Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
25.10.10 12:01
Caty píše:
Ty jo, tak to jste mne docela uklidnily holky. 2 miminka bych asi nedala, malé je 7 měsíců a bydlíme v Blavě, žádná babčka, tetička, nikdo
Já u Dr ještě nebya. Myslím, že je ješt brzy. Podle MS jsem teprve 4+5 a na krvi taky ne. Jsem pojištěná v ČR, ne tady.
No, trochu se mi ulevilo, fakt. Všem Vám přeju krásný těhu a zdraví miminečka.
Malá je taky po IVF, kdy se nám skoro 3 roky nedařilo a ted jsem dostala první MS po 6ti msících a další už nepřišla. :dance:

tak na krev by stačilo i brzy…na ostatní je dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.10.10 12:02
Caty píše:
Ty jo, tak to jste mne docela uklidnily holky. 2 miminka bych asi nedala, malé je 7 měsíců a bydlíme v Blavě, žádná babčka, tetička, nikdo
Já u Dr ještě nebya. Myslím, že je ješt brzy. Podle MS jsem teprve 4+5 a na krvi taky ne. Jsem pojištěná v ČR, ne tady.
No, trochu se mi ulevilo, fakt. Všem Vám přeju krásný těhu a zdraví miminečka.
Malá je taky po IVF, kdy se nám skoro 3 roky nedařilo a ted jsem dostala první MS po 6ti msících a další už nepřišla. :dance:

Mazec :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc gratuluju a ozvi se jak to vypadá :hug:

• Citovat
  • Upravit
Caty
25.10.10 12:11

Jojo určitě dám vědět. tak ať vydrží miminečka hooooooodn dlouho u Vás v bříšku. Na druhou stranu to musí být krásný mít dvojčátka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
936
25.10.10 13:28

Ohnivko, jsem asi ztracený případ, protože fakt necítím absolutně nic… ani v podbřišku, ani v prsou, prostě nic, jako bych nic neabsolvovala :cry:
Pokud to teď nevyjde, musím na operaci s vejcovodem - na odstranění :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.10.10 14:30

Ahoj holky :mavam:
Já pás v autě dávám stejně jako Market-hodně dolu .Markét tý jo čtu jak se ti "povedlo otěhu " a teda zírám a gratuluju :kytka: ,pro nás UMĚLINKY je to něco nepředstavitelnýho :think: -tím odpovídám i na to že naše dvojčátka jsou taky po umělku po ET s ICSI,ale předtím jsem měla (po devíti letech ,nějakém tom IUI a) 6× KET a jen dvakrát se to povedlo ovšem ani jednou nedopadlo :-( ,až když jsem vyměnila centrum :dance:
caty já jsem to sice podle testu nepoznala i když druhá // vylezla krásně už 8den po ET,ale cítila jsem že to dvojčátka jsou a když mi to Dr při první kontrole nepotvrdila tak jsem věděla že tam to druhý prostě je a pak při druhý ko. se zas divila doktorka že to beru tak klidně a s úsměvem.
Ajulko přeju aby to vyšlo a ty byla šťastná těhulka.
Pavli já si ten tlak měřim i třikrát denně a mám ho pořád krásný-už ti ten tlakoměr došel????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.10.10 16:09

petru ..na to ,že mi kdysi dávno před lety,že s velkou pravděpodobností děti mít nebudu a že jsem měla tesne před IVF a řekla jsem si že se rozvedu páč se nenechám otloukat od chlapa a do mesice jsem byla tehu a pak to šlo jak pomásle ,vždy když jsem řekla ne bylo to tady i přes antiko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.10.10 16:29

Ahojky,
chvíli tu nejsem a mám co dočítat :lol: Tyjo Markét já čumím 8-o
My dneska s mamčou nakupovali :dance: Všechno v růžové, tak doufám, že se doktor nemýlil :mrgreen: V Lidlu mají ode dneška super věcičky na mimča za pár kaček, tak jsme prostě neodolali a nakupovali :wink: Jo a mají tam super kojící podprsenky za 119,– :palec: Tak už jsem si vzala rovnou dvoje, protože to je fakt zadarmo a jsou fakt pěkný :palec: . A konečně jsme sehnali dvě stejný kombinézky na zimu… a jak jinak růžový :palec:
Tlakoměr dneska ještě nedorazil :-? tak snad už opravdu zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.10.10 16:38

pavli tak podprdy ti závidím na mne je neměli holt bujne poprsí je bujne poprsí a je to to k vzteku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.10.10 16:56

Pavli i já závidim ty podprdy,já mám taky docela velký poprsí a koupit na ně nějaký „chlívek“ neni lehké,mám zatim jen jednu-tak doufám že ještě nějakou seženu :zed:
Market :hug: asi to tak má být,prostě jseš máma s velkym „M“ proto je ti přáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.10.10 17:25

:palec: Holky, Timo má velké košíčky

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
25.10.10 17:48

Petru tak o veliký prsa bych se s tebou mohla hádat :-) a to co mi narostlo ještě teď je mazec koupila jsem tři kojící a jsou teda fakt mega,jsou mi ještě docela volný protože se pak prsa nalijí takže tak a ty v lidlu jsou malinký :).Jinak Pavli já do lidlu taky naběhla nemysli si :-P chtěla jsem dva modré menší spací pytle taky super cena ale malý už měli jenom růžový :zed: ,tak sem vzala ty pidi punčošky ty jsou na podoma jak dělaný :-) mám z nich radost a nejvíc z toho tučňáka co maj na zadečku :lol:

• Citovat
  • Upravit
16312
25.10.10 19:17

Tak mě ta podprda zatím je a ještě se dost vytáhne, tak uvidíme jestli se do nich vlezu i po porodu :mrgreen: ale za ty prachy jsem je tam nemohla nechat :mrgreen:
Andrejko jj, ty punčošky mám taky, růžový :palec: S tím tučňákem na prdelce fakt nemají chybu :dance: A ty spací pytle mám taky, 70 cm a růžový… holt jsem měla štěstí :palec:
Chci se vás zeptat, máte teď problémy s zácpou? Teda se zácpou… já ani tak zácpu nemám, jen nějak nemám potřebu jít na velkou :think: Tak jednou za 3 dny a jsem ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
25.10.10 19:27
lentilka76 píše:
Ahojky, mám dotaz. Jak řešíte bezpečnostní pásy v autě? Je na to nějaký fígl, aby to netlačilo na bříško? :nevim:

První věc, kterou jsem koupila po zjištění těhu byl bezpečnostní pás do auta pro těhotné. (Jako druhý kojící polštář a u toho jsem zatím zůstala.)

Je to super, lehce ho najdeš na internetu. Pás netlačí a hlavně v případě nehody nepoškodí tolik mimi. Nepřipoutaná jezdit nechci, všude teď jezdí spousty nebezpečných cvoků.

• Citovat
  • Upravit
pistinka
25.10.10 19:37
pavlliina píše:
Tak mě ta podprda zatím je a ještě se dost vytáhne, tak uvidíme jestli se do nich vlezu i po porodu :mrgreen: ale za ty prachy jsem je tam nemohla nechat :mrgreen:
Andrejko jj, ty punčošky mám taky, růžový :palec: S tím tučňákem na prdelce fakt nemají chybu :dance: A ty spací pytle mám taky, 70 cm a růžový… holt jsem měla štěstí :palec:
Chci se vás zeptat, máte teď problémy s zácpou? Teda se zácpou… já ani tak zácpu nemám, jen nějak nemám potřebu jít na velkou :think: Tak jednou za 3 dny a jsem ráda :nevim:

pavliii s tou zácpou to mám úplně stejně jako ty, asi se s tím moc nedá dělat :think:

• Citovat
  • Upravit
pistinka
25.10.10 19:41

market nevíš jestli když teď ve 21 tt koupím kojící podprdu, jestli stačí třeba o jedno číslo větší košíčky (že se pak nalijí)? nebo zůstanou jako teď, když už teď jsou větší?

koukám že máte s andrejkou nové pěkné fotky s bříškama :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí