Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
22.11.10 10:25

Růženko, držím palce, aby tě to rychle přešlo.

Jinak já razím zásadu, že je lepší stokrát plašit, než jednou něco promeškat! Takže já jsem za plašení! :-D

• Citovat
  • Upravit
4355
22.11.10 10:28

jj taky bych plašila mít blízko dr.ale je to z ruky i autem a přítel je v práci a má porouchaný auto takže bysme museli ještě odvolat z práce budoucího švagra aby nám půjčil auto atd.jinak bych to asi neřešila a zajela tam.no uvidíme počkám ještě hodinku jestli to nepřejde a pak zavolám mímu dr a domluvim se snim.je to jak naschvál.když člověk zrovna potřebuje tak se něco pos… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
22.11.10 12:39

Růženko, doufám, že už se to zlepšilo a nikam si jezdit nemusela. Dej vědět.

A jak je na tom dneska Andrejka vůbec. Neměla mít dnes ukončený 35. týden?

Jinak mě je dnes dobře, v podbřišku mě píchalo včera večer. A dneska vůbec nic, tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.11.10 13:15

no zatím pořád nevím.chtěla jsem si napustit vanu jestli to přejde ale kdosi vypl bojler tak čekám až se ohřeje voda :cert: pak se naložim a pak uvidím.snad to bude jen podrážděná děloha.andrejka se snad ozve a kde je taky market?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.11.10 14:00

Ahojky :mavam:
Přidávám se k většině a píšu že mi dneska taky neni nejlépe,bříško je těžké a dole bolavé-fakt nevim s tim mim břichem co budu dělat za měsíc,chodim a břicho pořád nadzvedávám a v sedě držim,už si ani nedovedu představit jaký to je jít normálně bez toho abych jednu nohu kroutila do strany a druhou za sebou netáhla :think: .
Ruzajdo tak už i ty??? Držim vám palečky aby to všechno špatně jen vypadalo…ale přitom závidim že už to máte za pár,já ještě aspoň dva a kousek měsíce
Andrej a Markét pořád na vás myslim a držim palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.11.10 15:47

Ahoj kočky já jsem tu se o mne nebojte :mavam: od rána jsem byla v nemocnici (přítel mel nastoupit na operaci ) a ještě jsem si ho odvezla na dnešní noc domů,tak si dáme ještě jednu nocplnouvášní :-D zítra ho tam vezu na 7 hodinu…inak jsem vysadila odpoledni magnezko a děti zase delali vlnobití v pupíku… až moc až to bolelo jak nemuzou kopúat tak jsou to sahodlouhe protahovance :-D
Růženko znásilnovat muzes,ale semínko ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mi k detem radši nepouštíme :oops: …jinak andrejka psala včera večer,že ji vysadily magnezko,prý ji bolel podbřišek ,zvedal tlak a čekaj jestli z toho neco bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.11.10 16:38

ahojky tak to protahování taky znám,to je vždycky obrovská boule a pomaloučku se posouvá a hýbe-zvláštní pocit.pak mě bolí když mi jezdí patička pod pupíkem a zvedá mi ho do špičky :lol:
tak teda přeju krásnou vášnivou noc,já si o ni už adši nechám zdát protože ty bolesti mě dost vyděsily.jsou sice ted maličko slabší ale bříško tvrdne pořád a docela bolavě.zkusim ještě jednou vanu a pak to zaspat a ráno zajedu k dr.kontrolu mám mít ve středu tak si ji udělám o den dřív.dnes už jsem se tam nedovolala.takže pokračujem v držení pěstí andrejce když to ještě nemá za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.11.10 16:39

je pravda že jsme dětičky pokropili tak to asi taky udělalo hodně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.10 16:40

Dnes je den blbec. Dnes ráno jsem měla návaly. Chvíli horko,pak zima,bušení srdce,motání hlavy, měřila jsem si tlak, vše ok. Vypadám hrozně,cítím se hrozně, ale vlastně mi nic dohromady není.Takhle asi začíná 3. trimestr… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
22.11.10 17:03

Ahojky souhlasim s vama ze divnej den rano jsem byla na tehu prohlidce u obvodaka tam to bylo dobry jen se mu nezdalo neco na srdicku pritom EKG vyslo dobre a srejne me poslal objednat na srdicko tak jdu ve stredu pro jistotu.Pak jsem hned vezla skoro tchyni do nemocnice zitra jde na operaci gynekologyckou prijela jsem domu v pul desaty udelala rychle obed a pak skoro tchyne vola ze nema prasky ze ji je musim dovest ze ji jinak tu operaci neudelaji tak jsem zas letela no mam toho pokrk :roll: jeste mam furt dneska tlaky v podbrisku a pride mi ze se mi brisko rapidne zvetsilo hlavne nad pupikem je to krasne videt mimca se zacinaji roztahovat :mrgreen: v kolikatem tydnu jste holky citily pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.11.10 17:07

Ohnivko já cca 15 týden,ale jsem potřetí těhu..do 22 týdne máš čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.11.10 17:08
hovezinahoubach píše:
Dnes je den blbec. Dnes ráno jsem měla návaly. Chvíli horko,pak zima,bušení srdce,motání hlavy, měřila jsem si tlak, vše ok. Vypadám hrozně,cítím se hrozně, ale vlastně mi nic dohromady není.Takhle asi začíná 3. trimestr… :zed:

neber to tak tragicky ..... děti vnímaj všechny tvoje pocity … a vím,že se prožitky z tehu mužou hodne odrazit na detech tak pozor na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.11.10 17:34
hovezinahoubach píše:
Dnes je den blbec. Dnes ráno jsem měla návaly. Chvíli horko,pak zima,bušení srdce,motání hlavy, měřila jsem si tlak, vše ok. Vypadám hrozně,cítím se hrozně, ale vlastně mi nic dohromady není.Takhle asi začíná 3. trimestr… :zed:

hovězíčko kolikátý jseš týden???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.11.10 17:36

já cítila motýlky v 17tt ,jsem druhorodička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka877
22.11.10 17:48

Re:

Holky tak hlasim ze jsem porad 3v1,noc byla strasna neuveritelne bolesti v podbrisku ale voda neodtekla,cipek drzi,tlak v normalu. Davaji mi horcik injekci do zadku a stejne nemuzu skoro chodit.. Prosim je at me odrodi a stale cekaji..jsem dnes totalne vycerpana,smutna,uslzena.. Chlapeckum tim radost asi nedelam ale nejde jinak:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky