Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Andrejko ty se taky moc drž,já doufám že to vydrží a bude to v pořádku,i když nahnáno mám…ještě že ta moje dr chape to že mám doma dvě děti a momentálne nikoho k nim
Markét : Jak zvládáš takovou hroudu dětí? Bojím se , jak zvládnu táhnout kočár s klukama a za ruku držet 16 měsíční dceru. Smekám před tebou… ![]()
hovezinahoubach píše:
Markét : Jak zvládáš takovou hroudu dětí? Bojím se , jak zvládnu táhnout kočár s klukama a za ruku držet 16 měsíční dceru. Smekám před tebou…
cssss moje děti nejsou žádnáí hrouda
onijsou hodně samostatné…odpočívat mne taky nechají,takže je to dobré a vzhledem k tomu ,že o mne a miminka mají strach ,tak po mne nai nic nechtejí
té mojí je úplně jedno, jestli jsem nebo nejsem těhotná, zkoušíme život bez plen .. rozpatlala dnes hovno po chodbě ![]()
Ahoj holky, v pondělí jsem byla na velkém ultrazvuku a čekáme chlapečka a holčičku…takže radost nevětší
…a miminka se mají čile k světu. Akorád jsem s holkama na dvojčátkách v březnu řešila jejich délku, ale nejspíš jsem to špatně pochopila a myslela si, že miminka měří 15cm, ale bude to jen jejich část.
Andrejko..tobě držím moc palečky a věřím, že budeš mít chlapečky brzo u sebe, jelikož už mají krásnou váhu ![]()
Marketm…vůbec ti teda nezávidím, ale musíš se držet. Hlavně že máš někoho k dětem. Hlavně držím palečky, aby miminka vydržely alspoň do toho 35tt.
hovezinahoubach…
tak to je dost dobré…ne promiň, já si to ale nedovedu představit (malá mi tohle naštěstí nedělala. A to si to rozpatlala z pleny?nebo z nočníků?
Ahoj holky, Andrejko, tak se ještě chvilinku drž a za 3 dny už budou klučánci na světě
to je nádhera…i když dřív s tak krásnou váhou a tím, že si tě hlídají, bude určitě vše v pořádku.
Markétko
držím pěsti, aby se chlapeček ještě chvilku v bříšku pozdržel. Ale v případě špatných průtoků říkají, že je lepší porodit a mimi pak na světě vše dožene rychleji, než kdyby mělo strádat v bříšku. Moje kamarádka měla mít děvčátko stějně jako já a velice nečekaně(preeklampsie), porodila ve 32 tt. No a holka má dneska 15 let, a je to baba 175cm vysoká a nikdo na ní nic nepozná- jenom nosí brýlky od malinka… Tak hlavně klid, věř doktorům, ví co dělají. A doma to vše „zařiď“ a oni si pak bez tebe poradí, neboj, teď jsou důležité miminka a ty.
Hovězínahoubách, myslím, že to v pohodě zvládneš. kamarádka měla dvojčátka holčičky a když měly necelé 2 roky roku narodil se jim chlapeček
to bylo teprve…ale čuměla jsem, když šla na procházku s kočárkem a holky každá z jedné strany se držely kočárku a byly jako „přikované“ ![]()
hovezi vidíš to na metříku je jim 5 a 8.....holka je starší…
birmo oni tam ale musí vydržet oba
![]()
Markét tak ještě i ty
Holka drž se, holt budeš muset do nemocnice ale tam bude vám všem třem nejlíp, věř tomu… tam se o tebe i o malé postarají a budeš pod kontrolou. Moc a moc držím palečky
A nevíš asi tak jak jsou velcí? A čím to, že se to takhle zhoršilo, nevíš? Máš nebo cítíš nějaké problémy? ![]()
Andrejko téééda 3 kila každý? Tak to jsou opravdu luxuní váhy na dvojčátka
To bude určitě v pořádku, uvidíš
Už tam asi klucí mají málo místa, tak chtějí ven pořádně se protáhnout
Držím palečky ![]()
pavlliina píše:
Markét tak ještě i tyHolka drž se, holt budeš muset do nemocnice ale tam bude vám všem třem nejlíp, věř tomu… tam se o tebe i o malé postarají a budeš pod kontrolou. Moc a moc držím palečky
A nevíš asi tak jak jsou velcí? A čím to, že se to takhle zhoršilo, nevíš? Máš nebo cítíš nějaké problémy?
Andrejko téééda 3 kila každý? Tak to jsou opravdu luxuní váhy na dvojčátkaTo bude určitě v pořádku, uvidíš
Už tam asi klucí mají málo místa, tak chtějí ven pořádně se protáhnout
Držím palečky
Pavlii holčička má 1758g a klučík 1623g…pokud se teda nevyměnily,jakože asi ne…nevím proč se to zhoršilo to neví nikdo…jen já si přijdu totálně neschopná…2 děti odnosím v pohodě a potřetí je furt neco
marketm píše:
hovezi vidíš to na metříku je jim 5 a 8.....holka je starší…
birmo oni tam ale musí vydržet oba![]()
Já vím Marketko
lae chtěla jsem tím říct, že když se tam klučánkovi už moc nelíbí, ať ještě vydrží a nehrne se na svět-jasný, že sestřička by musela s ním. Tak by měl být trošku „solidární“
- je to nadnesený, snad chápeš. A to že jsi zvládla 2 děti-jojo, ale byly po jednom. Teď tam máš breberky dva ![]()
Já jsem taky vpohodě odrodila obě děti-dokonce přenášela…no a teď jestli jsou to jednovaječné, tak si na svět pospíší o měsíc dřív… Holky, vy tu máte všechny dvojvaječné dětičky? Uvítala bych nějaké zkušenosti o jednovaječných. Na netu se toho člověk moc nedoví, jen nějaké katastrofické scénáře a statistiky „neúspěchu“ TTTS ap… To mě fakt děsí, i když si nic špatného připouštět nechci, to víte, červík hlodá…
Teeda holky, Vy jedete ![]()
Andrejko, za chvíli budeš kluky držet v náručí. To je výborné. Váhu mají skvělou ![]()
Market, budu držet palečky ať vydržíte, co nejdýl ![]()
Ahoj holky Market ty taky?To snad neni mozny ze se to zhorsilo a pujdes do nemocnice ale asi to bude lepsi tam si te ohlidaji a urcite bude vse v poradku Andrejko krasna vaha mrnousu za chvily budou u tebe urcite to dopadne dobre
![]()
Marketko taky mi pripada ze u me cekaji na pondeli kdy budu 35tt vysledky se mi horsi a kluci se maji cimdal lepe,mam spatnou moc i krev tak si myslim ze uz brzy tehotenstvi ukonci,navic kluci maj luxusni vahu oba temer 3kila. Take je tu se mnou pani s dvojkama je ve 38+4tt ceka chlapecky a maji kazdy jen kolem 2kg,vse je individualni fakt. Moc na vas myslim a piste novinky,Andrejka co se zaboha nemuze pripojit