Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ruzajska píše:
takže když si denně dám třeba tři kostičky bílé čokolády tak to neva?
napíšu ti to takhle jde o to jak te bude nabírat,pokud z prstu nepozná nic… ale i 3 kostičky jsou nic…já se dr přiznala že dietu nedržím,že prostě ujedu,ted tu vuli nemám…holky mažu do školky za chvili jsem back
ruzajska píše:KDYŽ JI MILUJEŠ NENÍ CO ŘEŠIT
nebo ne neva spíš jestli se to pozná.já ji prostě miluju
já se přiznat nemůžu ona mi zakázala úplně všechno a řekla když to nebudu dodržovat že na mě bude prskat a pošle mě do hradce.myslím že by mě nemusela posílat znova na tamten test když mám ok hodnoty.to asi jen kdyby mi to lítalo.a když mě ted dr pošle na krevní obraz tak tam cukr není ne?to se týká asi něčeho úplně jiného ne?
marketm píše:ruzajska píše:KDYŽ JI MILUJEŠ NENÍ CO ŘEŠIT
nebo ne neva spíš jestli se to pozná.já ji prostě miluju![]()
![]()
![]()
ruzajska píše:
já se přiznat nemůžu ona mi zakázala úplně všechno a řekla když to nebudu dodržovat že na mě bude prskat a pošle mě do hradce.myslím že by mě nemusela posílat znova na tamten test když mám ok hodnoty.to asi jen kdyby mi to lítalo.a když mě ted dr pošle na krevní obraz tak tam cukr není ne?to se týká asi něčeho úplně jiného ne?
ne na OGTT už nepujdeš…to až po sestinedelí
krevní obraz je jen krevní obraz nic víc…
Já zase miluju paštiky. Ale teď bych je neměla, protože po nich zvracím. Ale nemůžu si pomoct. Když musíš tak musíš ![]()
dvě h po jídle,mám to pěkný např.:VČERA BYLO MĚŘENÍ JEN PŘED JÍDLEM A MĚLA JSEM:5,4 6,6 6,1 5,4 jen jednou mi to skočilo 2 h.po obědě na 8,1 ale před večeří jsem měla už zas jen 4,1 nejvíc jsem od té doby měla 6,9 takže si mmyslím že ok taky mě napadlo že jsem dřív málo pila tak jestli to nemohlo být také tím,ted piju pravidelně vodu a neslazené čaje a je to dobré ![]()
ruzi tak já mám před ídlem v prumeru do 5,2 a hodinu po jídle do 6-6,5 2 hodiny po jídle mám 4,5…
ale to moje je taky ok ne?jsem si ted prohlížela staré fotky a skoro jsem u toho bulela.jak byl míla malej a já hubená ![]()
Téda holky, vy se takhle musíte měřit a hlídat?
Ty brďo, o tom vůbec nic nevím ![]()
Posílám vám čerstvou fotečku mého bříška ale za vámi mám daleko ![]()
pavlliina píše:
Téda holky, vy se takhle musíte měřit a hlídat?Ty brďo, o tom vůbec nic nevím
Posílám vám čerstvou fotečku mého bříška ale za vámi mám daleko
cukrovka je sviňa
..bříško máš pěkný,já jsem taky měla ještě docela malý v tvm týdnu..počkej za měsíc až budeš jako my ![]()
ruzajska píše:
ale to moje je taky ok ne?jsem si ted prohlížela staré fotky a skoro jsem u toho bulela.jak byl míla malej a já hubená
to máš hodnoty před jídlem??? jak už jsem jednou psala před jídlem do 5,5 hodinu po jídle do 7…
No teď mě fakt čím dál tím víc zajímá, jestli mě dr. na tu cukrovku pošle ![]()
Myslíš, že to bříško za měsíc tak rapidně vyskočí?
No uvidíme, zatím je to v pohodě
ale vás holky s tím mega bříškem obdivuju ![]()