Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
23.11.10 19:13
petru píše:
Já dneska zas depkuju skrz tu cukrovku,já nevim furt se s tim nějak nemůžu smířit a bojim se že něco dělám špatně :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: asi mi z toho hrábne,zítra jdu na KO tak to proberu se svojí Dr. i když pochybuju že ta mi nějak poradí :-(

bud v klidu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.11.10 19:21
marketm píše:
petru píše:
Já dneska zas depkuju skrz tu cukrovku,já nevim furt se s tim nějak nemůžu smířit a bojim se že něco dělám špatně :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: asi mi z toho hrábne,zítra jdu na KO tak to proberu se svojí Dr. i když pochybuju že ta mi nějak poradí :-(
bud v klidu :hug: :hug:

Markét to nejde,já tyhle depky mám obden,dneska jsem si měřila po obědě a to co mi včera nevadilo dneska mi vylítlo na 7.5 a já můžu mít jen 7.3 a to zítra musim volat a říct jim výsledky,už mi udělali snídani po dvou hodinách protože jsem deně měla moc a téď zas oběd chjo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.11.10 19:23

tak mi napiš co baštíš a jestli máš pak nejaký pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.10 19:36

Andrejko, jsi statečná :kytka: Moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
24.11.10 13:32

Ahojik devcata tak jsem TETA dneska se narodila mala Kristynka v pul desate rano skoro o necele tri tydny driv zitra jedeme do porodnice tak se strasne tesim az uvidim Petu s miminkem :dance: :dance: :dance: budu sbirat zkusenosti.Andrejko drz se musis to tam vydrzet snad doktori vedi co delaji u nas od rana snezi uplne bilo je to pekny se divat z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.10 15:54

Tak jsme byli na 4D, kluci se nehambili a ukázali co mohli. Mají 300 a 320g.na 21t prý normální.Mají mezi sebou přepážku, ale jednu placentu, takže teze jednovaječných dvojčat. Dr taktéž říkal, že je zastáncem 2,5kg a vyndat a na nic nečekat. Tady na severu se s tím asi moc nepářou.. Všechny zdravím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
24.11.10 17:01

on je asi rozdíl u jednovaječných a u dvouvaječných.u jednovaječných se nenechává tak dlouho skrs ten nějaký syndrom nebo jak se tomu říká,pokud se nemýlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.11.10 11:58

čau kočky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pupík 121 :pankac: …holčička 2150g klouček 1713g všechno v pořádku zustavame doma příští týden kontrola plus monitor a prý to doma už vydržíme :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.11.10 12:20

Markét, MOC A MOC gratuluju :potlesk: Takže to minule byl jen planý poplach? Téda ty doktoři ale umí vystresovat, co? :roll: Ale důležitý je, že je všechno v pořádku… jsi šťastná jako bleška, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.11.10 12:35
pavlliina píše:
Markét, MOC A MOC gratuluju :potlesk: Takže to minule byl jen planý poplach? Téda ty doktoři ale umí vystresovat, co? :roll: Ale důležitý je, že je všechno v pořádku… jsi šťastná jako bleška, co? :wink:

no planý poplach to nebyl ,moje doktorka zbytečně neplaší,ta placenta je stále 2/3 nález na hrdle je lepší než minule nepřibrala jsem ani gram tak mne to taky těší....... dr se bála tech prutoku a ty dnes byly dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.11.10 12:52

MARKÉT TAK GRATULUJU A JEN TAK DÁL KOČKO :hug: KRÁSNÉ ZPRÁVIČKY A NEVÍŠ NĚCO O ANDREJCE???
jINAK JÁ VČERA NA KO TAKY DOBRÝ KLUCÍ JSOU PREJ VELIKOSTÍ „L“ A Dr.BYLA SPOKOJENÁ,TO ODDĚLOVÁNÍ PLACENTY SE MI ZLEPŠUJE,MOČ TAKY V POŘÁDKU ,OTOKY NEJSOU A TLAK MI TEDA VYLÍTL NA 140/60 ALE TO BYCH NEHROTILA SEM LETĚLA A JEŠTĚ BYLA V DEPCE Z TÝ CUKROVKY.V PÁTEK SE DOZVIM VÝSLEDKY Z TĚCH JATEREK-TAK DOUFÁM ŽE I TO BUDE OK a ještě zprávička..Dr mi dala na svůj soukromej mobil tel.číslo že kdyby něco tak mě protlačí v Praze do některý porodnice,takže můžu volat ve dne v noci JUPÍÍÍÍÍÍ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.11.10 12:54

Petru tlak nemáš vysokej mne taky vylít na 140/90 na 60 je tov pohode blbej tlak je ten spodní vyšší…takže v klidu… tak to je dobře že je u tebe vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.11.10 12:59

S tím nepřibíráním záááávidím… mě ta váha letí jak blázen :cry: Ale začala jsem otékat, tak to bude spíše ta voda… no fakt jsem zvědavá na středu, co mi na to dr. poví :roll: To budou zase nervíčky před KO ale na druhou stranu se těším, že ty moje berušky uvidím :-) No uvidím… spíš změt ručiček a nožiček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.11.10 13:00

pavli stejne mám nahoře 12kilo já si dala limit tak se do nej snad už vejdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.11.10 13:22

jenom 12? Hele Markét, neprovokuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie