Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pekny vecer preji a dekuji za prijeti a privitani…docetla jsem vas, ale jeste se tolik neorientuju ![]()
…mimisky mame po IVF, a je fakt ze carka na test byla hned a pekne viditelna, jen ted nevim kolikaty den po ET. Krev mi ani nebrali, protoze na ko hned videli 2 gastacni vacky v deloze
…bezp.pas v aute se snazim dat co nejniz a utahnout (mam tuto radu v tehu prukazce), premyslela jsem nad koupi toho pridavneho, ale protoze me stejne nepustili do prace a tak autem jedu obcas, tak to neresim
…do Lidlu jsem dneska taky nabehla a mam puncochacky, dupacky a podprsenky …vse 2× ![]()
…jinak jsem dnes byla na ko a stale to vypada na parecek, a zitra mam velky UTZ, tak snad to potvrdi
pistinka píše:
market nevíš jestli když teď ve 21 tt koupím kojící podprdu, jestli stačí třeba o jedno číslo větší košíčky (že se pak nalijí)? nebo zůstanou jako teď, když už teď jsou větší?koukám že máte s andrejkou nové pěkné fotky s bříškama
počkej ještě tak do 28 týdne,to už by tolik rust neměly a pak kup o číslo větší ![]()
Ahojky, děkuji za radu ohledně bezpečnostních pásů. Chtěla jsem se ještě zeptat, jak řešíte případnou migrénu? Trpěla jsem na ně, ještě než jsem byla těhotná a teď se to zhoršilo. Je pravda, že mě doktorka na to upozorňovala, ale v Pronatalu a moje gynekoložka mi na to radí každý něco jiného. Tak nevím. Zatím neberu nic a pěkně trpím. I se zvracením. To je asi proto (to zvracení), abych si to taky užila, když jsem první tři měsíce měla klid
.
Holky já tu kojící podprsenku kupovala v 17tt
prostě jsem blázen všechno musím mít hned doma,já ji oblíkla přes tričko a byla šíleně plandavá ale říkám si co ono to vyroste o dost,,no a dnes jsem ji zkoušela a ona fakt pasuje ještě tam mám místo na nalití a i ta vložka se snad vleze
…Jinak s tou zácpou - tak já chodím vzorně každý den a jdu pěkně
takže jsem ok,ono to bude asi tím že se pořád cpu těma jabkama denně tak 5 jablek ty zelený goldeny dr.říkal že je to jen dobře lepší než čokoládka
…No a migrénu teda naštěstí nemám ani sem tím netrpěla,to by do té nesnesitelné bolesti kyčlí a zad bylo už fakt moc
…Tak hlavně se držme ať jsou miminka spokojená ![]()
Holky, budete nebo už máte koupený sterilizátor? Já nevím, jestli je nutný
A co kojící polštář, máte? Já si ho objednala, že na něm budu spát jako těhu, všude si to chválí, že se na tom hezky leží ale mě nějak na spaní nevyhovuje, takže mi leží stranou a zatím ho nevyužívám, tak doufám, že se šikne aspoň pak na to kojení
Že bych trpělna na migrénu to teda ne, ale občas mě hlava mírně pobolívá ale žádná nesnesitelná bolest to není ale spíš si myslím, že to bude asi od krční páteře, jak vysedávám u počítače ![]()
Andrejko to tě tolik bolí ty kyčle a záda?
A jak dlouho tě to už trápí? To já teda musím zaklepat záda ani kyčle nic
To spíš ta kostrč a stydká kost ![]()
pavli klouby a svaly teprve přijdou já ve tvem týdnu byla taky ještě v pořádku..kojící polštář mám ,ale plnený molitanem na ten jsem byla zvyklá už s dětma…s tema kuličkamami přijde divnej
nepohodlnej
Ahojky,
pavlliina: k tomu polštáři…jsem ráda, že nejsem sama
. Taky jsem všude četla jak je to dobré na spaní už v těhu a hlavně že ty kuličkové jsou fakt dobré..no mám ho doma a není to ono. Je to nepohodlné a tvrdé ![]()
O tom polštáři mi povídej, taky jsem manžela přesvědčovala, že bez něj nemůžu být a teď mi leží stranou
Pevně doufám, že ho fakt využiju na to kojení ![]()
A konečně mi přišel ten tlakoměr
Tak jsem si naměřila 127/76 , takže dobrý
Ale jde o to, jak přesně to měří
Ale zase si říkám, že kdybych měla ten tlak hodně vysokej, tak by to naměřilo víc
Nakonec budu mít syndrom bílého pláště ![]()
Pavli přemýšlím kdy mi to začalo ty kyčle a záda…vím že úplně na začátku těhu snad v 7tt mě bolela kostrč tak týden v kuse manžel mě musel zvedat z vany i z toalety
,no a asi tak v 28tt mi začly ty kyčle a naplno i záda,třeba dnešní noc to už jsem fakt brečela
,pořád si říkám vydržím vydržím však jsme ok neotvírám se kluci se maj dobře ,ale je to mazec no
..Jinak já si koj.polštář taky sehnala naštěstí z druhé ruky za 80kč ten kuličkový všemožně jsem ho v posteli kolem sebe otáčela a absolutně nevyhovuje
,no takže na něj koukám jak leží v rohu a fakt je že pokud ti miminka při kojení někdo nepodá stejně je ten polštář naprd,jak je tam sama nainstaluju že ![]()
Ty brďo Andrejko, tak to mě ti je líto, fakt
Ale už jen pár týdnů a bude líp ![]()
Ahoj holky,
tak po dnesni velkem UTZ…jsme OK, je tam pry urcite jeden klucina a mozna holcicka, ale tou si nejsou jisti…i muj gyndr si ale mysli ze je to parecek ![]()
Dalsi podrobny UTZ budu mit za 14 dni (na zadost genetiky) tak snad se to tam potvrdi
ale co, hlavne kdyz budou zdravi
Jinak ja mam v noci taky krece do kycli, cca asi uz tyden, dr mi na to dal magnezium, tak uvidim zda to pomuze…ale to spani je fakt na houby
Smichinko, tak gratuluju k úspěšné KO a snad k tomu párečku ![]()
Já jak tak čtu, tak doufám, že se mi třeba ty bolesti kyčlí vyhnou…
Ani snad mě bříško netvrdne, nebo jsem to nezaregistrovala
Poznám tvrdnutí břicha? Někdy ho mám na omak tvrdší ale si říkám, že to nijak nepne, že jsou tam holky jen trošku jinak našponovaný
![]()
Zrovínka před chvilkou mě jedna mrška pěkně nakopla přímo dolů, že jsem nadskočila na sedačce až se manžel lekl ![]()
pavli jakmile se ti začne rozvolnovat pánev i bolesti kyčlí přijdou..na to buď připravená…ale nemusí to byt tak hrozné
Ahoj holky čekáte někdo jednovaječná dvojčátka?Já jsem v 15.týdnu,těhotná a termín porodu mám v polovině dubna.Všechny vas zdravím.Radka ![]()
Gratulace Smichinko k parecku tak to se mam na co tesit no co bysme pro ty nase drobecky nevytrpeli co