Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
andrejka87 píše:
Markétko taky jsem si říkalanikde nikdo,tak snad jen holky nemaj čas
…Jinak u mě dobrý (nepočítám-li otoky a kyčle
tak u mne vede dušnost a ospalost…asi jedna tableta aktiferrinu denne bude málo.....jinak za týden mám přes pupík o 5 cm víc jsem na 117 ![]()
Ahojky, tak ja dneska absolvovala ten velky UTZ vyzadany genetikou a mame vse OK
a dalsi dr si mysli ze to bude parecek (uz treti dr)
jen jsem se zapomnela zeptat jak jsou velci ![]()
Smichinka píše:
Ahojky, tak ja dneska absolvovala ten velky UTZ vyzadany genetikou a mame vse OKa dalsi dr si mysli ze to bude parecek (uz treti dr)
jen jsem se zapomnela zeptat jak jsou velci
gratulujem…moje měly o pár dní dýl 390 a 420g
dekuji Market, asi to tak nejak bude, pred 14ti dny meli cca 320g…se zeptam pristi tyden na ko u gyndr ![]()
Krasny vecer taky jsem se dlouho neozvala Smichinko gratuluji k dobrym zpravam ja jdu zitra na velke odbery a ultrazvuk tak se tesim hlavne aby vse bylo ok
Ahoj holky,
Smichinko gratuluji ke kontrole ![]()
My jsme také v pořádku
já teď čekám na velký UTZ, jdeme v pátek. Tak jsem hrozně zvědavá ![]()
Ahoj holky,
moc gratuluji Smichince ke kontrole a k PÁREČKU !! ![]()
Zítra držím palce Ohnivce.
A pozítří jdu taky na velký UTZ ![]()
Holky mě to břicho děsně táhne a už vůbec nic neujdu. Nemáte někdo zkušenost s těhu podpůrným pásem?
Jestli se něco nezmění, tak snad budu muset vážně sedět doma ![]()
Jak jste na tom vy?
pistinka píše:
Ahoj holky,moc gratuluji Smichince ke kontrole a k PÁREČKU !!
Zítra držím palce Ohnivce.
A pozítří jdu taky na velký UTZ
Holky mě to břicho děsně táhne a už vůbec nic neujdu. Nemáte někdo zkušenost s těhu podpůrným pásem?
Jestli se něco nezmění, tak snad budu muset vážně sedět doma
Jak jste na tom vy?
o podpurnem pásu jsem uvažovala,ale až teď a nevím už se mi nechce kupovat na těch pár týdnu,ale ty do nej určitě jdi máš před sebou ještě dost
Ahojky, jak se máte, jak se vám daří?
Já myslela, že poslední dny snad ochromnu
Od středy mě začala strašně bolet stydká kost a ty vazy, chodit jsem nemohla, to bylo jen s bolestí, vstávat ze židle bylo taky utrpení, no fakt děs, byla jsem fakt nemožná něco dělat natož chodit
V neděli večer jsem cítila holky, jak řádí, dost kopaly a najednou tam jedna udělala takovej akrobatickej kousek, až mě polilo horko, co se to děje
Pak vstanu a bylo po bolesti
Tak že by mi tam nějak blbě ležely a proto ta bolest? Teď mi sice kope zase dovnitř a to taky není 2× příjemný ale oproti tamtomu si pískám
Nestalo se vám to taky někdy? Zítra jdu na KO, tak to zkusím dr. říct a uvidím, co mi na to poví. Jo a poslední dobou, mě v noci chytají křeče do lýtek
a jsem na vážkách jestli mi trvdne bříško nebo ne…
nějak nevím, jestli je to tvrdnutí nebo jen to, jak se tam holky šponujou… ![]()
Ahojky ![]()
tak dneska mame za sebou i echokardio a take v poradku, srdicka jsou OK i kdyz nejdriv je prtata naechteli poradne ukazat, tak jsem si musela dat chodeckej maraton po cekarne ![]()
Jinak vsem ostatnim take drzime palecky na ko a UTZ ![]()
O podpurnym pasu taky uvazuju, ale ne tak akutne, chozeni jeste zvladam, zitra jdu zase i cvicit.
A krece, ty mivam v noci spis do kycli, jak musim lezet jen na bocich ![]()
Ahojky, gratuluji k úspěšné kontrole
. Jak jste na tom se spánkem? Nebo spíše byly, když jste byli v tt jako teď já? Nějak se mi špatně spí. Trvá mi dlouho než usnu a spím tak nějak-nijak.
Holky tak já vám řeknu že do 29tt jsem byla docela ok…občas tvrdý bříško nic moc jsem ale necítila,jen křeče v noci do lýtek a kyčlí jak píše Smichinka,dostala jsem magnézko a bylo to lepší.Dnes jsem ve stadiu že beru 3× denně 2prášky a stejně křeče mám..No a také mám málo železa takže ještě beru jakýsi vitamín z kterého je mi akorát zle zavolám dr.jestli ho můžu vysadit.Také mi otíkají kotníky a ruce,včera mi ruply nervy a já brečela asi hodinu..prostě že to nevydržím…jsem asi máčka
,ale tak dnes je zase líp..V pondělí mám kontrolu bude mi psát mateřskou a třeba tam i porodím ![]()
Smichinka, gratuluju ke zdravým srdíčkům ![]()
Lentilko, tak já spím doteď docela dobře, jen se v noci budím při každém přetočením ale na to už jsem si tak nějak zvykla. Jinak problém se spánkem nemám a ani jsem neměla ![]()
Andrejko, určitě to musí být teď ke konci dost náročné, to ti věřím… a i to musí být dost na psychiku, co? Ale musíš se držet, už to máš opravdu zachvilinku a klučíky budeš mít vedle sebe
A to otékání je ke konci asi normální, žejo? Nebo ti na to dr. nic neřekl?
Pavli mě to začalo tak před dvěma dny,do té doby to bylo ještě docela v normě,ale teď mi kotníky dost natekly zatím to nebolí,ale je to nepříjemný..Kluci mi dělají na břichu boule od lokýtků a kolínek manžel to nahrál vypadá to suprově tak hlavně že jim je fajn
..No holky přeji všem krásný den já si jdu žehlit haderky
(v sedě samozřejmě
)
Markétko taky jsem si říkala
nikde nikdo,tak snad jen holky nemaj čas
…Jinak u mě dobrý (nepočítám-li otoky a kyčle