Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se teď nacpala guláškem, ještě poklidím v kuchyni a asi se půjdu nachvilku natáhnout ![]()
Já věci ještě neperu, jsem si řekla, že začnu až začátkem prosince ![]()
Krásný den přeji děvčata. Jen co jste založily diskuzi chodím k vám nakukovat-na tajňačku
Moc jsem si dvojčátka přála a dnes mi je dr. na ultrazvuku potvrdil. Minule se tvářil záhadně ukázal mi žloutkový váček a za ním mimi se srdíčkem a mě se zdálo, že vidím váčky dva…a on mě objednal za 14dnů. No a dneska to vybalil, že miminka jsou 2, srdíčka u obou, vše v pořárku. Jenom je jedno o pár dnů „menší“, ale nemá moc kvalitní ultrazvuk, tak více řeknou na screeningu u dr. Vlašína ve 12tt. Můžu mít otázku? Stalo se u některé z Vás, že jedno miminko bylo od začátku trochu pozadu? Díky moc. A budu k vám chodit sbírat zkušenosti, přeci jen to máte některé „za pár“ viď, Andrejko a Markétko
vítej a gratuluji. Ano taky jsem měla do cca 13tt rozdíl mezi fazolkami cca 5mm, teď to vypadá, že se srovnaly. Teda ta jedna byla na svůj „věk“ větší než by měla být. Ta druhá byla velikostně normální. Hodně štěstí. ![]()
lentilka76 píše:
vítej a gratuluji. Ano taky jsem měla do cca 13tt rozdíl mezi fazolkami cca 5mm, teď to vypadá, že se srovnaly. Teda ta jedna byla na svůj „věk“ větší než by měla být. Ta druhá byla velikostně normální. Hodně štěstí.
Děkuji Lentilko
Věřím, že vše bude v pořádku, vnitřně to cítím už od začátku těhu a po dvojčecích kočárcích se dívám už od prvních // ![]()
birma vítám tě mezi náma a gratuluju ke dvojčátkům ![]()
Mě na dvojčátka přišli až ve 13. týdnu, takže nemůžu říct, jestli byli od začátku stejně veliké ![]()
ahoj holky tak jsem se dotáhla domlů…
vítám novou těhulku…
andrejko je to drsný viď,já mám dneska pocit že mám břicho u kotníku v kauflandu jsem si ho muela podpírat jak bylo těžký ,takže jen uvařím a kašlu na všechno…mne otýkaj kotníky taky i když dnes to docela jde…
moc mne nepotěšila sousedka,už dva dny vidím že mi spadlo bříško dolů a ona mi taky povídá,že mi kleslo břicho…tak snad to bude dobré..dnes jsem musela vypít druhý magnosolv,protože to fakt tvrdlo fest…
Ahojky holciny tak kontrola dopadla dobre mimscci se maji k svetu jen mam malinko vyssi tlak krevni vysledky budou v pondeli tak jsem zvedava jestli budou ok doufam ze jo hodim vam sem fotecku
Ahojky duo maminy-tak já dneska Ko v pořádku,všechno se naštěstí rovná ,tak jsem byla tak mooooc ráda.Ten podpůrný pás mám,ale moc ho zatim nenosim,příjde mi že jak je na těle napasovaný že pak necítim k večeru už břicho,takže ho nosim jen zatim hodně málo kdy.Vítám novou maminku a přeju pohodové těhulkování,já teda nevim jestli byli klucí od začátku stejný,ale myslim že jo že dr. nikdy neřikala že by byl jeden větší a jeden menší
.O spaní ze začátku těhu bych mohla vyprávět ,kolikrát jsem koukala do stropu i tři hodiny než jsem zas zabrala a teď teda ty kyčle a stydké kosti ty mi dávaji,dneska jsem na tom podobně jak ty Pavli,nemůžu se pořádně ani postavit a chodim jak kačena
.Ohnivko fotečky krásný ![]()
Jejda tolik novinek
…Tak mooc vítám novou dvojčátkovou maminku birmu je to krásný pocit co
- jinak u mě byli kluci od začátku všelijak jeden pořád menší i když v normě a všelijak soupeřili pak se srovnali a dnes je mám téměř váhově stejné,i dr.říkal že zkraje to tak je a že se prostě srovnají,spíš ty výkyvy jsou u jednovajek tam prý může jeden brát druhému potravu
..Jinak ohnivko fotečky krásné škoda té ostrosti nemůžu si je pořádně prohlídnout:-)..Petru a já nějak přehlídla že máš také dva chlapečky no tedáá už máte jména?:-) a Marketko úplně soucítím já už ted nákupy vůbec nedávám musí chodit manžel a jak píšeš mě to bříško také trochu kleslo i když je pořád tak srandovně zakulacený to je prý tím že jsem prvorodička
…Tak všem krásný večer a hlavně dobré spaní ![]()
Ahoj, taktéž čekáme dvojčátka (jednovaječní kluci). Jsem v 18t a vzhledem k situaci chodím stále do práce. Nosím si ráno igelitku (abych měla po cestě kam zvracet) a nějak se to nelepší. Mám roční holčinu, takže to je fofr.. Všechny přítomné tu zdravím a děkuji za hezké počtení. ![]()