.Jinak Market pak písni jak se miminkům daří a prostě všechno ať taky víme…Jinak holky já pořád váhám s tou třetí postýlkou prostě si myslím že ohrádka bude lepší tam můžem dát míma od začátku až po dobu kdy budou tlapkat,postýlka jim pak bude malá ne
,nevím omrknu tu ohrádku a uvidím…Jinak byt máme veliký kluci mají obrovský pokojím a tak rozměry neřeším,přesto nechci brát nic zbytečnýho…Pavli a ta škytavka je suprová že? Já ti řeknu že ty moje kluky to chytne většinou večer jak si lehnu a to mě už trochu vadí jak nejde spát přijde mi to jak dyž ti cuká oko -taky divný no ![]()
Andrejko pokud máš místo,tak klidně kup ohrádku,ale hledej polohovací a můžeš je tam mít od mimin až po batolata
Pavli myslim že neodolám
..kopanečky cítím už nádherně,ale škytku zatim asi ne-e
a ani si nepamatuju jestli jsem to nějak vnímala u Kačky
,ale to už je 10let.
Ahoj holky,
tak taky marketm držím pěstičky, aby dopadlo vše podle představ a pěkně jsi viděla mimísky
.
My budeme mít dvě postýlky v ložnici nebo zvlášť v dětském pokoji (ještě jsme se pořádně nerozhodli)
a pak máme jednu přenosnou postýlku a tu si dám podle pořeby buď do kuchyně nebo do obyváku. Ohrádku ale budem kupovat taky, ale až budou mimča větší, aby si v ní hrály a „neutíkaly“ mi všude možně…a taky kvůli tomu, že máme doma kocoura…měla bych strach, aby na ně neskočil. Přece jen jsem měla na dcerku víc času a ohrádka nebyla potřeba, teď už to bude ale zápřah ![]()
Já kdybych neměla třetí postýlku půjčenou a musela bych jí kupovat, tak bych radši místo třetí postýlky volila ohrádku
Zatím postýlka postačí a až bude malá, ohrádka bude nejspíš taky
Takže Andrej, jestli bys postýlku musela kupovat, tak to už se určitě vyplatí rovnou ohrádka ![]()
Jak myslíš poholovací, Markét? Nějak jsem se ještě o ohrádky nezajímala, tak mě zasvěť ![]()
A jak často vám dětičky škytají?
Bylo to fakt srandovní, takový cukání a trvalo to asi tak 5 minut
Je to vůbec možný, takhle dlouho? ![]()
Markétko nemáš něco takového taky ? http://www.utricertiku.cz/detail.php?… jako je to docela drahé ale snad někde bych našla i použitvou,nechci právě třetí postýlku na co když tohle pak můžu mít od začátku po tlapkání že ![]()
Andrej, určitě je to lepší než kupovat postýlku
A to polohování už jsem na to přišla, jste mysleli asi polohování roštu, já trdlo ![]()
andrejka87 píše:
Markétko nemáš něco takového taky ? http://www.utricertiku.cz/detail.php?… jako je to docela drahé ale snad někde bych našla i použitvou,nechci právě třetí postýlku na co když tohle pak můžu mít od začátku po tlapkání že
to je přesně oan vyaukřila jsem jí za 1200 i s tím vnitřkem (mám na mysli polstrování)
Teda Market záááávist největší
,no snad na ni někde narazím tady je za 2200kč
..Pavli to je vlastně že nahoře máš rošt pro miminka a pak ho dáš jakoby na dno pro batolata asi tak to vidím já ![]()
andrejka87 píše:
Teda Market záááávist největší![]()
,no snad na ni někde narazím tady je za 2200kč
..Pavli to je vlastně že nahoře máš rošt pro miminka a pak ho dáš jakoby na dno pro batolata asi tak to vidím já
jojo přesně tak proto to budu mít i jako postýlku je to velké prostorné a hlavne vysoko jako postýlka…a využitelné maximálne…stejně děti okolo roka a půlůl poputují do velké postele moje děti spali ve velké posteli brzy,holka na vyvýšené v 2,5 letech a kluk v roce a pul na matraci na zemi bohužel to jinak v tu dobu nešlo a ve dvou letech na palandě se zabranou