Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
3.11.10 14:54
lentilka76 píše:
Jo, řekli mi to na genetice, kam jsem fičela hned druhý den po sreeningu. Nevím, jestli to má na to vliv, ale u nás v rodině z matčiny strany je roztroušená skleróza.

Ale to přece nepoznaj z plodovky ale z krve, jestli je tam dědičná vazba? ale nejsem odborník :think:

A tobě ten screenin vyšel nějak špatně? to bych chápala ale jen tak tě tam posílat to mi přijde divný ale asi vědí co dělaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.11.10 14:58

Bohužel dopadl pozitivně. Ne že bych doktorům nevěřila, ale myslím si, že pan primář z genetiky ví co dělá. Nejdřív totiž prostudoval všechny papíry, co jsem vypisovala s nemocemi v rodině i v manželově a ještě se mě na něco ptal, co jsem si při tom psaní neuvědomila nebo spíš zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.11.10 15:25
lentilka76 píše:
Bohužel dopadl pozitivně. Ne že bych doktorům nevěřila, ale myslím si, že pan primář z genetiky ví co dělá. Nejdřív totiž prostudoval všechny papíry, co jsem vypisovala s nemocemi v rodině i v manželově a ještě se mě na něco ptal, co jsem si při tom psaní neuvědomila nebo spíš zapomněla.

Tak to chápu… já taky říkala, že bych se tomu nebránila za každou cenu, kdyby mi něco vyšlo špatně v tomhle důvěřuju doktorům… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 16:14
marketm píše:
petru píše:
Ahoj holky
Tak jsem se dneska dozvěděla že mám těhu cukrovku,jsem z toho docela mimo :-( ,hodnoty na lačno 5,16 po hodině 9,77 a po 120 min 7,56.naštěstí aspoň že ty jaterky už dobrý…vim že jste se tady o tý cukrovce bavili,jak to zvládáte a mám se toho hodně bát???
Petru neboj máš stejne hodnoty jako já a to není tehotesntká cukrovka ,.ale porucha glukozové tolerance,takže se jen budeš trochu hlídat s jídlem ,vynecháš sladkosti,budeš jíst 6 porcí denne včetne druhé večeře a hlídat si sacharidy..tot vše nic na tom neníí tak žádný strach

Market doufám že máš pravdu,jsem hotová z toho jídelníčku,nikdy jsem nic nevážila a co jsem vyčetla na netu tak jsem z toho jelen :zed: :oops: .Kdyby si měla čas tak mi asi tak třeba i do SZ napiš co tak bych měla jíst ,potelefonu když jsem se vecpala k Apolináři k Dr. Moravcové mi sestra řekla abych jen ten týden než tam pujdu nedávala nic sldkého do pusy,ale já bych už teď chtěla mít přehled co asi tak za celý den mám jíst a jaké množství-předem děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.11.10 16:34

Zdravím :mavam: ,tak naše kontrola také dopadla na jedničku jsme krásní a velikostně jsou kluci o týden napřed tak je to moc fajn :dance: .Ondrášek udělal kotrmelec to se i dr. divil jak to zvládnul a tak jsou oba hlavičkama nahoru,tak si aspoň pokecaj :-) .Jinak mám málo železa prý jak jsou dvojčátka tak ho víc poberou takže musím papat vitamínky se železem..Jinak manželbyl u toho dr.mu ukazoval pindíky tak jsme se nařehtali :-) ..Tak všem krásný večer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
3.11.10 16:42

ahoj holky, sorry, že vstupuju do diskuse.

Bříška máte všechny moooc krásný :dance: :dance: :dance: ((((-:

Gratuluju k dvojtěhu a užijte si to ((-: než začne ten správnej mazec :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 16:44

Andrejko, tak gratuluju k úspěšné KO :potlesk: Teď už jen opravdu pár týdnů vydržet a kluky budeš mít u sebe :kytka:
No vidíš, já když byla v 25. tt na kontrole, tak jsem měla holky hlavičkama dolů, dr. říkal, že je to dobře, že by se mohly rodit normálně. Když jsem se zeptala jestli takhle už zůstanou nebo jestli se ještě přetočí, tak mi říkal, že už tam toho místa moc nemají, že by mohly už vydržet. NO a vidíš a v tvém týdnu tam ty tvoji kluci krásně dělaj kotrmelce :palec: A cítíš to nějak, když se ti celý přetočí? Nebo jste to viděli jen na ultrazvuku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.11.10 17:06

Mám otázku, kdy se vlastně má v těhotenství chodit k zubaři na preventivní prohlídku? Je to nějak dané tt? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
3.11.10 17:15

Zdravim vsechny moc vam vsem gratuluji k uspesnym kontrolam hlavne ze jsou mimca v poradku me testy tprve cekaj tak mam taky strach aby vysli dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 17:34

lentilka, já byla hned na začátku těhu, když jsem dostala těhotenskou průkazku, tak gynekolog chtěl preventivní prohlídku a po půl roce si mě u zubaře objednali znovu :wink: A jak tak koukám, tak zrovna zítra mám být u zubaře :lol: Díky za připomenutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 17:41

já u zubařky byla v 18tt a týden před tím u obvoďáka,k zubařce jdu ještě za 14dní preventivně pak doufám že až po porodu :think: .Pavli chtěla jsem se zeptat,co ten tlakoměr došel už??? a jaký máš hodnoty???? že to bylo jen nerv z doktora a tlak doma je OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 18:05

Jj, tlakoměr už došel. Co se doma měřím, mám tlak 110-130/70-80 :potlesk: Takže buď ten tlakoměr měří na prd nebo je to fakt těma nervama u dr. :-) Jsem zvědavá za týden jdu opět na KO, tak jsem zvědavá, co dr. naměří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
3.11.10 18:42

ahojky taky gratuluji ke kontrolám

petru neboj,není to nic vážného jak psala market a oproti mě máš hodnoty malé já měla jednu před deset nevešla jsem se ani jednou hodnotou.já osobně nic nevážím,jen jsem dostala seznam toho co můžu a co ne.a je lepší jíst malé porce častěji než se přejídat.jestli chceš tak ti ten můj seznam zítra naskenuju a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 18:59
ruzajska píše:
ahojky taky gratuluji ke kontrolámpetru neboj,není to nic vážného jak psala market a oproti mě máš hodnoty malé já měla jednu před deset nevešla jsem se ani jednou hodnotou.já osobně nic nevážím,jen jsem dostala seznam toho co můžu a co ne.a je lepší jíst malé porce častěji než se přejídat.jestli chceš tak ti ten můj seznam zítra naskenuju a pošlu

To by si byla mooooc hodná,aspoň malinko to budu dodržovat než dostanu svoje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 19:00
pavlliina píše:
Jj, tlakoměr už došel. Co se doma měřím, mám tlak 110-130/70-80 :potlesk: Takže buď ten tlakoměr měří na prd nebo je to fakt těma nervama u dr. :-) Jsem zvědavá za týden jdu opět na KO, tak jsem zvědavá, co dr. naměří :lol:

Pavli tak to máš krásný,sem si to myslela že to máš jen z Dr. jako já :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí