Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
31.10.10 11:38
pavlliina píše:
Andrej, tak si dneska hezky odpočiň a udělej si odpoledne sama pro sebe :wink: Já mám manžela po dlouhé době celý den doma :dance: Včera jsme koupili kočárek, teda tchýně nám ho koupila :-) a hned jsme jí ho tam nechali, domů ho nechci až po porodu. Ale hnedka jsme ho složili a vyzkoušeli a já jsem z něj nadšená, už abych mohla vozit :dance:
Petru, jojo na vlastně nebezpečí to bylo, celou noc jsem měla divoký sny :mrgreen:
Pořád už mě teď bolí v podbřišku, ty vazy či co :nevim: tak si myslím, že to už mě čeká do konce těhu, že už to asi lepší nebude :roll: chodím jak nakopnutá :mrgreen: ta moje chůze musí být hodně sexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já mám taky sexy chůzi při delší prochajdě táhnu pravou za sebou páč jí nemůžu pořádně ohnout v kyčli :mrgreen: takže si držím tříslo jednou rukou druhou břicho(když teda zrovna nejdu s přítelem a ten mne drží za ruku :mrgreen: v pátek dokonce chtel mastit pro auto ,když viděl jak vypadám po 4km chuze :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
31.10.10 11:52

Nojo Market ale ty už na to máš nárok :palec: já zase nejsem tak daleko jako vy s Andrejkou a už takhle fňukám :oops:
V týdnu u mě byla kamarádka s půlročníma dvojčátkama a dost jí překvapilo jak mám maličkatý bříško :lol: zato mě přijde už dost velký, začíná někdy vadit :roll:
Andrej, závidím ti KO už teď ve středu já si musím ještě týden počkat :-? Taky se vždycky těším až je zase uvidím a dr. mě uklidní, že je vše OK :wink: … doufám tedy, že to bude i tentokrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
31.10.10 12:00

Jééé holky tak to jste mě uklidnili s tou sexy chůzí,já jsem taky jak blázen ,pořád si držim břicho když jdu,venku né to se snažim dělat hrdinku…ale teda Market ty chodíš na takhle mega dlouhý vycházky 8-o ????? ty bláho to čučim,mě stačí když dojdu na zahradu a už funim jak valach.Na KO jdu zítra mám to s tim testem na cukrovku a potom ještě to ECHO,chjo doufám že obojí dopadne dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
31.10.10 12:04

Neboj Petru, dopadne to dobře, protože ti budu držet palečky :kytka:
Já už teda taky dlouhý procházky nedám :roll: Ne že bych to neufuněla ale začne mě pobolívat dole a ty vazy a vím, že mám dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
31.10.10 12:23
petru píše:
Jééé holky tak to jste mě uklidnili s tou sexy chůzí,já jsem taky jak blázen ,pořád si držim břicho když jdu,venku né to se snažim dělat hrdinku…ale teda Market ty chodíš na takhle mega dlouhý vycházky 8-o ????? ty bláho to čučim,mě stačí když dojdu na zahradu a už funim jak valach.Na KO jdu zítra mám to s tim testem na cukrovku a potom ještě to ECHO,chjo doufám že obojí dopadne dobře :think:

4km není nic ,byla jsem zvyklá chodit i 10 km s dětma od jejich 2 let :lol: jak jsem je vždy pekne utapala :mrgreen: a pak pěkně chrněly.....chtěli mne táhnout až na Kozí hrádek,ale to je dohromady 6km to už bych nedala,tak jsme šli jen k oboře na muflony a daňky… a hlavně si myslím že je to tím,že chodím pomalu,kdybych mohla chodit normálním svým rychlým tempem,tak mne nic nebolí :mrgreen: ,beztak tvrdím,že mne to bolí z toho nic nedelání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.10 14:16

Ahoj maminy :kytka: :mavam:
můžu se k vám přidat? čekám dvojvaječná dvojčátka po IVF, dnes začínám 18tt a doma mám už jednu 3letou slečnu…
Ted ve středu mě čeká pohovor v Gennetu na genetice, asi budem řešit, jestli jít na plodovku, nebo ne… podle věku bych měla ale 1. screening mi vyšel dobře, ted se dozvím co triple testy a uvidíme, jakej bude verdikt :nevim: byla bych radši abych nemusela ale samozřejmě chci vědět, jestli děti budou zdravé a vyhýbat se tomu za každou cenu nebudu…

Ještě Vám sem dám obrázek mimísků, je sice asi 3týdny starej ale novější zatím nemám…

To by na začátek mohlo stačit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
31.10.10 14:27

Monindo zdravím tě :mavam: mimi jsou nádherní to je tedy 15tt? Jinak moc gratuluji dvojčátka je dar :hug: …Jo a holky Já jsem dnes 32tt a opravdu procházky nedávám,dneska jsem drhla koupelnu a jak se tam točím jak holub kolem zrcadla všimla sem si že mi dole na bříšku jak už kluci tak sestupují,má striečky dvě - takže přece jenom mě to potkalo :think: ,no a pak z toho lítání mi začlo tvrdnout bříško kluci se převalovali tak sem sedla k TV a je to :-)…Jinak my teda máme kočárek dole ve sklepě nějak ty pověry neřeším nevím ke komu bych ho zavezla tchýně je dost daleko a vůbec doma je a doma :-)..

• Citovat
  • Upravit
336
31.10.10 14:31

Tak jsem si udělala krásnou odpolední procházku ze ségrou a musim říct že ty dva kilásky mi bohatě stačí,Market nechápu kde bereš tu sílu na 4km :think: ,máš můj obdiv :potlesk:
Moni samo že tě tady vítáme ,každá duo maminka je vítaná a na středu budu držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
31.10.10 14:45

Tak jsem vás všecky okoukla protože válčím když se mě někdo zeptá na termín porodu,koukám že některá ho máte v profilku napsaný,tom máte dle průkazky? Taky jestli jste četly už tu diskuzi co jsem založila ohledně porodu dvojčátke tak často jsou mimi rozené dříve je tam 32tt,34tt,37tt,někdy i 40tt 8-o a tak.Já mám v průkázce TP 27.12.,ale dr. mi už teď jasně řekl že můj nejpozdější termín je dán na 14.12. to je 38+0tt :nevim: . Tak si říkám jak to máte vy :-)

• Citovat
  • Upravit
1673
31.10.10 14:52

Ahojky…krasne odpoledne :mavam:

Tak ja se snazim take podnikat jeste vetsi prochazky, ale km zmerene nemam…chodivali jsme driv hodne na vylety s pejskama, tak obcas se knim jeste pridam, ale musime to trochu zkratit a hlavne chodit pomalejsim tempem.....
Jinak me dr take upozornoval, ze termin porodu bude min o 14 dni driv, uz v CAR mi to tak rikali, ale zatim vsude uvadim ten klasicky termin na 40tt

A vitam novou maminu, jsme na tom skoro nastejno, jen my doma jeste ditko nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.10 15:36

Děkuju za přivítání :potlesk:

andrejka87 já mám tady danej termín podle poslední mens., protože se mi zatím rozchází o 1 den proti ultrazvuku, tak jsem to už nechala…
A ta fotka je z 13+3tt, nějak mi to utíká, ani mi nepřišlo, že už je to tak dlouho… :wink: ale ted v tu středu půjdu možná i na ultrazvuk, tak snad bude aktuální :pankac:

Ted jdeme s dcerou pouštět draka, tak se ukážu zas večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
31.10.10 16:09

Monindo vítám tě tu :kytka: Bude fajn, když nás tu bude víc :potlesk: Miminka jsou krásný! :palec: A povídej, jak těhu prožíváš?
Já mám termín porodu taky podle poslední MS a normálně na 40 tt. Při poslední KO jsem se ptala dr. kdy se dvojčátka rodí a řekl mi, že od 36. do 38. týdne. Že prý, abych dvojčátka donosila do 40. týdne po mě nikdo chtít nebude :lol: Některé porodnice plánují porod na 38. týden déle nenechávají ale asi záleží dost na porodnici.
A Andrejko, ty už chodíš na kontroly do porodnice, kde budeš rodit nebo ještě chodíš ke svému dr.? A udělej si taky metřík :wink: Dej si nad diskuzí zobrazovat podpisy a uvidíš naše metříky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
31.10.10 16:37

já mám taky vše podle poslední menstruace 28.2 a podle ultrazvuku bych měla 1.3 což je jeden den a stejně jako ostatním mi dr řekla že dvojčátka se rodí dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
31.10.10 17:23

Jééé a já už mám taky metřík heč to je krásný :-) :dance: :dance: :dance: :andel: Jinak Pavli ještě pořád chodím k dr. teď každých 14dní protože už jsme velicí a musíme se víc ukazovat :-),dr.říkal že mi pak dá žádanku do porodnice ale že se neotvírám a nic a je ještě brzy a kucí jsou u mě spokojení takže vše dle prohlídky,ale času máme ještě dooost :wink:

Příspěvek upraven 31.10.10 v 17:38

• Citovat
  • Upravit
8707
31.10.10 17:37
Smichinka píše:
Ahojky…krasne odpoledne :mavam:

Tak ja se snazim take podnikat jeste vetsi prochazky, ale km zmerene nemam…chodivali jsme driv hodne na vylety s pejskama, tak obcas se knim jeste pridam, ale musime to trochu zkratit a hlavne chodit pomalejsim tempem.....
Jinak me dr take upozornoval, ze termin porodu bude min o 14 dni driv, uz v CAR mi to tak rikali, ale zatim vsude uvadim ten klasicky termin na 40tt

A vitam novou maminu, jsme na tom skoro nastejno, jen my doma jeste ditko nemame :)

já mám uvedený TP dle UZ a liší se o jeden nebo dva dny od PM ,když se mne někdo zeptá tak říkám,že u mne se na termín nehraje ,ale nejdýl 27.12 ukončený 38 týden,ale stejně říkám na čem jsme se dohodly s dr a to je skončený 36 týden tj týden a kousek před vanocema abych už mohal být s dětma doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí