Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
9.11.10 17:55

Ahoj holky,

moc gratuluji k úspěšným kontrolám!!
Já jdu zítra a jsem z toho už nervozní, aby bylo všechno v pořádku. Taky čekám, jestli mi definitivně potvrdí ty dva chlapečky.

Helčo moc ti to sluší a miminkám taky :-D
Kolik máš ten tlak? A kde jsi koupila ty krásné oblečky?

Andrejko, Markét držte se, za chvíli vám všechny budeme moc závidět, že už máte mimi u sebe :-D :lol:

Díky za rady s tím pásem, zkusím ho někde sehnat, snad pomůže. Připadám si jako simulant, teprve 23tt a hekám a furt si podpírám břicho. A to jsem si myslela, že do vánoc budu v pohodě chodit do práce!

Vítám nové těhulky a přeji moc štěstí. Já jsem taky měla na začátku jedno mimi menší, pak se nějak srovnali.

• Citovat
  • Upravit
8707
9.11.10 18:51

tak jsem holky nakonec raději jela k dr… tvrdlo mi břicho fakt hodne…
takže shrnutí cht ela mne poslat do špitálu k ležení,to jsem odmítla proste nemám nikoho k detem… děti váží cca 1700g každý jsou hlavičkama dolů holčička je sestouplá a má hmatnou hlavičku…musím doma ležet a ležet a ležet magnosolv 2krát denně utrogestan na noc ,může to prý být jen podrážděné jak rychle vyrostly,čípek je 4cm cs 1 hrdlo zavřené…takže asi tak…mám děti přemlouvat at tam zustanou,protože jakmile by odtekla voda což muže být i při negativním nalezu ,bylo by to jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.11.10 19:07

Market držim moc palečky aby si prďousky přemluvila aby ještě nějaký ten týden vydrželi :hug:
Pistinko jen si nemysli já taky chodim jak když mám zítra rodit a břicho si podpírám,ale holka bude hůř :kytka:
Vítám další novou duo maminku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
9.11.10 19:35

Ja mam horni tlak 135,ty vecicky maji v Kiku troje tricicka 200kc troje kalhotky taky 200kc tak jsem je koupila dvakrat a maji tam krasne veci na miminka.Market odpocivej at tam mimisci jeste vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
9.11.10 19:51
marketm píše:
tak jsem holky nakonec raději jela k dr… tvrdlo mi břicho fakt hodne…
takže shrnutí cht ela mne poslat do špitálu k ležení,to jsem odmítla proste nemám nikoho k detem… děti váží cca 1700g každý jsou hlavičkama dolů holčička je sestouplá a má hmatnou hlavičku…musím doma ležet a ležet a ležet magnosolv 2krát denně utrogestan na noc ,může to prý být jen podrážděné jak rychle vyrostly,čípek je 4cm cs 1 hrdlo zavřené…takže asi tak…mám děti přemlouvat at tam zustanou,protože jakmile by odtekla voda což muže být i při negativním nalezu ,bylo by to jasný
:hug: teda Market to je docela pecka moc moc n tebe myslím ať je vše ok,koukám miminka máš docela veliký to je moc dobře,neboj zvládneš to.Jen netlapej ty svoje kilometrový túry jak si psala a odpočívej(v rámci možností) a pohlaď za mě bříško že jim teta vzkazuje ať se ještě pár týdnů ohřejou :-) …Jinak koukám nová maminka jednovaj.dvojčátek má velmi osobitý nick :dance: zdravím a vítám :-)
  • Citovat
  • Upravit
9.11.10 20:13

Banální otázka: u prvního dítěte jsem přibrala 24kg,byla jsem oteklej kombajn, ale byla jsem schopná do 41.týdne normálně fungovat. nyní v 18t mám 5 nahoře, ale břicho mám jak v 8 měsíci i tak jsem neohrabaná. Asi bude hůř. Představa,že jsem v polovině mě ničí. Jsou ty 25 - konečné týdny tak strašné? Fakt všichni ležíte s nohama nahoře? Jsem maličko workoholik a fakt miluji lůžko na těch 6 hod spánku a hurá s prvorozenou do světa. Přijde mi(z poslechu,od známích a z diskuzí) že všechny „stereomaminky“ jsou od 7 měsíce upoutány na lůžko,nebo pendlují mezi OUNZ a svými Mudry. Všem přeji hodně štěstí a úspěšné ukončení této nelehké tratě.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
9.11.10 20:26
pistinka píše:
Ahoj holky,

moc gratuluji k úspěšným kontrolám!!
Já jdu zítra a jsem z toho už nervozní, aby bylo všechno v pořádku. Taky čekám, jestli mi definitivně potvrdí ty dva chlapečky.

Vítám nové těhulky a přeji moc štěstí. Já jsem taky měla na začátku jedno mimi menší, pak se nějak srovnali.

Pistinko, děkuji za komentář, že jsi měla miminka taky rozdílně velká. Já věřím, že u mě bude vše OK- dr. nemá moc kvalitní utz a třeba bylo mimčo nějak otočené…no moc dlouho je neprohlížel- cca 2 min, viděl dvě srdíčka a byl spokojený. No a podle fotky UTZ co jsem vložila mi holky čenátkách 2011 kde diskutuji psaly, že budou asi jednovaječná. Ale dr. to neurčil, řekl, že nemá tak kvalitní ultrazvku…tak nevim :nevim: To se dozvím 8.12, kdy jdu na screening…a to ten menší určitě dožene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
9.11.10 21:55

Market, moc na tebe myslím ať u tebe dětičky ještě nějaký ten čásek zůstanou. Musíš se hodně šetřit a opravdu a poctivě ležet, nic jiného ti asi nezbývá. Asi to bude těžký, když máš doma děti, co? Ale prostě musíš. A zase na jednu stranu je fajn, že tě dr. nechal ležet doma…
Já jdu zítra na KO, tak mám taky takový smíšený pocity… na jednu stranu se těším a na druhou se bojím, aby bylo vše v pořádku… no prostě jako každou kontrolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
10.11.10 08:13
hovezinahoubach píše:
Banální otázka: u prvního dítěte jsem přibrala 24kg,byla jsem oteklej kombajn, ale byla jsem schopná do 41.týdne normálně fungovat. nyní v 18t mám 5 nahoře, ale břicho mám jak v 8 měsíci i tak jsem neohrabaná. Asi bude hůř. Představa,že jsem v polovině mě ničí. Jsou ty 25 - konečné týdny tak strašné? Fakt všichni ležíte s nohama nahoře? Jsem maličko workoholik a fakt miluji lůžko na těch 6 hod spánku a hurá s prvorozenou do světa. Přijde mi(z poslechu,od známích a z diskuzí) že všechny „stereomaminky“ jsou od 7 měsíce upoutány na lůžko,nebo pendlují mezi OUNZ a svými Mudry. Všem přeji hodně štěstí a úspěšné ukončení této nelehké tratě.. :palec:

Jejda a tak to já si nemyslím zase..Fakt je že mě dr. dal okamžitě na neschopenku jelikož jsem dělala s nebezpečnými látkami,ale že musíš od 7měsíce ležet to není nijak dané,jen jsem o žádné ženě neslyšela která to nesla statečně až do konce bez problémů :-)..Jak říká můj dr. je to dvojitá dávka miminek berou dvojí dávku živin a ta tíha,já od 29tt jsem opravdu hodně doma nezvládám téměř nic :nevim: a to podotýkám nebyla jsem žádná lenivka sportovala jsem a tak a teď jsem opuchlá velrybka co se těší až budou kluci venku :-)..

• Citovat
  • Upravit
8707
10.11.10 08:22
hovezinahoubach píše:
Banální otázka: u prvního dítěte jsem přibrala 24kg,byla jsem oteklej kombajn, ale byla jsem schopná do 41.týdne normálně fungovat. nyní v 18t mám 5 nahoře, ale břicho mám jak v 8 měsíci i tak jsem neohrabaná. Asi bude hůř. Představa,že jsem v polovině mě ničí. Jsou ty 25 - konečné týdny tak strašné? Fakt všichni ležíte s nohama nahoře? Jsem maličko workoholik a fakt miluji lůžko na těch 6 hod spánku a hurá s prvorozenou do světa. Přijde mi(z poslechu,od známích a z diskuzí) že všechny „stereomaminky“ jsou od 7 měsíce upoutány na lůžko,nebo pendlují mezi OUNZ a svými Mudry. Všem přeji hodně štěstí a úspěšné ukončení této nelehké tratě.. :palec:

tak to není,já měla problém třeba jen včera.....taky jsem dost aktivní ženská …pravda do práce nechodím od počátku(jsem zdravotní sestra a prácoviště mám rizikové) ,ležela jsem pár dní na začátku kvůli placentě a pak to vše bylo v pořádku…problém nastal včera ,kdy mi tvrdlůo břicho docela dost až mne to samotnu vyděsilo,ale nález je dobrý a dnes už ani tuk…i mne napadlo že to bylo jen tím jak se prckové otáčely hlavičkama dolů,protože den předem byly ještě příčně...... já naopak znám soustu jednomamek(docela dobrý výraz ne :mrgreen: ) co maj problémy a jsou furt ve špitále to já jsem proti nim držák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
10.11.10 08:24

holky jinak všem moc děkuju za podporu moc pro mne znamená…
andrejko,no právě že děti nabraly za ty 3 týdny hodně a to je možná problém já nabrala 2 kila za 3 nedele a ony dohromady 1,6…a to bříško na to asi chtělo upozornit…
všichni jsou na mne nejací hodní,trener z fotbalu si přišel pro kluka až domu učitelka ze školy povolila,že popřípadě pokud Kájinka povede Honzíka do školky nebo fotbal muže přijít dyl a dokonce ředitelkA ZE ŠKOLKY se nabídla že si vyzvedne přiští úterý ve čtvrt na sedm Honzíka u mne doma a vezme ho do školky jelikož maj plavání a já bych se bála Karolínku pustit s ním před sedmou hodinu samotné ještě je tma…tak mne to dojalo si tu tak bulím…bříško je atím dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.11.10 08:35

Market je to od nich od všech hezké,že ti chtějí pomoct a ty slzičky plně chápu je to dojemné a zároveň tak milé :hug: .Jsem ráda že dneska už je líp :palec:
Pavli džim na dnešní KO palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
10.11.10 09:26
marketm píše:
holky jinak všem moc děkuju za podporu moc pro mne znamená…
andrejko,no právě že děti nabraly za ty 3 týdny hodně a to je možná problém já nabrala 2 kila za 3 nedele a ony dohromady 1,6…a to bříško na to asi chtělo upozornit…
všichni jsou na mne nejací hodní,trener z fotbalu si přišel pro kluka až domu učitelka ze školy povolila,že popřípadě pokud Kájinka povede Honzíka do školky nebo fotbal muže přijít dyl a dokonce ředitelkA ZE ŠKOLKY se nabídla že si vyzvedne přiští úterý ve čtvrt na sedm Honzíka u mne doma a vezme ho do školky jelikož maj plavání a já bych se bála Karolínku pustit s ním před sedmou hodinu samotné ještě je tma…tak mne to dojalo si tu tak bulím…bříško je atím dobré..
:hug: Market nekecám normálně mě to rozbulelo taky :hug: je fajn mít takové lidi vedle sebe…Odpočívej a myslím na tebe :-)
  • Citovat
  • Upravit
8707
10.11.10 10:27

andrej odpočívám a jsem ráda ,že už vlastně mám všechno hotové a připravené včetně tašky do porodnice a věcí na cestu domu,jen ty ještě musím dát do tašky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
10.11.10 10:34

Jé Market a ty už máš nachystaný i posýlky/ku? já si pořád říkám ať se mi na to nepráší ale ono to už je taky za pár :).Včera jsem nesla mikrovlnku do schodů a člověk by až rodil :)..Jinak taky už mám nachystanou tašku a vše nakoupeno akorát jsem chtěla nějaký vánoční overálky s čepičkama když to tak krásně vyjde, v tescu prý mají hezký ale nevím jestli už je maj nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky