Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3158
25.10.10 11:20

Ajulko jestli citis takove tlaky v podbrisku tak je to dobre znameni ja mela i krece 2 dny no hruza ale spis to tlaceni podbrisku nebo pobolivani briska ale to neznamena ze pokud nemas priznaky ze nebudes tehu kolikaty den jsi po ketu?pak dej vedet jak jsi dopadla preji hodne stesticka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.10.10 11:21
ajulka30 píše:
Market…tak to je aspoň nadílka :-D :potlesk: Asi je pěkná fuška s takovým bříškem cokoliv dělat, že? :wink:

naštěstí čekáme jen dvě do třech bych s již dvouma (plus přítolovými 2) nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.10.10 11:23

Market počkej počkej co to tu čtu??? 8-o Jak přes tělísko? to má přece bránit početí ne? Uveď mě do obrazu prosím :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
8707
25.10.10 11:32
andrejka87 píše:
Market počkej počkej co to tu čtu??? 8-o Jak přes tělísko? to má přece bránit početí ne? Uveď mě do obrazu prosím :-) :-)

no normálně početí brání :lol: :lol: fungovalo mi 3,5 roku a prostě selhalo :lol: za prvé by ta měď mšla zabíéjet spermíky a za druhé by se to nemělo uchytit…ale když máš nesmrtelného muže :mrgreen: a přeplodnou ženu a navíc/ u mne vždy platilo nechci a byla jsem těhotná :lol: ) když chce jen jeden a druhý ne tak to dopadne takhle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.10.10 11:41

Ty Jo Market já jen zírám :potlesk: ,a ještě tři a pak nakonec dva to přece není možný a přece je to krásný,to je prostě důkaz že jsi super máma a mimi si tě prostě vybrali :-)…Takže tělísku už teda nevěřím,každopádně ti o to více gratuluji,budou to andílci :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
1920
25.10.10 11:42

Ahoj holky,

Market tak to je teda dobrý, to muselo být překvápko, když jsi zjistila, že jsi těhotná a ještě trojčata, uff.

Lentilko, já ten bezpečnostní pás BeSafe do auta mám, dostala jsem ho od rodičů, protože denně jezdím 100km do práce. Tak aby se nám nic nestalo.

Andrej, jdu se juknout na tu diskuzi, docela by mě to taky zajímalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.10.10 11:42

Andrej ani já už nevěřím a sterilizace při porodu to jistí :lol: :lol:
no jako super máma si nepřipadám i když mi detičky říkaj,že jsem nejhodnjší a nejlepší maminka na světě :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
25.10.10 11:44
Jolanda píše:
Ahoj holky,

Market tak to je teda dobrý, to muselo být překvápko, když jsi zjistila, že jsi těhotná a ještě trojčata, uff.

Lentilko, já ten bezpečnostní pás BeSafe do auta mám, dostala jsem ho od rodičů, protože denně jezdím 100km do práce. Tak aby se nám nic nestalo.

Andrej, jdu se juknout na tu diskuzi, docela by mě to taky zajímalo :palec:

Málem mne kleplo :lol: :lol: :lol: :lol: a pravda nemohla jsem to rozdýchat hodně dlouho,já už děti nechtěla,nebo resp momentálně nechtěla ..nejdriv jsem chtela zaplatit dluhy a pak jsem mela limit do 35 ještě edno.....ale se mnou se život nikdy nemazlil a mazlit nebude,takže kdyby se to nestalo asi bych se unudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.10.10 11:48

AHoj holčinky, mám na Vás otázečku? Poznali jste třeba dvojčátka podle těhu testu? že čárka vylezla dost viditelná ještě před termínem MS nebo dle toho nemůžu soudit?

• Citovat
  • Upravit
1920
25.10.10 11:49

Tak hlavně, že to bereš takhle v pohodě :-) Alespoň máte velkou rodinu :-) Ono všechno má svoje pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.10.10 11:51
Caty píše:
AHoj holčinky, mám na Vás otázečku? Poznali jste třeba dvojčátka podle těhu testu? že čárka vylezla dost viditelná ještě před termínem MS nebo dle toho nemůžu soudit?

Jee Caty, tak to vůbec. Sice jsem dělala test ještě před MS, ale čárka mi přišla normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.10.10 11:53

Caty no já nevím ono je to asi individuální záleží na počtu nebo síle Hcg v krvi ne? :nevim: Já teda poprvé testovala v první den menstruace hned ráno ještě než přišla a okamžitě silná druhá čárka…no a mens. už nepřišla :) :srdce:

edit:v krvi nebo v moči já vlastně nevím kde to všude je :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.10 v 11:54

• Citovat
  • Upravit
8707
25.10.10 11:53
Caty píše:

Caty já si dělal test 4 dny před zpožděním páč mne ani nenapdalo,že by něco…ale čára vylezla hned…ty jsi ještě nebyla na krvi u dr??tam jsem měla ten den co jsem si dělal test HG přes 1200 za další dva dny přes 3500 a na UZ stále nic jen prosvetleni na nekolika místech…a za další týden už bylo vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 11:55

Lentilko moc zdravím! :mavam: …no právě, jenže já ani na těch prsou nic nepozoruju :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.10.10 11:58

Ty jo, tak to jste mne docela uklidnily holky. 2 miminka bych asi nedala, malé je 7 měsíců a bydlíme v Blavě, žádná babčka, tetička, nikdo
Já u Dr ještě nebya. Myslím, že je ješt brzy. Podle MS jsem teprve 4+5 a na krvi taky ne. Jsem pojištěná v ČR, ne tady.
No, trochu se mi ulevilo, fakt. Všem Vám přeju krásný těhu a zdraví miminečka.
Malá je taky po IVF, kdy se nám skoro 3 roky nedařilo a ted jsem dostala první MS po 6ti msících a další už nepřišla. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky