Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
8.11.10 19:24

Markétko taky jsem si říkala :nevim: nikde nikdo,tak snad jen holky nemaj čas :)…Jinak u mě dobrý (nepočítám-li otoky a kyčle :-))

• Citovat
  • Upravit
8707
8.11.10 19:32
andrejka87 píše:
Markétko taky jsem si říkala :nevim: nikde nikdo,tak snad jen holky nemaj čas :)…Jinak u mě dobrý (nepočítám-li otoky a kyčle :-))

tak u mne vede dušnost a ospalost…asi jedna tableta aktiferrinu denne bude málo.....jinak za týden mám přes pupík o 5 cm víc jsem na 117 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
8.11.10 19:38

Ahojky, tak ja dneska absolvovala ten velky UTZ vyzadany genetikou a mame vse OK :dance: a dalsi dr si mysli ze to bude parecek (uz treti dr) :hug: jen jsem se zapomnela zeptat jak jsou velci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
8.11.10 19:40
Smichinka píše:
Ahojky, tak ja dneska absolvovala ten velky UTZ vyzadany genetikou a mame vse OK :dance: a dalsi dr si mysli ze to bude parecek (uz treti dr) :hug: jen jsem se zapomnela zeptat jak jsou velci :think:

gratulujem…moje měly o pár dní dýl 390 a 420g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
8.11.10 19:57

dekuji Market, asi to tak nejak bude, pred 14ti dny meli cca 320g…se zeptam pristi tyden na ko u gyndr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
8.11.10 20:13

Krasny vecer taky jsem se dlouho neozvala Smichinko gratuluji k dobrym zpravam ja jdu zitra na velke odbery a ultrazvuk tak se tesim hlavne aby vse bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
8.11.10 20:29

Ahoj holky,

Smichinko gratuluji ke kontrole :kytka:

My jsme také v pořádku :-) já teď čekám na velký UTZ, jdeme v pátek. Tak jsem hrozně zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
8.11.10 23:14

Ahoj holky,

moc gratuluji Smichince ke kontrole a k PÁREČKU !! :palec:

Zítra držím palce Ohnivce.

A pozítří jdu taky na velký UTZ :-D

Holky mě to břicho děsně táhne a už vůbec nic neujdu. Nemáte někdo zkušenost s těhu podpůrným pásem?
Jestli se něco nezmění, tak snad budu muset vážně sedět doma :-D
Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
8707
9.11.10 07:30
pistinka píše:
Ahoj holky,

moc gratuluji Smichince ke kontrole a k PÁREČKU !! :palec:

Zítra držím palce Ohnivce.

A pozítří jdu taky na velký UTZ :-D

Holky mě to břicho děsně táhne a už vůbec nic neujdu. Nemáte někdo zkušenost s těhu podpůrným pásem?
Jestli se něco nezmění, tak snad budu muset vážně sedět doma :-D
Jak jste na tom vy?

o podpurnem pásu jsem uvažovala,ale až teď a nevím už se mi nechce kupovat na těch pár týdnu,ale ty do nej určitě jdi máš před sebou ještě dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
9.11.10 09:52

Ahojky, jak se máte, jak se vám daří?
Já myslela, že poslední dny snad ochromnu :roll: Od středy mě začala strašně bolet stydká kost a ty vazy, chodit jsem nemohla, to bylo jen s bolestí, vstávat ze židle bylo taky utrpení, no fakt děs, byla jsem fakt nemožná něco dělat natož chodit :roll: V neděli večer jsem cítila holky, jak řádí, dost kopaly a najednou tam jedna udělala takovej akrobatickej kousek, až mě polilo horko, co se to děje 8-o Pak vstanu a bylo po bolesti :dance: Tak že by mi tam nějak blbě ležely a proto ta bolest? Teď mi sice kope zase dovnitř a to taky není 2× příjemný ale oproti tamtomu si pískám :palec: Nestalo se vám to taky někdy? Zítra jdu na KO, tak to zkusím dr. říct a uvidím, co mi na to poví. Jo a poslední dobou, mě v noci chytají křeče do lýtek :-( a jsem na vážkách jestli mi trvdne bříško nebo ne… :nevim: nějak nevím, jestli je to tvrdnutí nebo jen to, jak se tam holky šponujou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.11.10 10:51

Ahojky :mavam:
tak dneska mame za sebou i echokardio a take v poradku, srdicka jsou OK i kdyz nejdriv je prtata naechteli poradne ukazat, tak jsem si musela dat chodeckej maraton po cekarne :lol:

Jinak vsem ostatnim take drzime palecky na ko a UTZ :palec:

O podpurnym pasu taky uvazuju, ale ne tak akutne, chozeni jeste zvladam, zitra jdu zase i cvicit.
A krece, ty mivam v noci spis do kycli, jak musim lezet jen na bocich :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.11.10 12:41

Ahojky, gratuluji k úspěšné kontrole :dance: . Jak jste na tom se spánkem? Nebo spíše byly, když jste byli v tt jako teď já? Nějak se mi špatně spí. Trvá mi dlouho než usnu a spím tak nějak-nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
9.11.10 12:50

Holky tak já vám řeknu že do 29tt jsem byla docela ok…občas tvrdý bříško nic moc jsem ale necítila,jen křeče v noci do lýtek a kyčlí jak píše Smichinka,dostala jsem magnézko a bylo to lepší.Dnes jsem ve stadiu že beru 3× denně 2prášky a stejně křeče mám..No a také mám málo železa takže ještě beru jakýsi vitamín z kterého je mi akorát zle zavolám dr.jestli ho můžu vysadit.Také mi otíkají kotníky a ruce,včera mi ruply nervy a já brečela asi hodinu..prostě že to nevydržím…jsem asi máčka :oops: ,ale tak dnes je zase líp..V pondělí mám kontrolu bude mi psát mateřskou a třeba tam i porodím :-P

• Citovat
  • Upravit
16312
9.11.10 12:57

Smichinka, gratuluju ke zdravým srdíčkům :palec:
Lentilko, tak já spím doteď docela dobře, jen se v noci budím při každém přetočením ale na to už jsem si tak nějak zvykla. Jinak problém se spánkem nemám a ani jsem neměla :-)
Andrejko, určitě to musí být teď ke konci dost náročné, to ti věřím… a i to musí být dost na psychiku, co? Ale musíš se držet, už to máš opravdu zachvilinku a klučíky budeš mít vedle sebe :wink: A to otékání je ke konci asi normální, žejo? Nebo ti na to dr. nic neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
9.11.10 13:08

Pavli mě to začalo tak před dvěma dny,do té doby to bylo ještě docela v normě,ale teď mi kotníky dost natekly zatím to nebolí,ale je to nepříjemný..Kluci mi dělají na břichu boule od lokýtků a kolínek manžel to nahrál vypadá to suprově tak hlavně že jim je fajn :srdce: ..No holky přeji všem krásný den já si jdu žehlit haderky :) (v sedě samozřejmě :wink: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky