Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja uz jsem si davno koupila tehu dziny, jsou mnohem pohodlnejsi…
Take pekny vecer ![]()
Vítám Smichinku
tak já jsem 31tt a těhotenský kalhoty vůbec nemám vykašlala jsem se na všechno takové radši jsemchlapečkům nakoupila věcičky a chodím v kalhotech s rozepnutým zipem + dlouhá tunika takže nikdo nic nepozná
![]()
Vítám Smichinku ![]()
Tak já mám těhu kalhoty, bez nich bych nemohla být
Koupila jsem si celkem 3 těhu kalhoty a všechny z aukra za pár kaček
Jedny manžestráky dokonce za pouhých 20 Kč
a fakt jsou pěkný a jako nový
Je to prostě o náhodě.
Andrejko, jak jsi psala o tom tlakoměru, že ho máš taky. Ty se měříš pravidelně? A jaký tlak máš vyšší nebo normální?
Ahojky, vítám další dvojité maminky. Koukám, že budoucí maminky po IVF jsou doma. Já taky patřím mezi ty IVF a jsem 13+2. A těhotenské kalhoty nosím už dva týdny. Fazolky rostou jak vzteklý, hlavně to jedno je o půl centimetru větší. Jinak přeju hodně štěstí na testech.
Pavli tak já se hodně meřila ze začátku protože jsem se bála pořád mě tím tlakem někdo strašil,ale vždycky mám od 110/60 do 120/70 nikdy víc nikdy míň a to až dodnes,takže s tlakem je to u mě fajn,spíš trpím na to nesnesitelný brnění rukou v noci a bolest v zádech
…ale co hlavní je vydržať že jo ![]()
Ahojky, mám dotaz. Jak řešíte bezpečnostní pásy v autě? Je na to nějaký fígl, aby to netlačilo na bříško? ![]()
Ahoj holky.Lentilko ja to zatim neresim pasy me netlaci az me zacnou tlacit tak se bude muset neco vymyslet zatim nevim treba holky to budou vedet ![]()
Ahojky, chtěla bych se jen zeptat, jestli dvojčátka máte po umělém oplodnění.
Všem moc gratuluju ![]()
Ahoj Ajulko.Ja je mam po umelym oplodneni zlaticka moje a nejsem tu sama ![]()
Holky tak co se týče pásů v autě,řídila jsem až do 7 měsíce a dávala si na pás kolíček aby nepopojížděl,ale pak mi dr.zakázal řídit říkal,prostě bříško už bylo veliký no a tak když jsem u spolujezdce vždycky si ten spodní pás přes bříško držím v ruce pár cm od těla
.Těžko říct co je správné a co už ohrožuje vžyť před nějakým rokem byly těhotné osvobozené od použití pásů v autě a teď je zase musíme mít.Dali řešení ten těhotenský pás BeSafe vypadá takto http://www.kocarky-lvicek.cz/…-pas-do-auta ale ty prachy no
…
ajulka30 píše:
Ahojky, chtěla bych se jen zeptat, jestli dvojčátka máte po umělém oplodnění.Všem moc gratuluju
Ajulko zdravím tě tak já mám dvojčátka spontánně počatá a spousty dvojčat v rodině nedivím se ničemu ![]()
Nezlobte se, že se ptám. Jsem po neúspěšném ETu a teď v pátek jsem byla na KETu. Tak uvidím. Ale nejsem si moc jistá dobrým výsledkem, protože nemám absolutně žádné těhotenské příznaky. Proto bych se Vás ráda zeptala, jestli jste některá bylo na KETu a jak jste se po něm cítily?
Andrejko, tak to máte v rodině pěknou nadílku
a to je dobře ![]()
Ajulko my počali přirozeně dokonce trojčátka(přes tělísko
) ,v rodině nikdy nic nebylo
![]()
pás v autě je pohoda,musí se dát opravdu dolů pod bříško a natočit na nohy,u malého bříška jsem to nějak neřešila a teď to jde lehce
Market…tak to je aspoň nadílka
Asi je pěkná fuška s takovým bříškem cokoliv dělat, že? ![]()
Ahojky, taky jsem po umělém oplodnění. A těhotenské příznaky jsem neměla žádné. Snad mimo bolavých prsou, ale to jsem přičítala lékům co jsem brala na udržení mimi. Děkuji za radu ohledně pásů.