Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4355
4.11.10 16:19

holka je hlavou dolu chlapeček zadečkem jestli jsem to odbre pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
4.11.10 16:25

tak to máš fajn…já mám obě příčkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
4.11.10 16:27

to spíš závidím tobě máš jasnej císař,já nechci rodit normálně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
4.11.10 16:40

ruzajska, taky moc gratuluju ke kontrole :palec:
Vy se holky nějak bojíte rodit normálně, mě by to asi nevadilo :think:
Jinak k té váze, ty moje prckové měli ve 24+4 tt 800 g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
4.11.10 16:47

já bych se nebála ,ale měla jsem oba porody předtím náročné,skákali po mě a prckové už měli na mále.tak si neumim představit jak by to dělali když tam jsou ted mimi dvě.bojim se ne bolesti tech jsem si užila až až bojim se o prcky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
4.11.10 16:49

Ruzi musím moc moc pochválit tvou výrobu :palec: :palec: ty čepičky jsou úžasný ta černá s medviídkem to je můj styl :-),moc šikovná jsi..
Jinak s těma váhama to je všelijaký já se dr.ptala a on říkal že třeba to co vypočítá UTZ může mít rozdíl +-400g že jak jsou míma už velicí těžko se to takto oměřuje tak nevím :nevim: ,my podle hlaviček odpovídáme o týden víc,že kluci krásně rostou tak se už po přesných vahách nepídím těším se až budou venku jelikož se sotva vleču :-? :-) …

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
4.11.10 16:53

Jo a Ruzi nevím jestli jsi to tu psala místo kde budeš rodit,ale já když jsem měla dva týdny chlapečky hlavičkama dolů tak jsem dr.prosila že se opravdu o kluky bojím a chci vyložene CHCI rodit císařem neumím si ten porod představi když jeden půjde krásně a druhý se těmi stahy nějak zamotá no prostě hororové sny co budu vykládat,no a on mi řekl že například v olomouci se k přání matky přiklání-samozřejmě pokud jde o vícečetné t. normálně na výběr nedávají.Prý než mít vystresovanou rodičku tak radši volí císař dle přání.No za mě se to už vyřesilo udělali pár kotrmelců a ted jsou oba hlavičkama nahoru a jsem jich už plná takže tak zůstanou :-)

• Citovat
  • Upravit
4355
4.11.10 16:54

děkuji. no holkám co znám to většinou trefili a můj dr filípka tenkrát odhadl úplně přesně,tak uvidíme nechám se překvapit.ale s malejma mimčama nepočítám.já i market jsme měli předtím čtyřkiláčky takže jsme asi stavěný na velký dětičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
4.11.10 17:34

ruzi tak já jsem císaře nadhodila hlavně kvuli tý sterilizaci,protože bych si nedovedla představit že p ošestinedelí pujdu na operaci a budu dva dny bez prcku které kojim…to proste nejde a kdyz uz tak pri jednom a dr souhlasí.....já se taky nebojím porodu to vůbec ne,ale mne se asi detičky moc neotočí zustavaj porad takhle a hlavne nemaj už moc místa jak mi bylo řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.11.10 22:28

Holky, prosím vás, jakou budete kupovat kosmetiku na miminka :wink: Myslíte, že je něco špatného na kosmetice Hipp? O Johnson jsem dost slyšela, že ne každému vyhovuje :nevim: Tak jsem uvažovala o tom Hippu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.11.10 11:00
pavlliina píše:
Holky, prosím vás, jakou budete kupovat kosmetiku na miminka :wink: Myslíte, že je něco špatného na kosmetice Hipp? O Johnson jsem dost slyšela, že ne každému vyhovuje :nevim: Tak jsem uvažovala o tom Hippu :wink:

Pavli já jsem nad tim ještě nepřemýšlela,ale pamatuju si že když jsem mazala Kačku Johnsonem ,tak mi šíleně brečela a hned celá zčervenala-takže k tý já se nepřiklánim,ze začátku to bude klasika slunečnicoví olej,líh na pupík,dětské mýdlo..na opruzeniny indulonu baby a nebo rybilku…pak už se těšim jak mi klučánci budou voňet po avirilu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
6.11.10 14:09

Pavli tak ono je to o tom co bude miminkům vyhovovat.Já se přiklonila k nivei,protože to je jediné co já s manželem můžeme a moje kamarádka také používá..Ale moc jsem toho nebrala uvidím jak jim to sedne..Koupenou mám rybilku,bepanthen i sudokrém vše v menším množštví ať najdu co jim bude více vyhovovat,jednomu totiž může a druhému nemusí že :wink: ..No a pak líh na pupíky a ubrousky jsem vzala od Hippu

• Citovat
  • Upravit
8707
6.11.10 20:06

andrejko.....kuk sem a hurá do toho http://deti.aukro.cz/…a_grapi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
6.11.10 20:14
marketm píše:
andrejko.....kuk sem a hurá do toho http://deti.aukro.cz/…a_grapi.html
:palec: :palec: :hug: díky
  • Citovat
  • Upravit
8707
8.11.10 17:21

8-o 8-o holky jste všechny v pořádku?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí