Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem u zubařky každej druhej měsíc.
pavli jak jsi vysoká?to taky dělá hodně.jinak jsi štíhlá jak proutek si tě neumim představit bez těch 19kg
i bříško máš maličké
hovězí tam vypadáš jak já v pátým měsíci když jsem čekala fildu a stěžuješ si
jinak při výšce 180 cm si neumim představit tvou váhu nevim přesně kolik jsi psala(přes 5O?)tos byla jak anorektička ne?
vorvaň vypadá jinak vemte si že spousta holek pod 18 vypadaj hůř a to nerodili a ještě maj to sebevědomí ty špeky vystavovat takže my jsme modelky.
tady je moje foto u fildy před porodem takže kdo je vorvaň?
je to z mobilu tak nic moc kvalita
Tak jsem se právě dozvěděla výsledky z jaterek a je to hooodně špatný
musim okamžitě jed k Apolináři na hospitalizaci..holky držte palečky ať to zvládnem
![]()
ahojik holciny.Petru tak ti drzim palecky at se to zlepsi
porad na nas neco ciha v tehotenstvi clovek nema jistotu niceho dokavad mimca nelezi v poradku v postylce co?A co vy ostatni jste v poradku?
![]()
Holky moje jsem doma!!!!!! Sice čípek je zkrácený ale poslali mě domů jdu poctivě ležet jen vás musím informovat…Všem krásný víkend(ps:v úterý kontrola s primářem,domluva na porodu a tak…)
andrejka87 píše:
Holky moje jsem doma!!!!!! Sice čípek je zkrácený ale poslali mě domů jdu poctivě ležet jen vás musím informovat…Všem krásný víkend(ps:v úterý kontrola s primářem,domluva na porodu a tak…)
petru píše:
Tak jsem se právě dozvěděla výsledky z jaterek a je to hooodně špatný![]()
![]()
![]()
musim okamžitě jed k Apolináři na hospitalizaci..holky držte palečky ať to zvládnem
![]()
![]()
![]()
![]()
Petru, držím palce ať je brzy dobře ![]()
andrejka87 píše:
Andrejko, to mám radost, že jsi doma. Teď už to bude super ![]()
Andy tak to jsem ráda,aspoň budeš mít lepší stravu a budeš na tom líp psychicky ![]()
Andrejko, to je fajn, že jsi doma!!! Tak hezky poctivě odpočívej a buď v klídku ![]()
Ruzajská: 56kg bylo původních. + 24 první těhu. Andrejce přeji hodně sil (pokud můžeš fakt odpočívej, pak to už půjde těžko ) ![]()
Andrej to je super ze te poslali domu hlavne odpocivej a nech se obletovat at tam mimca jeste vydrzi ![]()
Ahojky ![]()
doufam ze jste vsechny v poradku a vcelku
![]()
My si vcera privezli domu kocarek…ted jen kam s nim v tom nasem malem bytecku…a za paradni cenu jsme tam koupili i lehatka (obe za cenu jednoho 1000)