Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj před jídlem.těch osm bylo teda p ojídle ale to bylo jen jednou.pavli neboj ono ti to bříško naroste ani se nebudeš stačit divit já měla ve 26tt takový přijde mi skoro stejný jako ted asi záleží jak se to vyfotí
ruzi nechceš mi říct, že tahle fotka z 26. týdne co jsem teď já?
Ty brďo jsem ale břídil
Krásný bříško
![]()
holky, jste takovy hubenoucky, jak zvladate nosit takova briska? se toho trochu desim a to mam celkem bytelny zaklad ![]()
pavlliina píše:
No teď mě fakt čím dál tím víc zajímá, jestli mě dr. na tu cukrovku pošle
Myslíš, že to bříško za měsíc tak rapidně vyskočí?No uvidíme, zatím je to v pohodě
ale vás holky s tím mega bříškem obdivuju
se koukni ke mne do alba,jaké jsem měla bříško před 4 týdny ![]()
Nojo Market, už jsem jukala, oproti mě to nejde srovnat
Asi budu mít nějaký prďolky maličkatý
Ale pokaždé, když dr. měří, tak odpovídají týdnu jak mají
Jéžiš holky, taky už se těšíte až to budete mít za sebou a už budete s těma svýma zlatíčkama doma? Já strašně ![]()
jj to byl 26tt.malý bříško neznamená malé miminko,prostě je máš poskládaný jinak a to bříško pak není tak velký.no já se na jednu stranu těším až je budu mít u sebe ale na druhou stranu je mi trošku líto že je to moje poslední těhotenství,ty pohyby a to hlazení bříška mi bude chybět
pavlliina píše:
Nojo Market, už jsem jukala, oproti mě to nejde srovnatAsi budu mít nějaký prďolky maličkatý
Ale pokaždé, když dr. měří, tak odpovídají týdnu jak mají
Jéžiš holky, taky už se těšíte až to budete mít za sebou a už budete s těma svýma zlatíčkama doma? Já strašně
já se toho spíš začínám děsit
…no já jsem ho ještě před mesicem zatahla,že na mne nikdo nic nepoznal ![]()
Děsit? No je pravda, že ty budeš mít víc práce, když už děti máš… Já už prostě chci mít ten porod a všechno za sebou a vědět, že je všechno tak jak má být
Té práce a honičky, která mě asi čeká se vůbec nebojím, teda zatím ![]()
pavlliina píše:
Děsit? No je pravda, že ty budeš mít víc práce, když už děti máš… Já už prostě chci mít ten porod a všechno za sebou a vědět, že je všechno tak jak má býtTé práce a honičky, která mě asi čeká se vůbec nebojím, teda zatím
já se hodičky taky nebojím jsem zvyklá furt lítatspíš mne to ubíjí teď,ale peřce jen už mám doma druhačku ,takže učení atp a hlavne hned po PPm jdu do práce
Když tak vidím vaše bříška, tak vám trošku závidím, že už máte tolik tt za sebou. A jsem zvědavá jestli Jirka (manžel), bude koukat na moje bříško až bude větší se zalíbením jako do teď.
lentilka76 píše:
Když tak vidím vaše bříška, tak vám trošku závidím, že už máte tolik tt za sebou. A jsem zvědavá jestli Jirka (manžel), bude koukat na moje bříško až bude větší se zalíbením jako do teď.
bude koukat ještě s větším zalíbením
vidím to u nás…
jj určitě bude my těhulky jsme s bříškem prostě sexy a když chlap vidí jak v nás roste něco na čem má podíl a jak to kope atd tak je z toho na měko ![]()
No to můj muž(také Jirka) mi bříško pořád hladí a líbá on je strašně nadšený z dvojčátek
,vkládám fotečku (z 25tt)
jinak když jsem se vdávala byla jsem v 21tt a to jsem měla pupek že se mě ptali kdy už budu rodit ![]()