Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
raději jet třikrát zbytečně,než jednou pozdě…
Příspěvek upraven 23.11.10 v 10:27
nj to je sice pravda ale my nemáme hlídání museli bysme vzít děti sebou takže bych radši kdyby se to uklidnilo a mohli jsme jet až ráno.vím že tomu neporučím ale nevím jak to udělat máme nemocnici dost z ruky
ať ti manžel zkontroluje děložní čípek (prstem). To mi řekli na porodnici (volala jsem tam), když jsem si myslela že se něco děje… a dělo se…
ruzajska píše:
nj to je sice pravda ale my nemáme hlídání museli bysme vzít děti sebou takže bych radši kdyby se to uklidnilo a mohli jsme jet až ráno.vím že tomu neporučím ale nevím jak to udělat máme nemocnici dost z ruky
no Růženko doufám,že jsi v cajku…pak mi koukej napsat na sebe telefon
Jejda ruzi, copak to čtu?
Pevně doufám, že jsi OK.
Co ty Market, jak je? ![]()
Já včera běhala po nákupech, abych konečně nakoupila nějaké dárečky. Domů jsem přišla celá vyřízená až k večeru
Myslela jsem si, že mě dneska budou bolet nohy ale ráno jsem se vzbudila a bolí mě ruce
Mám je nateklé a klouby na rukou mě bolí jak čert
… co to zase je??? Ach jo
, doufám, že se to spraví… a taky mě začala pekelně pálit žáha
Tak si myslím, že období relativní pohody a klídku asi pomalu končí ![]()
Holky co to vyvadite?Ruzi jsi v poradku?Pak dejte vedet jak jste natom jo ![]()
Růži tak Ty taky??? Holky zlatý,hlavně aby to všechno bylo v pořádku a mimuška byla zdravá…moc na Vás myslim
Pavli koukám že ty už se blížíš do toho týdne poomalu taky co holky jsou teď,jak je????
ahojky,poslušně hlásím že jsme ok.byla to asi jen hodně podrážděná děloha,ale mimča jsou v pořádku jen mi pořád tvrdne bříško naštěstí to už nebolí.dokonce mi dr.řekl že mám pořád neskutečně výborný čípek že jsem stavěná na velký mimča a dvojčata
hrozně se mi ulevilo měla jsem nahnáno.každopádně berte radu market k srdci a když sex tak obsah ven
já se po včerejšku poučila. ![]()
jinak mě pálí žáha skoro celé těhu a je to humus hlavně v noci.mě na to pomáhá jen jedlá soda rozpuštěná ve vodě ale někomu pomáhá renie nebo gaviscon…
dneska vůbec nepsala Andrejka - doufám že je u ní všechno OK Market nepsala ti???
petru píše:
dneska vůbec nepsala Andrejka - doufám že je u ní všechno OK Market nepsala ti???
nene nevím nic dnes nepsala… já jí písnu a ještě jedné mamce co čeká dvojčátka ta chuderka leží už týden a rozhánej ji kontrakce je o 3 týdny mín jak já
Holky zdravim, Marketko diky za sms
,tak jsem porad s briskem a asi hodne dlouho budu,pry neni duvod k porodu,at pry kluci nabiraji dal na vaze, cipek drzi ukazkove jen ja jsem totalne vycerpana. Jsem tu aby mi hlidali tlak a krev pri velkem zhorseni by byl cisar,zatim me dopuji leky. Uz temer nechodim proste to nejde,zdejsi stravou mam 4kila dolu.. Je to opravdu neskutecna obet,bolesti nekdy az slzim,ale sve deti miluji,drzim se…
andrejko není zač to víě máme o tebe strach
no já jsem zvedava na sebe...... snad uslyším dobré zpravy od dr ![]()
andrejka87 píše:
Holky zdravim, Marketko diky za sms,tak jsem porad s briskem a asi hodne dlouho budu,pry neni duvod k porodu,at pry kluci nabiraji dal na vaze, cipek drzi ukazkove jen ja jsem totalne vycerpana. Jsem tu aby mi hlidali tlak a krev pri velkem zhorseni by byl cisar,zatim me dopuji leky. Uz temer nechodim proste to nejde,zdejsi stravou mam 4kila dolu.. Je to opravdu neskutecna obet,bolesti nekdy az slzim,ale sve deti miluji,drzim se…
Andrejko jsem mooooc ráda že jste zatim 3v1 a držim palečky aby to tak vydrželo co nejdéle i když to pro tebe musí být muka,ale všechno zlé je pro něco dobré,moc na tebe myslim a stále držim palečky
.Market děkuji ![]()
Já dneska zas depkuju skrz tu cukrovku,já nevim furt se s tim nějak nemůžu smířit a bojim se že něco dělám špatně
asi mi z toho hrábne,zítra jdu na KO tak to proberu se svojí Dr. i když pochybuju že ta mi nějak poradí ![]()