Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Termín mám 5. února ale očekávám to tak v půlce ledna
Tak asi na to jaro, bych to viděla
Takže času habakuk, ale abys o mě věděla, tak si dělám rezervačku. Díky moc ![]()
Jj, svět je malej. S Jarkou jsme dělali v práci, nejdřív odešla ona na mateřskou a pak já za pár měsíců za ní a obě s dvojčátkama
Docela sranda ![]()
růženko tak ta je krásná
..... jinak já si taky rejpnu počkej nebude to trvat dlouho ![]()
pavlliina píše:
Termín mám 5. února ale očekávám to tak v půlce lednaTak asi na to jaro, bych to viděla
Takže času habakuk, ale abys o mě věděla, tak si dělám rezervačku. Díky moc
Jj, svět je malej. S Jarkou jsme dělali v práci, nejdřív odešla ona na mateřskou a pak já za pár měsíců za ní a obě s dvojčátkamaDocela sranda
5.2 je super datum to se rodí samí super lidé…viz já
![]()
no vidíš tak to tě asi jarka nakazila.zrovna včera mi psala že má kamarádku co čeká taky dvojky.to jsem netušila že to jsi ty ![]()
market:tak to víš fantazie pracuje,a pak se rejpe jedna báseň
.jen vůbec nevím co mám udělat prďolovi místo kytičky.zkusim hledat inspiraci na netu
Ahoj holky,
tak jsem byla pryč a koukám, že Andrejka leží v porodnici. Držím moc palečky ![]()
market mám hotovo zítra to pošlu jen se mi moc nelíbí ten medvídek ale na kluky se holt hůř něco háčkuje ![]()
ruzajska píše:
market mám hotovo zítra to pošlu jen se mi moc nelíbí ten medvídek ale na kluky se holt hůř něco háčkuje
jéééé to je krásnýýý
děkujeme mooooc…nám se to líbí všem ![]()
růženko ten medvídek je náhodou krásný!
markét sluší ti to ![]()
Nadherne cepicky jsi moc sikovna a Market krasne brisko
ja mam tetu co nadherne plete a rikala mi az budu vedet co to je tak ji dam vedet a uplete mi soupravicky na mimca Market co Andrejka nepsala jak je na tom?
market písni mi do sz adresu já ji nemůžu najít myslím že už jsi ji posílala a nevim kde je
ruzajska píše:
market písni mi do sz adresu já ji nemůžu najít myslím že už jsi ji posílala a nevim kde je
na facu ![]()
Ahoj holky tak jsem zpět z poradny a je mi bídně ![]()
u klučíka jsou prutoky na hranici dr mne chtela hnát do nemocnice,ale jeste tyden nemuzu a pak stejne pujdu…má i horší placentu,takže mám týden na to pobalit připravit všechno doma až tu nebudu a pujdu si lehnout…tak se modlím at tam vydrží do toho 35 kvuli plicím a pak mi to bude jedno…jen doufám,že mi je pak neodvezou mimo mesto…to by mi asi puklo srdce