Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pavli, ja taky nevim jestli je to to spravne tvrdnuti, ale jak se v noci prevaluju a sahnu si na brisko tak ho mam takove tvrde, tak jsem to rikala dr i s temi kyclemi a on mi predepsal to magnesko.
Holky, chtela jsem se zeptat, chodite nektera na nejake cviceni pro tehotne? Me tam dr nejdriv nechtel pustit, pak svolil, ale musim opatrne a vzdy predem hlasit ze mam dvojcatka. Dneska jsem si koupila knizku o dvojcatkach a tam pisou, ze u vicecetnych tehotenstvi by nemela byt zadna vetsi namaha ani cviceni, max.chuze
tak ted nevim, abych neco nepo…
jinak diky za gratulace, ale preci jen ten parecek beru s rezervou…
Smichinka píše:
Pavli, ja taky nevim jestli je to to spravne tvrdnuti, ale jak se v noci prevaluju a sahnu si na brisko tak ho mam takove tvrde, tak jsem to rikala dr i s temi kyclemi a on mi predepsal to magnesko.Holky, chtela jsem se zeptat, chodite nektera na nejake cviceni pro tehotne? Me tam dr nejdriv nechtel pustit, pak svolil, ale musim opatrne a vzdy predem hlasit ze mam dvojcatka. Dneska jsem si koupila knizku o dvojcatkach a tam pisou, ze u vicecetnych tehotenstvi by nemela byt zadna vetsi namaha ani cviceni, max.chuzetak ted nevim, abych neco nepo…
já nejdřív nemohla pak bych mohla,ale na 3 týdny by to nemelo cenu..páč dr to zse zatrhla ![]()
Tak já o cvičení ani nijak nepřemýšlela
a ani se na něj už nechystám ![]()
Ahoj holky,
já jsem chtěla chodit aspoň plavat, ale Dr. mi řekla stejně max do 20. - 24. týdne. Pak bych to prý stejně už asi nezvládala. Takže taky nic nedělám.
Ahojky to ja jsem o tom taky premyslela o tom cviceni tak se zeptam pri pristi kontrole jinak devcatka krasny svatek zitra a uzijte si ho ahoj ![]()
Ahojky, dnes mám velkou radost. Povedla se mi registrace k porodu u Apolináře. Byla jsem tam něco po půl dvanácté a byla jsem sedmá. Ale mám to.
![]()
Ne ja pujdu do Pelhrimova musim si to priste zjistit u doktorky
jestli tam mají mail, zkus jim tam napsat. Nevím, kdy máš kontrolu, aby jsi to případně stihla, ale myslím si, že to nebude u vás až takové horké, jako v Praze. ![]()
Holky taky jsem tohle řešila,někde vás prý už ani nevemou
,je to kvůli návalům porodů .Já teda obvolala porodnice dvě a ani v jedné se neregistrovalo,teď volím jednoznačně Olomouc mají tam lepší péči o mimi jak v té druhé…Ale prý v okolí prahy to je mazeckdesi to mají tak že když se přijdete registrovat po 14tt už vás nevemou,myslím že to je to Podolí nebo jak,někde jsem to četla
,takže radši volat než pak rodit na chodníku
![]()
lentilka76 píše:
Ahojky, dnes mám velkou radost. Povedla se mi registrace k porodu u Apolináře. Byla jsem tam něco po půl dvanácté a byla jsem sedmá. Ale mám to.![]()
Tak to ti moc gratuluji, to je jedna z nejlepších porodnic. Myslím, že s dvojčátkama je dobrý, vybrat porodnici, která je dobře vybavená
Tak ať ti to tam pak dobře vyjde.
Já jsem registrovaná do Podolí.
Děkuji, jsem ráda, že se mi tam podařilo zaregistrovat, protože se mi tam líbí. Už jsem tam byla před několika lety s mimoděložním těhotenstvím, a teď posledně před zhruba třemi týdny na G4, protože jsem začala krvácet, naštěstí to byl „jen“ hematom. A byli tam moc příjemní jak doktoři, tak sestřičky, pokoje tam byli po 3 se sprchou, pěkně to tam renovují. Největší nával je opravdu do Podolí. Pak Apolinář. Registrace byla od 13-14, přišla jsem po půl dvanácté a byla jsem asi tak šestá až sedmá.