Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
15.11.10 15:36

Monindo, pěknej pupíček :palec:
Mě přijde, že mi ten pupík povyskočí vždycky přes noc, jednou se ráno vzbudím a zjistím, že je nějaký větší :lol:
Ohnivko, tak gratuluji ke kontrole :potlesk: To je fajn pocit, vědět, že je vše v pořádku, co? :palec:
A ty boule na bříšku si teď taky řádně užívám… Buď mám šíleně šišatý břicho :mrgreen: nebo se mi vlní jak blázen :lol: Ale do žeber mě ještě nekopou, takže pohodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
15.11.10 16:59
ruzajska píše:
za chvíli frčim na třídní schůzky.to je stejně nezvyk je mi 25 (jiné ještě studujou a já jezdím na třídní schůzky) :mrgreen: fotky tam zaktualizuju večer až se mi nabijou baterky do foťáku :mavam:

taky mám dnes individ.schuzku za sebou…slyšela jsem jen samou chválu,jak mám hudebne a vytvarne nadane díte,že proti ní nemuže říct nai popel,tak mi to opet vehnalo slzičky do očí :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
15.11.10 17:17

Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu :-),placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem :-) ,držte pěstičky já na vás myslím moc moc a přeji krásné dny :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8707
15.11.10 17:28
andrejka87 píše:
Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu :-),placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem :-) ,držte pěstičky já na vás myslím moc moc a přeji krásné dny :hug: :kytka:

andrejko posli číslo dovzkazu já ti pošlu své at víme co se deje ju..a nebo jvšechno bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
15.11.10 18:01
andrejka87 píše:
Holky tak jsem vás ani nestihla přečíst z KO jsem dorazila domů před chvílí,dr.mě odeslal do nemocnice kvůli otokům a vysokému tlaku.Dnes jsem 34tt a vyšetřovali mě snad po celé porodnici dělali ozvy miminek a jsou prý luxusní,tlak trochu klesl,mají tam suprový UTZ takže na jistotu plod A váha 2500g a plod B 2300g a prý +300g můžeme počítat navíc (tento utz prý udává nejnižší možnou váhu plodu takže míň to určitě není),dr.chválila jejich velikost prý tolik dosahuje jeden plod v tomto týdnu :-),placentu mám dozrálou srdíčka ukázkové a také mi dělali odběry krve a moči jo a čípek už mám na hraně nebo co.Zítra jedu do porodnice na 13tou hod i s báglem protože si mě tam možná už nechají prý podle výsledků krve…Tak na mě myslete a pokud se tu neukážu je jasný kde jsem :-) ,držte pěstičky já na vás myslím moc moc a přeji krásné dny :hug: :kytka:

Andrejko moc držím palce, ty miminka máš úkázkový :palec: tak ať je všechno ok :kytka:

Budeme na Tebe pořád myslet, tak kdyby jsi nám dala přes markét nějakou zprávu, bylo by to prima :-D

• Citovat
  • Upravit
411
15.11.10 18:40
andrejka87 píše:

Andrejko, držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
15.11.10 18:41

Andrejko moc na tebe myslím a přeji ti, aby ti všechno dopadlo na jedničku! Určitě se ozvi co a jak :-) Tak se budu těšit na nějaké info a vše NEJ!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.10 19:03

držím palce ! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
15.11.10 19:47

Ahojky :mavam: :mavam:

gratuluji ke kontrolam a Andrejce drzim palecky

ja byla dnes na ko u meho gyndr, mimisci jsou ok, kazdy vazi 530g :dance: jen se mu neco nezdalo u me, pry jsem mekka ale jeste se neotviram, tak mi zvedl davky magnezka a zakazal cviceni, i prochazky musim omezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 20:03

Andrejko, :hug: to jsou krásně velcí klučánci boubelatí :palec: Nic se neboj, i kdyby se jim zachtělo na svět bude vše v pořádku. Budu Ti taky držet pěstičky a těšit se na první fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
15.11.10 20:04

ahojky,andrejko držím samo sebou taky pěsti.

market já taky slyšela samou chválu,krásně čte,a je prej nejzlatější ze třídy,je prej vidět že áme spolu krásný vztah.tak jsem odcházela jak pávice :mrgreen: no a jelikož mi ujel bus tak jsem kolem páté což byla tma šla 4km pěšky s dětma domů.myslela jsem že nedolezu takže se těšim do postele.

hovezinahoubach:tak co zkusit ty krásný chlupatý klapky na uši?a rukavice jen ty s ufiklýma prstama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
15.11.10 20:21

Andrejko drzim palecky :palec: :palec: :palec: at vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
16.11.10 10:55

ahoj holky to je hnusne co?Andrejko jak se citis?To b ys tam kdyztak zustala az do porodu v ty nemocnici na pozorovani?Preji ti hodne stesti a zdrava mimca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
16.11.10 11:09

Jejda moc vám děkuji za podporu :hug: ,Market jsem číslo dala kdyby něco dám vědět,ale asi si mě tam nechají,každých cca deset min mi ztvrdne břicho úplně se to stáhne cítím jak kluci naráží a je to mazec :-( ,celou noc jsem nespala a bolí mě podbřišek hlavně že vím že chlapečci jsou ok jen já to už moc nedávám…Jdu se pomalu chystat…A všem přeju krásný den hlavně odpočívat a žádný lítání po venku :wink: :kytka: a všechny povinně pohladit bříška jako pozdrav od Andrejky :hug: paa

• Citovat
  • Upravit
3158
16.11.10 11:14

:huban: :huban: :hug: :hug: tak hlavne at jste vporadku treba uz je budes myt u sebe co nevidet :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí