Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
3.11.10 19:04

petru a v čem mám mít pravdu 8-o :mrgreen: neboj v práci jsem edukovala tolika diabetiků,že mi věřit můžeš…já jsem jídlo nevážila nevážím a holky jsem čuník,dnes to byla u mamky zmrzka 2 rakve a koblížek a hodinu po mám 6,9.....musela jsem si obalit trochu nerva… petru jez prostě normálně,dávej si mín příloh vice masa,když si dáš chleba klidne mužeš 1,5-2 krajíce… rohlíky zkus vynechat,já je teda jím normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 19:05

lentilko jak jsem psala se neboj nebolí to,ale pokud jste opravdu rozhodnutí,že si je necháte i s postižením klobouk dolu a to bych pak odmítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 19:08

Market myslela jsem tím že doufám že máš pravdu že to není tehotesntká cukrovka ,ale porucha glukozové tolerance :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 19:11
petru píše:
Market myslela jsem tím že doufám že máš pravdu že to není tehotesntká cukrovka ,ale porucha glukozové tolerance :palec: .

jsem zdravotní sestra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.11.10 19:13

Děkuju za uklidnění. Teda jsem klidná. Myslím tím uklidnění, že to nebolí. Hurá se zítra objednat k zubařce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 19:14

jo a zubař poprvé jsem byla asi ve 2 mesici ,pak v lete a mela bych mít prevenci na konci listopadu s detma,tak pokud se vejdu do křesla at se koukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
3.11.10 19:26

já byla u zubařky dneska :roll: chodím každé dva měsíce ale ne díky těhu ale proto že se mi sype jeden zub za druhým :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.11.10 20:05
pavlliina píše:
Andrejko, tak gratuluju k úspěšné KO :potlesk: Teď už jen opravdu pár týdnů vydržet a kluky budeš mít u sebe :kytka:
No vidíš, já když byla v 25. tt na kontrole, tak jsem měla holky hlavičkama dolů, dr. říkal, že je to dobře, že by se mohly rodit normálně. Když jsem se zeptala jestli takhle už zůstanou nebo jestli se ještě přetočí, tak mi říkal, že už tam toho místa moc nemají, že by mohly už vydržet. NO a vidíš a v tvém týdnu tam ty tvoji kluci krásně dělaj kotrmelce :palec: A cítíš to nějak, když se ti celý přetočí? Nebo jste to viděli jen na ultrazvuku? :wink:

Pavli tak je fakt že na pravé straně bříška jsem to měla jeden den šíleně vypoulené,prostě kopec jak blázen,jakoby to byl zadeček když se malej otáčel,ale v tu chvíli mě to nenapadlo říkala jsem si že se asi otáčí dokola a ne kotrmelec a hele on se fakt otočil a to jsem téměř 33tt,i dr.koukal.Takže když uvidíš pořádně vypouklou bouli můžeš to být i kotrmelec :).Fakt je že ty jejich nožičky strašně cítím jak mi tam dole tlapkaj po střevech nebo co mi tam ještě zbylo :-) ..

• Citovat
  • Upravit
8707
3.11.10 20:10
andrejka87 píše:
pavlliina píše:
Andrejko, tak gratuluju k úspěšné KO :potlesk: Teď už jen opravdu pár týdnů vydržet a kluky budeš mít u sebe :kytka:
No vidíš, já když byla v 25. tt na kontrole, tak jsem měla holky hlavičkama dolů, dr. říkal, že je to dobře, že by se mohly rodit normálně. Když jsem se zeptala jestli takhle už zůstanou nebo jestli se ještě přetočí, tak mi říkal, že už tam toho místa moc nemají, že by mohly už vydržet. NO a vidíš a v tvém týdnu tam ty tvoji kluci krásně dělaj kotrmelce :palec: A cítíš to nějak, když se ti celý přetočí? Nebo jste to viděli jen na ultrazvuku? :wink:
Pavli tak je fakt že na pravé straně bříška jsem to měla jeden den šíleně vypoulené,prostě kopec jak blázen,jakoby to byl zadeček když se malej otáčel,ale v tu chvíli mě to nenapadlo říkala jsem si že se asi otáčí dokola a ne kotrmelec a hele on se fakt otočil a to jsem téměř 33tt,i dr.koukal.Takže když uvidíš pořádně vypouklou bouli můžeš to být i kotrmelec :).Fakt je že ty jejich nožičky strašně cítím jak mi tam dole tlapkaj po střevech nebo co mi tam ještě zbylo :-) ..

střeva už dole nemáš andrej :mrgreen: :mrgreen: ty jsou posunuté nahoru…jinak dobrý že se ti tam tak melou to maj dost místa u mne ne a to jsou menší oproti tvym…holčička je furrt napříč a klučina určitě taky ,max se otočej ksiochtikem k pateři,ale to je tak všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 20:43

Market, tak do čeho tam dole můžou kopat? Mě taky když se mi tam nějak přetočí, tak kopou dolů a to je takovej blbej pocit a taková blbá bolest ale nevím, do čeho se teda můžou takhle blbě trefovat :roll:
Ale je fakt, že teď mě spíš kopou okolo pupíku a nahoru :-) (doufám, že jsem to teď zakřikla a zítra zase začnou řádit dolů :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 20:46
pavlliina píše:
Market, tak do čeho tam dole můžou kopat? Mě taky když se mi tam nějak přetočí, tak kopou dolů a to je takovej blbej pocit a taková blbá bolest ale nevím, do čeho se teda můžou takhle blbě trefovat :roll:
Ale je fakt, že teď mě spíš kopou okolo pupíku a nahoru :-) (doufám, že jsem to teď zakřikla a zítra zase začnou řádit dolů :mrgreen: )

močák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 20:48

No nevím, ale mě to jako močák nepřijde :think: Přijde mi to, jako by mě kopaly přímo do čípku nebo tak… fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.11.10 20:51
pavlliina píše:
No nevím, ale mě to jako močák nepřijde :think: Přijde mi to, jako by mě kopaly přímo do čípku nebo tak… fakt nevím… :nevim:

to je taky možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.11.10 20:55

Holky, já jsem až do soboty do noci bez manžela :-( Odjel mi na služebku a já se do tý doby asi unudím k smrti :roll: Asi zkusím vyhrabat nějaký puzzle a začnu skládat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.11.10 12:08

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím, gratuluji ke zdárným kontrolám :palec: :-D

Já jdu na kontrolu 10. listopadu na ten ultrazvuk ve 22 týdnu. Budu sice už 22+5, ale snad to tolik neva. V kolikátým týdnu jste byly vy (kdo tedy už byl)?

Rucajzska, market, andrejka a pavliiina - máte krásný bříška, tam se musí miminkám dobře dařit!! :-D :-D
(doufám, že jsem nějakou novou fotku bříška nepřehlédla)

Lentilce držím moc palce a věřím, že vám výsledky z plodovky přinesou jen samé dobré zprávy. A švagrová, co na tom byla, říkala, že je to v pohodě a nemusíš se prý vůbec bát. (Akorát jí tam její vtipnej doktor poslal jen kvůli věku, ale teď už má jiného dr.) Důležité je vybrat dobře zařízení, kde to dělají hodně a mají tak největší zkušenosti a nejmenší riziko. Kam na to jdeš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky