Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
26.10.10 22:04

Pavli, ja taky nevim jestli je to to spravne tvrdnuti, ale jak se v noci prevaluju a sahnu si na brisko tak ho mam takove tvrde, tak jsem to rikala dr i s temi kyclemi a on mi predepsal to magnesko.

Holky, chtela jsem se zeptat, chodite nektera na nejake cviceni pro tehotne? Me tam dr nejdriv nechtel pustit, pak svolil, ale musim opatrne a vzdy predem hlasit ze mam dvojcatka. Dneska jsem si koupila knizku o dvojcatkach a tam pisou, ze u vicecetnych tehotenstvi by nemela byt zadna vetsi namaha ani cviceni, max.chuze :-? tak ted nevim, abych neco nepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.10.10 22:05

jinak diky za gratulace, ale preci jen ten parecek beru s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
26.10.10 22:26
Smichinka píše:
Pavli, ja taky nevim jestli je to to spravne tvrdnuti, ale jak se v noci prevaluju a sahnu si na brisko tak ho mam takove tvrde, tak jsem to rikala dr i s temi kyclemi a on mi predepsal to magnesko.Holky, chtela jsem se zeptat, chodite nektera na nejake cviceni pro tehotne? Me tam dr nejdriv nechtel pustit, pak svolil, ale musim opatrne a vzdy predem hlasit ze mam dvojcatka. Dneska jsem si koupila knizku o dvojcatkach a tam pisou, ze u vicecetnych tehotenstvi by nemela byt zadna vetsi namaha ani cviceni, max.chuze :-? tak ted nevim, abych neco nepo…

já nejdřív nemohla pak bych mohla,ale na 3 týdny by to nemelo cenu..páč dr to zse zatrhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
26.10.10 22:37

Tak já o cvičení ani nijak nepřemýšlela :think: a ani se na něj už nechystám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
27.10.10 11:07

Holky mě stačí vyjít schody víc cvičení nepotřebuju :dance:

• Citovat
  • Upravit
1920
27.10.10 19:10

Ahoj holky,

já jsem chtěla chodit aspoň plavat, ale Dr. mi řekla stejně max do 20. - 24. týdne. Pak bych to prý stejně už asi nezvládala. Takže taky nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
27.10.10 20:16

Ahojky to ja jsem o tom taky premyslela o tom cviceni tak se zeptam pri pristi kontrole jinak devcatka krasny svatek zitra a uzijte si ho ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.10.10 15:00

Ahojky, dnes mám velkou radost. Povedla se mi registrace k porodu u Apolináře. Byla jsem tam něco po půl dvanácté a byla jsem sedmá. Ale mám to. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
29.10.10 16:31

To se musi registrovat tak brzy jo a v kazdy nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.10.10 17:17

V Praze určitě a je to přesně na den 14+0. Ty jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
29.10.10 17:48

Ne ja pujdu do Pelhrimova musim si to priste zjistit u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.10.10 19:03

jestli tam mají mail, zkus jim tam napsat. Nevím, kdy máš kontrolu, aby jsi to případně stihla, ale myslím si, že to nebude u vás až takové horké, jako v Praze. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
29.10.10 19:57

Holky taky jsem tohle řešila,někde vás prý už ani nevemou :(,je to kvůli návalům porodů .Já teda obvolala porodnice dvě a ani v jedné se neregistrovalo,teď volím jednoznačně Olomouc mají tam lepší péči o mimi jak v té druhé…Ale prý v okolí prahy to je mazeckdesi to mají tak že když se přijdete registrovat po 14tt už vás nevemou,myslím že to je to Podolí nebo jak,někde jsem to četla :nevim: ,takže radši volat než pak rodit na chodníku :zed: :think: :-)

• Citovat
  • Upravit
pistinka
29.10.10 20:13
lentilka76 píše:
Ahojky, dnes mám velkou radost. Povedla se mi registrace k porodu u Apolináře. Byla jsem tam něco po půl dvanácté a byla jsem sedmá. Ale mám to. :dance: :potlesk:

Tak to ti moc gratuluji, to je jedna z nejlepších porodnic. Myslím, že s dvojčátkama je dobrý, vybrat porodnici, která je dobře vybavená :-D Tak ať ti to tam pak dobře vyjde. :palec: Já jsem registrovaná do Podolí.

• Citovat
  • Upravit
411
29.10.10 20:37

Děkuji, jsem ráda, že se mi tam podařilo zaregistrovat, protože se mi tam líbí. Už jsem tam byla před několika lety s mimoděložním těhotenstvím, a teď posledně před zhruba třemi týdny na G4, protože jsem začala krvácet, naštěstí to byl „jen“ hematom. A byli tam moc příjemní jak doktoři, tak sestřičky, pokoje tam byli po 3 se sprchou, pěkně to tam renovují. Největší nával je opravdu do Podolí. Pak Apolinář. Registrace byla od 13-14, přišla jsem po půl dvanácté a byla jsem asi tak šestá až sedmá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí