Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
29.10.10 22:14

Holky, v čem budete prát oblečení pro mimča? Já mám Lovelu ale teď mi přišly oblečky z aukra, no a přišly mi takový místama flíčky, tak jsem je vyprala v Arielu s Vanishem, určitě prokoukly ale já teď nevím, jestli to nebude mimčům vadit tenhle agresivní prášek :think: Je jasný, že je vyperu ještě jednou v té Lovele s přidaným máchám ale i tak… Nevím, zda se na to nevyprdnout a nezahodit je… radši… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
30.10.10 01:57

Taky jsem dostala hodně použitých a spíš skoro nepoužitých oblečků a budu je určitě jednou prát na 60 stupňů v Persilu a asi i s Vanišem jako ty. Bez toho bych je nechtěla použít pro mimi. Pak je vezmu rovnou ještě jednou úplně bez prášku, abych ty prášky z toho prádla vymáchala.
(Přídavný máchání používám vždycky, ty pračky teď máchají dost špatně kvůli úspoře vody.)
Takže já bych je nevyhazovala, jen dobře vymáchala.
Stejně to udělám s nově koupenými hadříky.
V čem pak budu prát to ještě nevím. Musím teprve nastudovat.

• Citovat
  • Upravit
336
30.10.10 10:42

Koukám že jste se stihli registrovat,já ne a tak mi zvostal jen ten Kolín,ale doktorka mi slíbila že kdyby bylo nejhůř že mě v Praze někam do porodnice protlačí,ale já doufám že to nebude potřeba a bude všechno OK.
já budu prát v lovele,jsem prodavačka v drogerii a maminky jí kupovali nejvíc,takže je asi fakt dobrá,za Kačky jsem prala v persilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
30.10.10 11:25

Holky tak já ty použitý oblečky mám nádherný a když byl flíček dala jsem je do lavorku s vodou a přidala ten pytlíček s práškem za 12kč co mají v DM drogérce krásně to prokouklo no a pak jsem vyprala v lovele s troškou aviváže..Jinak mi lovela moc nevoní tak mám ještě i persil sensitiv gel ten je pro mimi taky výbornej ale nevoní mi taky takže mírná zoufalost :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
411
30.10.10 11:27

Jestli to máš blíž, zkus Hořovice, já tam pro jistotu psala minulý týden kvůli registraci. Napsali mi, že registrace u nich není potřeba, doporučují jen navštívit předporodní kurz. A podle fotek to tam vypadá pěkně a recenze od maminek jsou pěkné. www.nemocnice-horovice.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
30.10.10 13:47

Holky určitě jste už taky šmejdili po netu a hledali porody,já dneska našla dva krásný,dokonce jsem si i pobrečela-jestli máte odvahu tak jukněte http://www.dvojcataolomouc.estranky.cz/…m-rezem.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
30.10.10 15:51

Petru tak já jsem se mrkla a.....je to mazec…asi je mi trošku špatně možná jsem koukat neměla :oops: :oops: …ale je to prostě přirozená věc takže jdu do toho :lol:

• Citovat
  • Upravit
8707
30.10.10 19:36

holky já vždy prala dětem v tom čem pro sebe..a to mám dítě ktereé mělo AE a do tří let zmizel ,teď jí vadí jen ariel nejakej tem mzimm či kýho ďasa …peru ve woolitu nebo lanze nebo perwolu a aviváž jen silan ostatní nebrat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
30.10.10 20:37

Market ono je to asi hodně individuální,uvidíme jak se bude dětem dařit v tom a tom prášku já to zatím nehrotím,uvidíme.Fakt je že já mám ze silanu vždy vyrážku ať vemu jakýkoliv :nevim: ,máme jednu oblíbenou,kterou můžeme všichni myslím quanto nebo tak nějak se to píše…jde o tu kůži co snese,my smanželem jsme alergici tak to děti asi taky podědí co :nevim: :-)

• Citovat
  • Upravit
336
31.10.10 09:41

Krásnou neděličku :mavam:
Já peru v arielu a jako aviváž používám batole,dřív lenor ale je moc voňavý a v těhu mi nedělá dobře u batolete (modrého) zůstanu akorát pro mimča přejdu na tu lovelu.
Andrej já jsem varovala :hug: ale jak říkáš je to prostě přirozená věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
31.10.10 09:49

holky ze zkušeností nejen mých lovela,batole nic nevyperou a zustavají flíčky jak po mlíku tak prvních příkrmech.......dnes stačí v pračce přidat jedno máchání pokud se bojíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
31.10.10 10:16

Taky přeji krásnou neděli :-) Počasí tedy nic moc, tak to bude asi váleníčko u telky :-)
Docela jste mě uklidnili s tím praním, jsem si myslela, že prostě musím prát jen v té Lovele nebo v Batoleti přímo pro mimča :wink: Lovelu sice už mám ale kdyžtak na ty flíčky budu používat nějaký sensitiv prášek a přidám máchání navíc… no uvidíme jak se předvede Lovela a jak mi bude vyhovovat :palec:
Teda Petru včera večer jsem se koukala na ty porody 8-o a musím říct, že mě to dost vyděsilo, ikdyž je to přirozená věc ale před spaním to nebyl moc dobrý večerníček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ten císařský řez už byla pohodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
31.10.10 10:36

No holky já u toho sledování těch porodů taky zažila jakoby to kluci věděli,kopali jak blázni musela jsem si stoupnout a dokoukat ve stoje aby se natáhli :-) :dance: ..Ale my to zvládnem že jo :hug: ..Jinak manžel mi dnes uteče na fotbal tak se asi budu válet u TV :roll: ..A ve středu už se zase těšíme na KO :huban: uvidíme mimimnka na UTZ :-)

• Citovat
  • Upravit
336
31.10.10 10:39
marketm píše:
holky ze zkušeností nejen mých lovela,batole nic nevyperou a zustavají flíčky jak po mlíku tak prvních příkrmech.......dnes stačí v pračce přidat jedno máchání pokud se bojíte

Máš pravdu člověk tady říká „to“ a pak stejně příjde na to že v tom či tom se pere nejlíp,ale na první vyprání jsem pro lovelu :kytka:
Pavli to video bylo jen na vlastní nebezpečí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
31.10.10 11:35

Andrej, tak si dneska hezky odpočiň a udělej si odpoledne sama pro sebe :wink: Já mám manžela po dlouhé době celý den doma :dance: Včera jsme koupili kočárek, teda tchýně nám ho koupila :-) a hned jsme jí ho tam nechali, domů ho nechci až po porodu. Ale hnedka jsme ho složili a vyzkoušeli a já jsem z něj nadšená, už abych mohla vozit :dance:
Petru, jojo na vlastně nebezpečí to bylo, celou noc jsem měla divoký sny :mrgreen:
Pořád už mě teď bolí v podbřišku, ty vazy či co :nevim: tak si myslím, že to už mě čeká do konce těhu, že už to asi lepší nebude :roll: chodím jak nakopnutá :mrgreen: ta moje chůze musí být hodně sexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí