Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty píše:
Ty jo, tak to jste mne docela uklidnily holky. 2 miminka bych asi nedala, malé je 7 měsíců a bydlíme v Blavě, žádná babčka, tetička, nikdo
Já u Dr ještě nebya. Myslím, že je ješt brzy. Podle MS jsem teprve 4+5 a na krvi taky ne. Jsem pojištěná v ČR, ne tady.
No, trochu se mi ulevilo, fakt. Všem Vám přeju krásný těhu a zdraví miminečka.
Malá je taky po IVF, kdy se nám skoro 3 roky nedařilo a ted jsem dostala první MS po 6ti msících a další už nepřišla.
tak na krev by stačilo i brzy…na ostatní je dost času
Caty píše:
Ty jo, tak to jste mne docela uklidnily holky. 2 miminka bych asi nedala, malé je 7 měsíců a bydlíme v Blavě, žádná babčka, tetička, nikdo
Já u Dr ještě nebya. Myslím, že je ješt brzy. Podle MS jsem teprve 4+5 a na krvi taky ne. Jsem pojištěná v ČR, ne tady.
No, trochu se mi ulevilo, fakt. Všem Vám přeju krásný těhu a zdraví miminečka.
Malá je taky po IVF, kdy se nám skoro 3 roky nedařilo a ted jsem dostala první MS po 6ti msících a další už nepřišla.
Mazec
moc gratuluju a ozvi se jak to vypadá ![]()
Jojo určitě dám vědět. tak ať vydrží miminečka hooooooodn dlouho u Vás v bříšku. Na druhou stranu to musí být krásný mít dvojčátka ![]()
Ohnivko, jsem asi ztracený případ, protože fakt necítím absolutně nic… ani v podbřišku, ani v prsou, prostě nic, jako bych nic neabsolvovala ![]()
Pokud to teď nevyjde, musím na operaci s vejcovodem - na odstranění ![]()
Ahoj holky ![]()
Já pás v autě dávám stejně jako Market-hodně dolu .Markét tý jo čtu jak se ti "povedlo otěhu " a teda zírám a gratuluju
,pro nás UMĚLINKY je to něco nepředstavitelnýho
-tím odpovídám i na to že naše dvojčátka jsou taky po umělku po ET s ICSI,ale předtím jsem měla (po devíti letech ,nějakém tom IUI a) 6× KET a jen dvakrát se to povedlo ovšem ani jednou nedopadlo
,až když jsem vyměnila centrum ![]()
caty já jsem to sice podle testu nepoznala i když druhá // vylezla krásně už 8den po ET,ale cítila jsem že to dvojčátka jsou a když mi to Dr při první kontrole nepotvrdila tak jsem věděla že tam to druhý prostě je a pak při druhý ko. se zas divila doktorka že to beru tak klidně a s úsměvem.
Ajulko přeju aby to vyšlo a ty byla šťastná těhulka.
Pavli já si ten tlak měřim i třikrát denně a mám ho pořád krásný-už ti ten tlakoměr došel????
petru ..na to ,že mi kdysi dávno před lety,že s velkou pravděpodobností děti mít nebudu a že jsem měla tesne před IVF a řekla jsem si že se rozvedu páč se nenechám otloukat od chlapa a do mesice jsem byla tehu a pak to šlo jak pomásle ,vždy když jsem řekla ne bylo to tady i přes antiko ![]()
Ahojky,
chvíli tu nejsem a mám co dočítat
Tyjo Markét já čumím ![]()
My dneska s mamčou nakupovali
Všechno v růžové, tak doufám, že se doktor nemýlil
V Lidlu mají ode dneška super věcičky na mimča za pár kaček, tak jsme prostě neodolali a nakupovali
Jo a mají tam super kojící podprsenky za 119,–
Tak už jsem si vzala rovnou dvoje, protože to je fakt zadarmo a jsou fakt pěkný
. A konečně jsme sehnali dvě stejný kombinézky na zimu… a jak jinak růžový ![]()
Tlakoměr dneska ještě nedorazil
tak snad už opravdu zítra ![]()
pavli tak podprdy ti závidím na mne je neměli holt bujne poprsí je bujne poprsí a je to to k vzteku…
Pavli i já závidim ty podprdy,já mám taky docela velký poprsí a koupit na ně nějaký „chlívek“ neni lehké,mám zatim jen jednu-tak doufám že ještě nějakou seženu ![]()
Market
asi to tak má být,prostě jseš máma s velkym „M“ proto je ti přáno ![]()
Petru tak o veliký prsa bych se s tebou mohla hádat
a to co mi narostlo ještě teď je mazec koupila jsem tři kojící a jsou teda fakt mega,jsou mi ještě docela volný protože se pak prsa nalijí takže tak a ty v lidlu jsou malinký
.Jinak Pavli já do lidlu taky naběhla nemysli si
chtěla jsem dva modré menší spací pytle taky super cena ale malý už měli jenom růžový
,tak sem vzala ty pidi punčošky ty jsou na podoma jak dělaný
mám z nich radost a nejvíc z toho tučňáka co maj na zadečku ![]()
Tak mě ta podprda zatím je a ještě se dost vytáhne, tak uvidíme jestli se do nich vlezu i po porodu
ale za ty prachy jsem je tam nemohla nechat ![]()
Andrejko jj, ty punčošky mám taky, růžový
S tím tučňákem na prdelce fakt nemají chybu
A ty spací pytle mám taky, 70 cm a růžový… holt jsem měla štěstí ![]()
Chci se vás zeptat, máte teď problémy s zácpou? Teda se zácpou… já ani tak zácpu nemám, jen nějak nemám potřebu jít na velkou
Tak jednou za 3 dny a jsem ráda ![]()
lentilka76 píše:
Ahojky, mám dotaz. Jak řešíte bezpečnostní pásy v autě? Je na to nějaký fígl, aby to netlačilo na bříško?
První věc, kterou jsem koupila po zjištění těhu byl bezpečnostní pás do auta pro těhotné. (Jako druhý kojící polštář a u toho jsem zatím zůstala.)
Je to super, lehce ho najdeš na internetu. Pás netlačí a hlavně v případě nehody nepoškodí tolik mimi. Nepřipoutaná jezdit nechci, všude teď jezdí spousty nebezpečných cvoků.
pavlliina píše:
Tak mě ta podprda zatím je a ještě se dost vytáhne, tak uvidíme jestli se do nich vlezu i po poroduale za ty prachy jsem je tam nemohla nechat
Andrejko jj, ty punčošky mám taky, růžovýS tím tučňákem na prdelce fakt nemají chybu
A ty spací pytle mám taky, 70 cm a růžový… holt jsem měla štěstí
Chci se vás zeptat, máte teď problémy s zácpou? Teda se zácpou… já ani tak zácpu nemám, jen nějak nemám potřebu jít na velkouTak jednou za 3 dny a jsem ráda
pavliii s tou zácpou to mám úplně stejně jako ty, asi se s tím moc nedá dělat ![]()
market nevíš jestli když teď ve 21 tt koupím kojící podprdu, jestli stačí třeba o jedno číslo větší košíčky (že se pak nalijí)? nebo zůstanou jako teď, když už teď jsou větší?
koukám že máte s andrejkou nové pěkné fotky s bříškama ![]()