Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
21.10.10 10:30

holky já jdu dnes do poradny ve čtrvt na 3 a budeme měřit miminka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
21.10.10 10:53

Tak to preju krasne pokoukanicko a hlavne zdravicko miminkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.10.10 11:00

Krásné dopoledne :mavam:
Přeji všem kdo dneska co má ť to dopadne jen a jen dobře :hug:
Je tady debata o postýlkách já jí naštěstí mám po holce a druhou mám od sestry a třetí :mrgreen: si beru od tchánovců,Kačka jí tam měla když u nich chrupčila jako malinká..takže tohle mám naštěstí taky pořešený.Zato to oblečení a kočárek a všechny věcičky kolem…já nevim pořád mám strašný strach a nic nekupuju,ale dneska si to asi vynahradim a jedem se podívat holce po nějakých věcěch na sebe,zas ze všeho vyrostla,tak když mi tam něco padne do oka tak asi neodolám :oops: :mrgreen: :mrgreen: .
Jinak tady u nás krásně svítí sluníčko,ale teda venku zima jak v ruský pohádce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 11:16

Market, tak hezký pokoukáníčko a pak se koukej pochlubit jak už máš miminka velký :wink:
Tady u nás taky sluníčko ale otevřela jsem okno, že vyvětrám ale ta zima 8-o to rychle ty okna zavřu :mrgreen:
petru, jsem zvědavá jestli odoláš nebo ne :-) Já dneska asi taky přeberu věci, co mi poslali známý, jsou tam už i větší věci, tak to potřebuju roztřídit a najít spíš ty maličký ty velký nemá cenu zatím rvát do skříní.
Jo a včera jsem poprvé rozpozonala škytání :dance: teda pevně doufám, že to bylo škytání, bylo to takové jemnější pravidelné škubání a trvalo to docela dlouho, to jen tak pravidelné kopanečky nejsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.10.10 12:12

Ahoj holky tak jsem se dostala na net od rána natírám všchny futra v bytě prostě jsem koupila barvu tak sem to natřela a pak ještě jednu skříňku namodro pro kluky a jsem na se pyšná :dance: .Jinak Market pak písni jak se miminkům daří a prostě všechno ať taky víme…Jinak holky já pořád váhám s tou třetí postýlkou prostě si myslím že ohrádka bude lepší tam můžem dát míma od začátku až po dobu kdy budou tlapkat,postýlka jim pak bude malá ne :nevim: ,nevím omrknu tu ohrádku a uvidím…Jinak byt máme veliký kluci mají obrovský pokojím a tak rozměry neřeším,přesto nechci brát nic zbytečnýho…Pavli a ta škytavka je suprová že? Já ti řeknu že ty moje kluky to chytne většinou večer jak si lehnu a to mě už trochu vadí jak nejde spát přijde mi to jak dyž ti cuká oko -taky divný no :lol:

• Citovat
  • Upravit
8707
21.10.10 12:27

Andrejko pokud máš místo,tak klidně kup ohrádku,ale hledej polohovací a můžeš je tam mít od mimin až po batolata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.10.10 12:35

Pavli myslim že neodolám :mrgreen: ..kopanečky cítím už nádherně,ale škytku zatim asi ne-e :lol: a ani si nepamatuju jestli jsem to nějak vnímala u Kačky :think: ,ale to už je 10let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.10.10 12:37

Ahoj holky,
tak taky marketm držím pěstičky, aby dopadlo vše podle představ a pěkně jsi viděla mimísky :wink: .
My budeme mít dvě postýlky v ložnici nebo zvlášť v dětském pokoji (ještě jsme se pořádně nerozhodli) :nevim: a pak máme jednu přenosnou postýlku a tu si dám podle pořeby buď do kuchyně nebo do obyváku. Ohrádku ale budem kupovat taky, ale až budou mimča větší, aby si v ní hrály a „neutíkaly“ mi všude možně…a taky kvůli tomu, že máme doma kocoura…měla bych strach, aby na ně neskočil. Přece jen jsem měla na dcerku víc času a ohrádka nebyla potřeba, teď už to bude ale zápřah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 12:44

holky přesně škytka je rytmické pravidlné škubání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 12:51

Já kdybych neměla třetí postýlku půjčenou a musela bych jí kupovat, tak bych radši místo třetí postýlky volila ohrádku :palec: Zatím postýlka postačí a až bude malá, ohrádka bude nejspíš taky :wink: Takže Andrej, jestli bys postýlku musela kupovat, tak to už se určitě vyplatí rovnou ohrádka :wink:
Jak myslíš poholovací, Markét? Nějak jsem se ještě o ohrádky nezajímala, tak mě zasvěť :wink:
A jak často vám dětičky škytají? :-) Bylo to fakt srandovní, takový cukání a trvalo to asi tak 5 minut :lol: Je to vůbec možný, takhle dlouho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.10.10 12:52

Markétko nemáš něco takového taky ? http://www.utricertiku.cz/detail.php?… jako je to docela drahé ale snad někde bych našla i použitvou,nechci právě třetí postýlku na co když tohle pak můžu mít od začátku po tlapkání že :)

• Citovat
  • Upravit
16312
21.10.10 12:56

Andrej, určitě je to lepší než kupovat postýlku :palec: A to polohování už jsem na to přišla, jste mysleli asi polohování roštu, já trdlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 12:57
andrejka87 píše:
Markétko nemáš něco takového taky ? http://www.utricertiku.cz/detail.php?… jako je to docela drahé ale snad někde bych našla i použitvou,nechci právě třetí postýlku na co když tohle pak můžu mít od začátku po tlapkání že :)

to je přesně oan vyaukřila jsem jí za 1200 i s tím vnitřkem (mám na mysli polstrování)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.10.10 13:00

Teda Market záááávist největší :lol: :lol: ,no snad na ni někde narazím tady je za 2200kč :think: ..Pavli to je vlastně že nahoře máš rošt pro miminka a pak ho dáš jakoby na dno pro batolata asi tak to vidím já :)

• Citovat
  • Upravit
8707
21.10.10 13:07
andrejka87 píše:
Teda Market záááávist největší :lol: :lol: ,no snad na ni někde narazím tady je za 2200kč :think: ..Pavli to je vlastně že nahoře máš rošt pro miminka a pak ho dáš jakoby na dno pro batolata asi tak to vidím já :)

jojo přesně tak proto to budu mít i jako postýlku je to velké prostorné a hlavne vysoko jako postýlka…a využitelné maximálne…stejně děti okolo roka a půlůl poputují do velké postele moje děti spali ve velké posteli brzy,holka na vyvýšené v 2,5 letech a kluk v roce a pul na matraci na zemi bohužel to jinak v tu dobu nešlo a ve dvou letech na palandě se zabranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí