Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monindo, pěknej pupíček ![]()
Mě přijde, že mi ten pupík povyskočí vždycky přes noc, jednou se ráno vzbudím a zjistím, že je nějaký větší ![]()
Ohnivko, tak gratuluji ke kontrole
To je fajn pocit, vědět, že je vše v pořádku, co? ![]()
A ty boule na bříšku si teď taky řádně užívám… Buď mám šíleně šišatý břicho
nebo se mi vlní jak blázen
Ale do žeber mě ještě nekopou, takže pohodička ![]()
ruzajska píše:
za chvíli frčim na třídní schůzky.to je stejně nezvyk je mi 25 (jiné ještě studujou a já jezdím na třídní schůzky)fotky tam zaktualizuju večer až se mi nabijou baterky do foťáku
taky mám dnes individ.schuzku za sebou…slyšela jsem jen samou chválu,jak mám hudebne a vytvarne nadane díte,že proti ní nemuže říct nai popel,tak mi to opet vehnalo slzičky do očí
![]()
Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu
,placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem
,držte pěstičky já na vás myslím moc moc a přeji krásné dny
![]()
andrejka87 píše:
Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu,placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem
![]()
andrejko posli číslo dovzkazu já ti pošlu své at víme co se deje ju..a nebo jvšechno bude v pořádku
andrejka87 píše:
Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu,placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem
![]()
Andrejko moc držím palce, ty miminka máš úkázkový
tak ať je všechno ok ![]()
Budeme na Tebe pořád myslet, tak kdyby jsi nám dala přes markét nějakou zprávu, bylo by to prima ![]()
andrejka87 píše:
![]()
Andrejko, držím palečky ![]()
Andrejko moc na tebe myslím a přeji ti, aby ti všechno dopadlo na jedničku! Určitě se ozvi co a jak
Tak se budu těšit na nějaké info a vše NEJ!!! ![]()
Ahojky
![]()
gratuluji ke kontrolam a Andrejce drzim palecky
ja byla dnes na ko u meho gyndr, mimisci jsou ok, kazdy vazi 530g
jen se mu neco nezdalo u me, pry jsem mekka ale jeste se neotviram, tak mi zvedl davky magnezka a zakazal cviceni, i prochazky musim omezit
Andrejko,
to jsou krásně velcí klučánci boubelatí
Nic se neboj, i kdyby se jim zachtělo na svět bude vše v pořádku. Budu Ti taky držet pěstičky a těšit se na první fotečky.
ahojky,andrejko držím samo sebou taky pěsti.
market já taky slyšela samou chválu,krásně čte,a je prej nejzlatější ze třídy,je prej vidět že áme spolu krásný vztah.tak jsem odcházela jak pávice
no a jelikož mi ujel bus tak jsem kolem páté což byla tma šla 4km pěšky s dětma domů.myslela jsem že nedolezu takže se těšim do postele.
hovezinahoubach:tak co zkusit ty krásný chlupatý klapky na uši?a rukavice jen ty s ufiklýma prstama? ![]()
ahoj holky to je hnusne co?Andrejko jak se citis?To b ys tam kdyztak zustala az do porodu v ty nemocnici na pozorovani?Preji ti hodne stesti a zdrava mimca
Jejda moc vám děkuji za podporu
,Market jsem číslo dala kdyby něco dám vědět,ale asi si mě tam nechají,každých cca deset min mi ztvrdne břicho úplně se to stáhne cítím jak kluci naráží a je to mazec
,celou noc jsem nespala a bolí mě podbřišek hlavně že vím že chlapečci jsou ok jen já to už moc nedávám…Jdu se pomalu chystat…A všem přeju krásný den hlavně odpočívat a žádný lítání po venku
a všechny povinně pohladit bříška jako pozdrav od Andrejky
paa
tak hlavne at jste vporadku treba uz je budes myt u sebe co nevidet ![]()