Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
andrejko tak držím pěstičky třeba umluvíš
to je moc dobře že je ti po zdr strance líp..a duševní se srovná…
pavli já ale neprovokuju ..sice mám 12 kg nahoře ,ale z jaké vahy vis…
já mám nahoře už 16,5kg počítám že budu mít zas těch dvacet jako u kluků.a doufám že to taky všechno nechám v porodnici jako u kluků ![]()
andrejko držim pěsti aby bylo vše ok a pustili tě
Andrejko držím palečky, ať je fajn a když to půjde, ať tě pustí domů… určitě je to v nemocnici dost velká otrava
Tak se drž holka a myslím na tebe ![]()
Ahooojky,
tak mam za sebou test na cukrovku a dobry
muzu zacit pect cukrovi ![]()
petru píše:
Já mám jen 4kg a zas mi to příjde málo
já měla ve 24 nahoře 4 v 26 7 ![]()
Ahoj holky,
Andrejko, to jsem moc ráda, že jsi v pořádku. A budu držet palečky ať Tě pustí domů, aby ses dala i psychicky do pořádku.
Market, mám radost, že kontrola dopadla dobře a do nemocnice nemusíš.
Petru, tak gratulka ke kontrole. A nechtěla jsi rodit v Kolíně? Nebo si to pletu.
Smichinko, super nemusíš se omezovat.
Jinak holky netrapte mě s tou váhou, já mám nahoře už teď 9kg. Takhle skončím s 30-ti navíc ![]()
My byli dnes na velikém UZ a trochu se neshodli na váze (oproti 4D). sdělili mi, že mají 380 a 370g, takže prcci to asi nebudou. Rubali se tam famózně.
Žádné vady nenašli, takže teď to je už na mé děloze a placentě. Jinak šla jsem z práce (cca 1km) 45 min. Už nejsem chodící tip ![]()
ruzajska píše:
netrap se,já měla ve 23tt 10kg navíc a tlustá nejsem
Růži, děkuji moc. Já když to tady čtu, tak jsem úplně vyděšená.
Jolando chtěla ,ale kamarádky co tam rodili mě odradili,takže asi kdyžtak vyhraje Čáslav a nebo ta Praha kdyby náhodou ![]()
hovezinahoubach píše:
My byli dnes na velikém UZ a trochu se neshodli na váze (oproti 4D). sdělili mi, že mají 380 a 370g, takže prcci to asi nebudou. Rubali se tam famózně.Žádné vady nenašli, takže teď to je už na mé děloze a placentě. Jinak šla jsem z práce (cca 1km) 45 min. Už nejsem chodící tip
ale jdi ty v kolikátem týdnu jsi??? 20 jsi říkala že…já ještě před měsícem ušla 4km
pravda zpatky jsem táhla nohu za sebou jak mne bolelo tříslo
a i dneska ujdu ale pravda čím pomaleji jdu tím hur se mi jde kdyz jdu rychle je to dorbý
Holky tak ja porad v nemocnici kluci stale plavou v brisku,je jim fajn,otoky opadly,tlak klesl,krev i moc v poradku,bojuji za to jit domu..doma jsem schopna jeste vydrzet tady jsem psychicky na samem dnu
(5kilo dolu),drzte pesti