Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3158
21.11.10 14:33

Ahoj holky koukam ze nikdo nepise dneska je fakt skarede venku :cert: to pak clovek ma pochmurnou naladu no hold zima uz tuka na dvere no Holky Andrejko,Market jak jste na tom?Doufam ze dobre myslim na vas :hug: ja si stahuji film do pocitace toho HERYHO POTRA A RELIKVII SMMRTI tak jsem nato zvedava tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.11.10 14:56
Ohnivka píše:
Ahoj holky koukam ze nikdo nepise dneska je fakt skarede venku :cert: to pak clovek ma pochmurnou naladu no hold zima uz tuka na dvere no Holky Andrejko,Market jak jste na tom?Doufam ze dobre myslim na vas :hug: ja si stahuji film do pocitace toho HERYHO POTRA A RELIKVII SMMRTI tak jsem nato zvedava tak zatim pa
:mavam: :mavam: v klídku já jsem v pohodě…prckové zase dělají v pupíku to co mají,teda až do nektere polohy..mám tušení že je vše v pořádku a dr mne snad jeste nechá doma…už jsem přemyslela,že bych denne dojíždela treba na monitor nebo UZ ,,jen abych byla doma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
21.11.10 15:31

Market to je dobře, že se tak držíš. Hlavně, abys dopadla dobře v té poradně a nemuseli Tě posílat do nemocnice.

Andrej, tak už se Ti to blíží. Tu postel úplně chápu, ono ležet v nemocnici není žádný med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.10 15:56

Andejko : Jestli to dobře chápu, jsi v 36/37t, máš cca 3kg děti a oni tě to nechávají táhnout dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.11.10 15:59

Andrejka končí 35 týden :wink: a Uz bych moc neverila s tema vahama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.10 16:19

Primař mi řekl, že se nebudu muset bát protahování,že cca 3-4 týdny před jdu pod kudlu. Myslela jsem si, že je to standartní postup, zvlášť je-li vše v pořádku a je odpovídající váha.Vždyť se pak naprosto zbytečně huntuje tělo matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.11.10 16:22

no není to standartní postup…dvojčata maj posuutý „termín“ na 38.týden,takže pokud se někde mluví o ukončení tak skončeným 38.týdnem a dvojky vetšinou přenášet nenechájí..znám jednu mamku ,která dvojčata nosila do 39+4 tuším a jeden klučík byl skoro 4kilový a druhý asi 3400g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
21.11.10 18:26

jj market ma pravdu.a u ve druhé skupině dvojčátka je mamina co měla SC v 39 plus 5 a kluci měli 3250 a 3850 8-o málokdo ukecá někoho dřív než na ukončený 38tt ale pravda je že většinou se to seběhne dřív.to bude doufám i můj případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
21.11.10 19:15

Já jsem všude četla, že dvojčátka se rodí SC po dokončení 37 tt, když je SC plánované. Pak už je bezpečnější SC než pokračování těhu.
Ale taky tady čtu, že se to pořád mimo Prahu dělá všelijak jinak.
Já počítám nejpozději 37+0. Uvidím co mi na to řekne můj porodník :-D Ale k tomu jdu asi až těsně před vánoci - moc doufám, že to bude dobrý, dneska je mi pěkně blbě. Takže když bude zle, beru všechno, co bude 32tt+.

• Citovat
  • Upravit
411
21.11.10 21:12

koukám, že nejsem jediná, komu je dnes blbě, když nepočítám Markét a Andrejku. Mě dnes nejdřív v bříšku píchá, pak pálí, pobolívá, a to jsem teprve 17+2. Jak to bude vypadat tak za měsíc? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
21.11.10 21:25

Neboj, horší to nebude. Spíš tedy stejný. Alespoň mě je dneska přesně jak popisuješ :-)

Koukám Lentilko, že si tady ode mě kousek na Jílovišti, nebo se pletu? A ty jsi registrovaná U Apolináře?

• Citovat
  • Upravit
411
21.11.10 21:54
pistinka píše:
Neboj, horší to nebude. Spíš tedy stejný. Alespoň mě je dneska přesně jak popisuješ :-)Koukám Lentilko, že si tady ode mě kousek na Jílovišti, nebo se pletu? A ty jsi registrovaná U Apolináře?

Aňo prosím, nepleteš se. A povedla se mi registrace u Apolináře. To víš, občas mám pocit, že jsem tam jak doma. Už to tam znám. Jsou tam milí doktoři, sestřičky a pěkně to tam předělávají. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
21.11.10 23:30

To je super, že jsi tak blízko. Já mám registraci v Podolí. Ale chtěla jsem buď do Podolí nebo k Apolináři. Taky už jsem tam často :-D
Tak uvidíme, porovnáme pak zkušenosti :-D

• Citovat
  • Upravit
411
22.11.10 09:25

Taky si říkám, že je dobré, když někdo „bydlí přes kopec“. Já jsem s Apolinářem měla kliku. Když jsem šla k registraci, říkala jsem si, že se nic nestane, když to nevyjde, že když tak pojedu do Hořovic. To jsem na po Podolí zvědavá. Kamarádka, která bydlí kousek ode mě ve stejné vesnici je taky registrovaná v Podolí. Je o 2týdny méně těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.11.10 10:06

ahojky no já myslím že bude ještě hůř.v 17tt jsem byla ještě plně pohyblivá .jinak se přidávám k vám co se týká toho že je vám zle.já to dnes nevydržela a „znásilnila“ přítele a ted si to vyčítám,pořádně mě bolí bříško a ne a ne přestat.tak nevim jestli plašit nebo ne.malej mě odpočívat moc nenechá,do vany se naložit taky nemůžu,a nechci zas plašit zbytečně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí