Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petru píše:
Ahojky
Já si v lehu cpu pod bříško polštář,bez něj bych to nedala.
Pavli já se vždycky chci zeptat Dr.na tu stydkou kost,ale hned si vzpomenu na to tvoje pojmenování „píční“ a jsem ztracená protože pak už si za boha nemůžu vzpomenout jak že se ta kost jmenuje.Mě teda teď už třetí den bolí jako blázen ,hlavně ta levá,že když si jdu lehnout a nebo si oblékám kalhoty tak to je na hodně dlouho,než tu nohu zvednu![]()
.
Dneska jsem byla skrz tu cukrovku a jsem z toho teda pěkně zmatená,dostala jsem o tom povídání+ nodnoty jídla v gramech ,ale musim si to počítat,což jsem „DEBIL“ a nepochopila jsem to,takže jsem zas dvě hodiny bulela a zjistila jsem že asi budu jíst jen rýži a brambory ty jsou tam vypočítaný![]()
![]()
![]()
![]()
petru bu d v klidku…proste si pečivo a přílohy odvážíš na tom nic není a podle gramu sečteš sacharidy… …jinak bud v klidu taky mám problém s levou nohou
pravou obleču ale levou nedám ani bokem ani nezvednu stranou … ![]()
pokud si nebudeš jistá co jíš napíšeš mi kolik jsi čeho snedla a já ti to spočítám ju…ale nic na tom není fakt
petru, hlavu vzhůru to zvládneš, uvidíš. Já jdu na ten test zítra
se úplně děsím… kdyžtak Markét budeš to počítat nám oboum, ju? ![]()
Jo a petru, s tou piční kostí nevím jak je to možný, jestli mi mohl pomoct ten Dologran nebo ne ale dneska o ní skoro nevím
je to až k neuvěření ale je to tak! Co jsem četla o tom Dologranu, tak prý účinek je skoro okamžitý… tak buď u mě funguje placebo efekt nebo je to fakt zázračný ![]()
Zato jsem si všimla, že mi začaly otékat nohy
Nic strašného zatím, jen slabounce nárty, tak doufám, že se to nebude horšit ![]()
Pavli mě kotníky úplně zmizely mám je jak balon
…Jinak u mě je piční kost v poho
ale bříško mě hrozně táhne dolů a docela tvrdneme já nevím že by kluci chtěli ven to snad ještě ne… ![]()
Andrejko a co na ty otoky dr.? A co na to bříško podpůrný pás, myslíš, že by nepomohl???
Musíš teď hodně odpočívat a polehávat ať u tebe chlapečci zůstanou co nejdýl ![]()
Markét omlouvám se ale využila jsem tvojí nabídky a už ti napsala SZ
,já dneska když byla u tý doktorky a všechny ty těhulky si pozvala do ordinace,tak jsem si připadala jak dva dny před porodem,chodit kvůli tý styd.kosti pořádně nemůžu ,klucí kopali že jsem se tam na tý židli furt kroutila dotoho jak mám neustále rýmu,tak jsem funěla jak barnardýn,ještě že u toho neslintám
-jedna mamina si tam přehodila nohu přes nohu,no jsem si řikala tohle udělat,tak mi je budou pod narkozou vracet zpět do praku
…jsem fakt jak vorvaň ![]()
petru píše:
já dneska když byla u tý doktorky a všechny ty těhulky si pozvala do ordinace,tak jsem si připadala jak dva dny před porodem,chodit kvůli tý styd.kosti pořádně nemůžu ,klucí kopali že jsem se tam na tý židli furt kroutila dotoho jak mám neustále rýmu,tak jsem funěla jak barnardýn,ještě že u toho neslintám![]()
-jedna mamina si tam přehodila nohu přes nohu,no jsem si řikala tohle udělat,tak mi je budou pod narkozou vracet zpět do praku
…jsem fakt jak vorvaň
Petru tak to jsi mě teď vážně pobavila a rozesmála
Ale já vím, jak ti je, já s tou mojí piční kostí taky užila, že jsem skoro brečela, že to nemůžu vydržet… hlavně při vstávání to byl děs a běs a při chůzi taky lahůdka.
Zkus to příště dr. říct, třeba ti něco poradí jako můj dr. ![]()
petru píše:
Markét omlouvám se ale využila jsem tvojí nabídky a už ti napsala SZ![]()
![]()
![]()
![]()
,já dneska když byla u tý doktorky a všechny ty těhulky si pozvala do ordinace,tak jsem si připadala jak dva dny před porodem,chodit kvůli tý styd.kosti pořádně nemůžu ,klucí kopali že jsem se tam na tý židli furt kroutila dotoho jak mám neustále rýmu,tak jsem funěla jak barnardýn,ještě že u toho neslintám
![]()
…jsem fakt jak vorvaň
klídek odpoved už máš…
no to víš to určite byla mamka co nosí jedno miminko.....
andrejka87 píše:
Pavli mě kotníky úplně zmizely mám je jak balon…Jinak u mě je piční kost v poho
ale bříško mě hrozně táhne dolů a docela tvrdneme já nevím že by kluci chtěli ven to snad ještě ne…
tak si to hlavně hlídej andrej kdyby tvrdlo fakt čato mazej k dr…ještě mají čas… hlavně lež nohy hore a podlož si prďolu polštářem at máš výš pánev
Markét budeš to mít semnou těžký-fakt jsem na tohle lempl ![]()
Pavli jdu k ní za 14 dní,ale skusim jí zavolat a optat se jestli na to něco nemá-aspoň radu ![]()
petru, tak dej pak vědět, co poradila a jestli se ti ulevilo
Já jsem teď fakt tak nadšená, že to polevilo ale zase ty otoky… ![]()
A Market, jakto že se takhle vyznáš?
Já bych z toho byla asi taky jelen, jak se znám… no uvidíme zítra, už aby to bylo za mnou… ![]()
pavlliina píše:
petru, tak dej pak vědět, co poradila a jestli se ti uleviloJá jsem teď fakt tak nadšená, že to polevilo ale zase ty otoky…
A Market, jakto že se takhle vyznáš?Já bych z toho byla asi taky jelen, jak se znám… no uvidíme zítra, už aby to bylo za mnou…
v minulosti jsem si počítala kalorie…když jsem hubla
ahojky všem..
market já ten podpůrnej pás mám a využívám ho málo.je sice pravda že udělá efekt že je bříško lehčí ale mě vadí ta guma nahoře pak mě v těch místech svědí bříško a při sezení mě tlačí takže ho nosim jen do města a tak.
jinak jsem se měřila o víkendu a včera a to je mazec jak to bříško rychle roste.myslím že jsem sem psala že mám 106.o víkendu jsem měla 108 a včera 112
zezadu na mě není ani poznat že jsem těhule takže mi pěkně narostlo ![]()
No mě ty otoky nikdy netrápily,ale jak začal 33tt nalítlo mi to jak blázen
k dr. jdu teď v pondělí bude mi psát už i mateřskou tak se ho zeptám jestli a to něco málo není…Během dne je líp v noci hůř no musím to vydržet..Jinak ten pás jsem si chtěla koupit ale pořád jsem váhala a teď už to nemá cenu prostě doma sedoležím a při nákupu si bříško podpírám rukama..No a taky stačí pár kroků a tvrdneme ale jak sednu odezní to,takže kluci ještě chtěj být u mámy
…Jo a Market tys psala že jsi zdrav.sestra že? to je taky dobrá práce aspoň se pořád neplašíš jak my
..Jo a holky jak ten pupek měříte? jako kolem pasu nebo jak??? ![]()
Nedalo mi to a také se změřila. Mám 99,5 cm . Tý jo, to jsem nečekala.. a za týden kilo nahoře. Vorváněk. Jinak s tím plážovým lehátkem klobouk dolů. Já spím od začátku v obýváku, myslím si, že v ložnici ruším vrtěním manžela a malou. Mám svých pět polštářů a je mi celkem fain. Jinak mě je zle na levém boku a sestřičce jsem kolabovala při poslechu ozev na zádech. Tlak mi vyskočil na 143 (celoživotně mám extra nízký tlak). Dnes se mi omluvila zákaznice, že si ani nevšimla, že budu rodit. Prý jsem to těch 9 měsíců dobře kamuflovala.
Ještě jedna otázka : Byla jsem evidovaná u svého letitého dr,ale protože je dlouhodobě nemocný, přešla jsem k jinému. Ten se zhrozil kolik beru vitamínů a magnézia a řekl, že raději pestrou stravu, než tolik tbl. Jaký máte názor? Díky za odpověď..