Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4355
2.11.10 15:17

taky už se mě paní u pokladny ptala :vy už to máte za pár že?nejvíc miluju ty keci když řeknu že čekáme dvě :ježíši jak to zvládnete?to vám nezávidím atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.11.10 15:18
ruzajska píše:
taky už se mě paní u pokladny ptala :vy už to máte za pár že?nejvíc miluju ty keci když řeknu že čekáme dvě :ježíši jak to zvládnete?to vám nezávidím atd…

taky nesnáším vytřeštěný oči a k tomu ježišmarj dve joooo to nezávidím nebo to bych nechtela..jak kdyby si človek mohl vybírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.11.10 15:33

Ahoj holky,tak jsem vás konečně dočetla :-D
Včera na kontrole,snad dobrý…zítra se dozvim výsledky z tý cukrovky co mi nabírala a jestli už ty jaterky jsou OK.Bříška máte krásný,já včera dostala vynadáno že ho mám na svůj týden velký a přitom jsem přibrala jen 4kg,ale i u holky jsem měla mega břicho a po porodu vážila 4.25…klučánci odpovídají tt jeden má 640g a druhý 609g - srdíčka snad taky dobrý,ale ještě musim za měsíc na další KO.Jo chtěla jsem se zeptat napsal mi do papíru že mám plodovou vodu na horní hranici normy-nevíte co to znamená????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
2.11.10 15:48

Taky nesnáším, řeči typu, že to bych teda nechtěla, to bude práce atd. :pocitac: Ale když mě naopak někdo potěší a řekne, jééé to je hezký tak to tak mile zahřeje u srdíčka :-)
Petru tak k úspěšně KO gratuluji a s tou plodovou vodou ti neporadím, to vůbec netuším o co jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 15:52

petru tak zkus najít tady na e miminu jestli se otom něco nepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 15:58

no čučim na kobru na nově na díl který už jsem viděla a řvu jak malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.11.10 15:58

Vidím, že reakce na sdělení, že to budou dvojčátka jsou vždy a všude stejné. Taky slyším, to si užiješ, jak to budeš zvládat, kdo ti s nimi pomůže. Málokdo řekne, to je pěkné, budeš to mít najednou a v mém případě, když nevíme, co to bude tak snad to bude páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.11.10 17:00

andrej, ta fotka manzela jak pusinkuje brisko je uzasna :palec: :palec:

jinak u me jak nekdo zjisti ze jsou dve tak hned „a to mate prirozene??“ taky zrovna ne fer otazka, ne ze by mi to vadilo, ale nemam potrebu to vykladat uplne kdekomu ze jsou po IVF a lhat se mi nechce.
Jinak vetsina okoli byla spis nadsena z dvojcatek nez ze by me litovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.11.10 19:26
Smichinka píše:
andrej, ta fotka manzela jak pusinkuje brisko je uzasna :palec: :palec:jinak u me jak nekdo zjisti ze jsou dve tak hned „a to mate prirozene??“ taky zrovna ne fer otazka, ne ze by mi to vadilo, ale nemam potrebu to vykladat uplne kdekomu ze jsou po IVF a lhat se mi nechce.
Jinak vetsina okoli byla spis nadsena z dvojcatek nez ze by me litovali.

Smichinko děkujeme :hug: :srdce: …Jinak i mě se ptají jestli je mám přirozeně a strašně mě to vytáčí :zed: .Já je teda přirozeně mám ale vždy jim odpovím a není to proboha jedno? jsou to naše děti naše krev proboha! :cert: samozřejmě pak řeknu také pravdu ale to se většinou ptají lidi co neví jaké to je když mimi nepřichází :-( ..A vůbec dvojčátka jsou jako andělé pro mě je to dar z nebes a nikdy bych neměnila,žádný řeči nás nerozhází holky a jak řekl pan doktor,když příroda ženě nadělila do lůna dvojčátka pak je bez problémů schopna se o ně postarat…Přeju vám krásný večer letím se mazlit s klukama a manžílkem :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
336
2.11.10 19:31

Andrej tahle věta když příroda ženě nadělila do lůna dvojčátka pak je bez problémů schopna se o ně postarat je prostě nádhernááááááá :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.11.10 19:38

petru to víš asi mám nejlepšího gynekologa na světě,už touhle větou mě odrovnal :-)

• Citovat
  • Upravit
355
3.11.10 08:33

Ahoj holky :mavam:
Tak s tím vyptáváním a lítostnými pohledy to už taky znám a i když lidi vědí, že to máme po IVF, tak stejně čučej 8-o , a proč jako jsme si dávali 2, když už jedno dítě máme, že se z toho zblázníme :zed: to vím i bez nich , že to lehký nebude ale co? přesně jak jste psaly,když už mi to bylo dáno, tak se s tím poperu a příroda, je chytřejší, než my, tak ví, že na to mám :pankac:

Chci se zeptat, je tady některá která byla, nebo se chystá na 4D ultrazvuk dvojčat?? ptám se, protože mě z toho zrazujou, že to budou u dvojčat vyhozené peníze, že jak tam jsou na hromadě (i dvojvaječný) že tam není nic vidět :-( a pokud jste byly, tak v ketrém tt je to nejlepší :think:

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 09:32
Moninda11 píše:
Tak s tím vyptáváním a lítostnými pohledy to už taky znám a i když lidi vědí, že to máme po IVF, tak stejně čučej 8-o , a proč jako jsme si dávali 2, když už jedno dítě máme, že se z toho zblázníme :zed: to vím i bez nich , že to lehký nebude ale co? přesně jak jste psaly,když už mi to bylo dáno, tak se s tím poperu a příroda, je chytřejší, než my, tak ví, že na to mám :pankac:

Chci se zeptat, je tady některá která byla, nebo se chystá na 4D ultrazvuk dvojčat?? ptám se, protože mě z toho zrazujou, že to budou u dvojčat vyhozené peníze, že jak tam jsou na hromadě (i dvojvaječný) že tam není nic vidět :-( a pokud jste byly, tak v ketrém tt je to nejlepší :think:

děkuju

já jsem nebyla a je mi to nějak jedno…za prvé to stojí dost peněz a za druhé mi to přijde zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.11.10 09:47
marketm píše:
Moninda11 píše:

děkuju
já jsem nebyla a je mi to nějak jedno…za prvé to stojí dost peněz a za druhé mi to přijde zbytečné

To mi přesně říká manžel… že za ty prachy radši koupíme starší postýlku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 09:48

monindo za ty prachy budete mít postýlky dvě a nové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...