Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petru píše:
Já dneska zas depkuju skrz tu cukrovku,já nevim furt se s tim nějak nemůžu smířit a bojim se že něco dělám špatně![]()
![]()
![]()
![]()
asi mi z toho hrábne,zítra jdu na KO tak to proberu se svojí Dr. i když pochybuju že ta mi nějak poradí
bud v klidu
![]()
marketm píše:petru píše:bud v klidu
Já dneska zas depkuju skrz tu cukrovku,já nevim furt se s tim nějak nemůžu smířit a bojim se že něco dělám špatně![]()
![]()
![]()
![]()
asi mi z toho hrábne,zítra jdu na KO tak to proberu se svojí Dr. i když pochybuju že ta mi nějak poradí
![]()
Markét to nejde,já tyhle depky mám obden,dneska jsem si měřila po obědě a to co mi včera nevadilo dneska mi vylítlo na 7.5 a já můžu mít jen 7.3 a to zítra musim volat a říct jim výsledky,už mi udělali snídani po dvou hodinách protože jsem deně měla moc a téď zas oběd chjo ![]()
Ahojik devcata tak jsem TETA dneska se narodila mala Kristynka v pul desate rano skoro o necele tri tydny driv zitra jedeme do porodnice tak se strasne tesim az uvidim Petu s miminkem
budu sbirat zkusenosti.Andrejko drz se musis to tam vydrzet snad doktori vedi co delaji u nas od rana snezi uplne bilo je to pekny se divat z okna.
Tak jsme byli na 4D, kluci se nehambili a ukázali co mohli. Mají 300 a 320g.na 21t prý normální.Mají mezi sebou přepážku, ale jednu placentu, takže teze jednovaječných dvojčat. Dr taktéž říkal, že je zastáncem 2,5kg a vyndat a na nic nečekat. Tady na severu se s tím asi moc nepářou.. Všechny zdravím. ![]()
on je asi rozdíl u jednovaječných a u dvouvaječných.u jednovaječných se nenechává tak dlouho skrs ten nějaký syndrom nebo jak se tomu říká,pokud se nemýlím ![]()
čau kočky
![]()
pupík 121
…holčička 2150g klouček 1713g všechno v pořádku zustavame doma příští týden kontrola plus monitor a prý to doma už vydržíme
![]()
Markét, MOC A MOC gratuluju
Takže to minule byl jen planý poplach? Téda ty doktoři ale umí vystresovat, co?
Ale důležitý je, že je všechno v pořádku… jsi šťastná jako bleška, co? ![]()
pavlliina píše:
Markét, MOC A MOC gratulujuTakže to minule byl jen planý poplach? Téda ty doktoři ale umí vystresovat, co?
Ale důležitý je, že je všechno v pořádku… jsi šťastná jako bleška, co?
no planý poplach to nebyl ,moje doktorka zbytečně neplaší,ta placenta je stále 2/3 nález na hrdle je lepší než minule nepřibrala jsem ani gram tak mne to taky těší....... dr se bála tech prutoku a ty dnes byly dobre
MARKÉT TAK GRATULUJU A JEN TAK DÁL KOČKO
KRÁSNÉ ZPRÁVIČKY A NEVÍŠ NĚCO O ANDREJCE???
jINAK JÁ VČERA NA KO TAKY DOBRÝ KLUCÍ JSOU PREJ VELIKOSTÍ „L“ A Dr.BYLA SPOKOJENÁ,TO ODDĚLOVÁNÍ PLACENTY SE MI ZLEPŠUJE,MOČ TAKY V POŘÁDKU ,OTOKY NEJSOU A TLAK MI TEDA VYLÍTL NA 140/60 ALE TO BYCH NEHROTILA SEM LETĚLA A JEŠTĚ BYLA V DEPCE Z TÝ CUKROVKY.V PÁTEK SE DOZVIM VÝSLEDKY Z TĚCH JATEREK-TAK DOUFÁM ŽE I TO BUDE OK a ještě zprávička..Dr mi dala na svůj soukromej mobil tel.číslo že kdyby něco tak mě protlačí v Praze do některý porodnice,takže můžu volat ve dne v noci JUPÍÍÍÍÍÍ ![]()
Petru tlak nemáš vysokej mne taky vylít na 140/90 na 60 je tov pohode blbej tlak je ten spodní vyšší…takže v klidu… tak to je dobře že je u tebe vše ok
S tím nepřibíráním záááávidím… mě ta váha letí jak blázen
Ale začala jsem otékat, tak to bude spíše ta voda… no fakt jsem zvědavá na středu, co mi na to dr. poví
To budou zase nervíčky před KO ale na druhou stranu se těším, že ty moje berušky uvidím
No uvidím… spíš změt ručiček a nožiček ![]()
pavli stejne mám nahoře 12kilo já si dala limit tak se do nej snad už vejdu ![]()