Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lentilka76 píše:
Ahoj „maminky“. Doufám, že jste měly krásný víkend a že vás vaše zlatíčka nezlobily tolik co mě. Nikdy bych nevěřila, jak ty naše malé fazolky můžou cestovat po bříšku. Ty mi včera dávaly zabrat. No co, alespoň o nich vím, že jsou v pořádku.
milá lentilko to ještě nevíš co je teprve putování broučku v bříšku v 16týdnu to není nic…
co budeš říkat za dalších 16 týdůnů
![]()
Spíš mě překvapilo, že něco zatím tak malého dokáže tak řádit. ![]()
lentilka76 píše:
Spíš mě překvapilo, že něco zatím tak malého dokáže tak řádit.
hele a neřadily ti spíš střeva??? v 16týdnu nemůžeš cítit kopance ani řádění …ty prckové jsou malinkatí a lehoučcí..já jsem potřetí těhu pohyby jsem sice cítila od 15týdne,ale to je jen takové jak kdyby ti motýl přejel křídlem po bříšku,takže o řádění nemuže být řeč…
Je to možný. Ale ráno byly fazolky výš než jindy. Uvidíme zítra. Jdu na odběr plodové vody, tak jsem zvědavá, co na tom ultrazvuku uvidím. Vždycky se na ten ultrazvuk těším. ![]()
lentilka76 píše:
Je to možný. Ale ráno byly fazolky výš než jindy. Uvidíme zítra. Jdu na odběr plodové vody, tak jsem zvědavá, co na tom ultrazvuku uvidím. Vždycky se na ten ultrazvuk těším.
a jak víš kde byly
![]()
Do včera jsem měla na bříšku bouli jinde než dnes ráno. Jirka je vždycky z té bouličky úplně unesený. A směje se, když mě vidí, když ležím, když mám bříško jako sjezdovku.
. On už jedno dítko má, tak si myslí, že tam vždycky vidí vyboulený zadeček. Tohle je moje první zatím úspěšné těhotenství, takže nevím, co ta boulička je.
to je teda opravdu zvláštní,jak píše market my vícerodičky to cítili kole 15tt ale bylo to spíš jen šimrání ale že bych pozorovala boulení atd to vážně ne.vždyť jsou ještě malilinkatý a nemůžou mít takovou sílu aby se vyboulili.to je mi záhada.to jsem zvědavá s čím zítra přijdeš.nemáš tam nějaké supermany?
![]()
ruzajska píše:
to je teda opravdu zvláštní,jak píše market my vícerodičky to cítili kole 15tt ale bylo to spíš jen šimrání ale že bych pozorovala boulení atd to vážně ne.vždyť jsou ještě malilinkatý a nemůžou mít takovou sílu aby se vyboulili.to je mi záhada.to jsem zvědavá s čím zítra přijdeš.nemáš tam nějaké supermany?![]()
Růženko jsem právě jukla na ty tvoje čeičky ty jsou k sežrání ![]()
Toho se taky bojím
. U nás v rodině z máminy strany se rodí děti kolem 5,5kg. Uvidíme zítra. Mě to totiž přišlo taky divný, že se mi tam ta „sjezdovka“ dělá tak brzy. Já se v tom ale nevyznám. Nemám ještě ty zkušenosti. ![]()
lentilko zítra budem všichni chytřejší.jsem vážně zvědavá.
market popravdě jak jsem psala že ti chci něco poslat tak to jsou dvě čepičky jen je nějak nestíhám dodělat ale neboj než porodíš tak budou ![]()
a když už jsem to vykecala,tak se rovnou zeptám,chceš ty tenký přízový do porodnice a na doma nebo ty ušanky?hodím tam můj novej výtvor
Zastávám se lentilky. U prvního těhu s výškou 180 cm a váhou 57kg jsem cítila pohyby od 14t (bylo to jemné šimrání) a vždy mi někde nesymetricky vypadla „boulička“ přirovnala bych jí k pomeranči. Teď mám břicho podstatně větší, ale přijde mi také nesymetrické (v leže). Jinak jsem dostala Duracef atb. Kašlu hromady věcí a tečou mi i oči. Doufám, že ty prckové se necítěj stejně blbě
Malou jsem dala dědovi, doufám, že to ode mě nechytne.. tak Vám přeji příjemný den a vyhýbejte se unudlaným lidem, ať nedopadnete jako já.
ruzajska píše:
a když už jsem to vykecala,tak se rovnou zeptám,chceš ty tenký přízový do porodnice a na doma nebo ty ušanky?hodím tam můj novej výtvor
jaký ušanky ![]()
už vidím tak ta je nádherná
…tak asi ty…jsi takovááááá hodnááááá ![]()