Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
31.10.10 19:00

Dobrý večer holky,

jee Monin ahooj, koukám že jsi sem dala autobusovou fotku :palec:

Já mám termín dle UTZ, ale je to dva dny rozdíl oproti PM. Jinak říkám, že je čekáme během března :-)

Já jsem si dneska koupila bundičky na jaro, jsem z nich úplně nadšená a protože ještě nevíme pohlaví, tak jsem koupila zelené. Ta je taková neutrální :pankac:

Zítra jdu na kontrolu tak doufám, že mi Dr. bude dělat UTZ, tak strašně dlouho jsem prcky neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.10 21:44

Ahoj Jolando, ty jsi tady taky :mavam:
Holky, můžu se zeptat pro jakej jste se nakonec rozhodly kočárek? možná jste to tady řešily ale nechce se mi číst vše zpátky :zed:

Já totiž furt řeším kočárek :nevim: když se mi nějakej líbí, tak bud je širokej, nebo nemá štelovací rukojeť, což s mojí psí výškou nehrozí, nebo X lander u kterého neuvidíme do vložné tašky na mimča… ,nebo se mi líbí Bumbleride, kterej asi novej nestihnu a jetej od někoho poblíž abych si ho mohla prohlédnout asi taky jen tak neseženu :cry: a pro DorJan, už jsem byla skoro rozhodnutá, než jsem si všimla váhy 22kg :roll: neumím si představit jak ho budu tlačit + 2× 10kg roční děti, nebo sama dávat do auta…
Takže zase vím prdlajs, kterej nakonec koupíme… asi novej TFK a jetý korby ale ta cena je děsná i tak… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
31.10.10 21:47

Ahoj, taky mě několik doktorů upozornilo, že porod dvojčátek plánovanou sekcí dělají hned po dokončení 37. týdne těhotenství. Tedy od 37+0 do 37+6 nejpozději. Tak s tím tak počítám, protože můj dr říkal, že u mě je to na 90 % plánovaná sekce. Takže mě to vychází na cca 18.únor jestli všechno do té doby půjde dobře. :-D

Andrejko hezký nový metřík :palec:

• Citovat
  • Upravit
8707
1.11.10 06:39
Moninda11 píše:
Ahoj Jolando, ty jsi tady taky :mavam:
Holky, můžu se zeptat pro jakej jste se nakonec rozhodly kočárek? možná jste to tady řešily ale nechce se mi číst vše zpátky :zed:Já totiž furt řeším kočárek :nevim: když se mi nějakej líbí, tak bud je širokej, nebo nemá štelovací rukojeť, což s mojí psí výškou nehrozí, nebo X lander u kterého neuvidíme do vložné tašky na mimča… ,nebo se mi líbí Bumbleride, kterej asi novej nestihnu a jetej od někoho poblíž abych si ho mohla prohlédnout asi taky jen tak neseženu :cry: a pro DorJan, už jsem byla skoro rozhodnutá, než jsem si všimla váhy 22kg :roll: neumím si představit jak ho budu tlačit + 2× 10kg roční děti, nebo sama dávat do auta…
Takže zase vím prdlajs, kterej nakonec koupíme… asi novej TFK a jetý korby ale ta cena je děsná i tak… :pocitac:

Dorjan je v pohodě i když je těžší,já si ho zkoušela vozit s rok a pul starými dvojčaty a v klidu jak to má aretovací kolečka ,tak je to lehké i do kopce :wink: .....já si ho do 3 nedel přemístím do sklepa od rodičů pak už mi ho sem nikdo nedá přítel bude po operaci a já už ted naražím do všeho pupíkem a už bychho nezvládla naložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.11.10 08:11

Dobré ráno a přeji krásný den :mavam:
My v sobotu už koupili kočárek :dance: Vybrali jsme Dorjan Danny Sport Twin 2010, složit se dá lehce a složený kočárek v klidu naložím i já :wink: Jen pak je opravdu asi těžší ta sportovní verze ale jak říká Market, má to aretovací přední kolečka, tak to není tak hrozný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.11.10 08:38
pavlliina píše:
Dobré ráno a přeji krásný den :mavam:
My v sobotu už koupili kočárek :dance: Vybrali jsme Dorjan Danny Sport Twin 2010, složit se dá lehce a složený kočárek v klidu naložím i já :wink: Jen pak je opravdu asi těžší ta sportovní verze ale jak říká Market, má to aretovací přední kolečka, tak to není tak hrozný :wink:

jj já vím holky ale já když si představím jak jsem funěla s 14 kilovým kočárem a ted bude ještě těžší a ještě 2 děti, tak si to neumím představit :nevim: nebo jak ho sama naložím do auta, to už si vůbec neumím představit :zed: ale ono asi na něj nakonec stejně dojde, protože zvítězí cena :wink: ale děkuju za názory, že to taková hrůza zas není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.11.10 09:57

Krasne dopoledne :mavam:

tak my jsme po dlouhem vybirani vybrali kocarek od Patrona…Fenix F4 Duplex. Byli jsme se na nej podivat a vyzkouset ve vzorkove prodejne u vyrobce a ja jsem z nej docela nadsena (snad me to pak neprejde). Sklada se skoro sam, do auta se nam vejde (jen musime sundat zadni kolecka, ale jde to hrozne lehce). vyhovuje mi ze nema korbicky ale vlozne tasky, protoze prcky budu nosit do 3.patra a korbicky jsou tezke samy o sobe a jdou na nej pridelat autosedacky. Sirku ma 79,5cm, takze projede stand.dvermi.
Mame ho tam zamluveny, nezavazne, a do konce roku bychom si ho meli vyzvednout…a bude v akci, ze usetrine cca 4,5 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.11.10 10:31

Hezké dopoledne děvčata,

to víš Monin, já jsem taky všude :palec:

S tím kočárkem jsem taky zoufalá, já si vážně nedokážu představit jak se svými 50kg budu tlačit 40kg před sebou. Takže u mě spíš půjde o to, aby byl co nejlehčí, šly na něj přidělat autosedačky a vešel se do dveří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.11.10 11:56
Jolanda píše:
Hezké dopoledne děvčata,

to víš Monin, já jsem taky všude :palec:

S tím kočárkem jsem taky zoufalá, já si vážně nedokážu představit jak se svými 50kg budu tlačit 40kg před sebou. Takže u mě spíš půjde o to, aby byl co nejlehčí, šly na něj přidělat autosedačky a vešel se do dveří :nevim:

Tak to jsme na tom podobně, bohužěl ne s těmi kily :cert: ale s tím jak tlačím tady do těch krpálů a v závějích 40kg :-? a já jsem zas ještě k tomu prcek, takže musí mít i štelovací rukojet a ty dveře taky řešíme, když už se mi nějakej líbí, tak má 93cm :zed: a rady jako, že ho můžu skládat, fakt žeru, si to umím představit, jak se ženu po schodech dolů, rozložím před baráčkem kočárek hurá nahoru pro dětičky a můžem vyrazit… já spocená až na pr… :pankac: děkuju nechci ;-)
asi nakonec ukecám manžu na novej TFK a jetý korbičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
1.11.10 14:43

ahojky,zdraví vás taky čekatelka dvojčátek.s market už se známe od začátku těhu a s pistinkou z dvojčecí uzavřené diskuze.termín mám stejný jako market(já se po ní ve všem opičím :mrgreen: ) jinak mám asi stejné problémy jako vy.bolej mě při spaní šíleně žebra,kyčle a když se zvedám z polohy leh tak mám pocit že mi praskne rozkrok.mimča řáděj nejlépe naráz a čekáme asi páreček ale posledně mi dr řekl že si klukem není úplně jistý protože se moc nechtěl ukázat a nemá ještě sestouplý varlátka.ale já si myslím že to páreček je.ve čtvrtek jdem na kontrolu a bude se vážit tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
1.11.10 17:20

ruzajska vítám tě :mavam: :hug: ,tak jsem ráda že nás je s kyčlema víc,já zrovna dnes doslova z postele slezla ale říkám si ještě chvilku a budou na světě,u nás to jsou dva krásní silní chlapečci :dance: …Jinak já mám kontrolu teď ve středu myslím že už to budou tak dvě kilečka u obou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8707
1.11.10 17:42

čauky holky..čau ruzi koukám,žes mne našla :mrgreen:
tady mám pupíka holky…pěkně vykoukl,ale pořád je to dobrý mám přes nej zatím jen 112

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
1.11.10 19:12

Market krásnej pupek :palec: :hug: sem hned hledala metr a mám asi cca 128cm,takže to je taky síla co :wink: .Chtěla jsem se tě optat ty jsi na neschopence? víš si říkám jak je to s mateřskou prý je nástup 8 až 6t před porodem ale jak to chceš u svojek určit že.Právě jdu ve středu na KO tak se chci zeptat kdy mě na ni pošle,už teď mě z toho papírování mrazí :roll:.Tobě už ji nějak stanovili?

• Citovat
  • Upravit
8707
1.11.10 19:18
andrejka87 píše:
Market krásnej pupek :palec: :hug: sem hned hledala metr a mám asi cca 128cm,takže to je taky síla co :wink: .Chtěla jsem se tě optat ty jsi na neschopence? víš si říkám jak je to s mateřskou prý je nástup 8 až 6t před porodem ale jak to chceš u svojek určit že.Právě jdu ve středu na KO tak se chci zeptat kdy mě na ni pošle,už teď mě z toho papírování mrazí :roll:.Tobě už ji nějak stanovili?

jj já nastupuju 1.12 dle termínu na jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.11.10 19:30

Market, jen 112? to ja uz ted mam asi 108 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí