Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Market, super pupík a to je super, že prckové takhle rostou ![]()
Já jsem dneska úplně vyřízená… v práci mě tak vytočili, že jsem asi půl hodiny brečela. A zbytek dne si říkala, jestli mi to za to vlastně stojí ![]()
Jee škytavka, tak to se moc těším ![]()
Verčo, to jste EW kupovali nový??? Vždyť je strašně drahý…
Pavli já být tebou tak ten tlakoměr koupím,už jen pro tvůj klid víš.U dvojčátek se to hodně řeší tak aby tě pak zbytečně nehnali do nemocnice doma je doma a třeba opravdu je to jen nervozita.Já si ho raděj objednala teda jen ten na zápěstí není tak drahý,ale když to tak vemeš tlakoměr je dobrá věc i do budoucnosti,třeba můj taťka se hrozně rád měří když se naštve,líbí se mu ty hodnoty a tak ![]()
Krásné ránko ![]()
Market pupíček krásnej
a děti ti rostou jak z vody…
Pavli já mám ten tlakoměr taky jen na zápěstí,mám něco podobného tomuhle http://www.tipnet.cz/…or-sbd-8500/ .
Vítám i nově příchozí duo maminku Vercu
…holky chtěla jsem se zeptat už máte jména pro svoje broučky???
Dobré ráno holky ![]()
Tak jsem včera řekla svůj nápad s tlakoměrem manželovi a už ho mám objednaný
Narazili jsme na něj na aukru na nový ve výprodeji za 250,–
, tak uvidíme co to bude měřit
Ale manžel dělal v elektru, tak tomu trošku rozumí a říkal, že by mohl stačit na to orientační měření
už jen pro ten můj klid
Andrej, ty jsi si tlakoměr objednávala taky teď v těhu nebo už jsi ho měla dřív?
A taky jsem včera vyhrála na aukru náááádherný věcičky pro dvojčátka - holčičky
Už se těším, až mi to přijde.
Jména máme vybraný ale pro kluky
Pro ty naše holky zatím ne. Teda jedno ano to je jasný Eliška ale na druhém se nemůžeme nějak shodnout. Mě se líbí Zuzka ale manžel se k tomu ještě moc nevyjádřil
tomu se zase líbí Anežka a to mě moc ne
Jsem zvědavá co nakonec vymyslíme ![]()
Dobre ranko vsem
a dekuji za dalsi mile privitani, Petru ![]()
My uz jmena mame, jelikoz nejsem s pritelem svoji, tak jsme je museli hlasit na matrice predem, kvuli prijmeni. No, pritel chtel, aby chlapecek mel jmeno po nem, takze to bude Jirka
ani jsem moc neprotestovala, kdyz mu na tom tak zalezelo… a holcicka by mela byt Erin, asi je to trochu neobvykle jmeno, ale me se moc libi
a snad se bude libit i male
a co vase jmena?
Ahojky, já taky čekám dvojvaječná dvojčátka. Mám dotaz: dnes jsem 13+0 a od rána mě bolí na levé straně těsně vedle pupíku. Je to normální?
Lentilko,já jsem si s bolenim a píchanim taky užila svoje a vlastně dodneška užívám zrovna dneska mě zas od noci bolí na pravé straně kousek od pupíku je to nepříjemné,ale asi s tim nic neudělám.Doktorka o tom ví a když to nejsem velký křeče tak to zatim neřešim ![]()
U nás jméno pro jednoho klučka je taky jasný i když mě se silně příčí,ale manžel chce aby se jmenovalo aspoň jedno po něm Čestmír
druhýho jsem si vybrala já a bude to Filípek a teď jim s malou řikáme Ťulda a Fíďa ![]()
Ja nevim, ze si na tom tak zakladaji.
ale tak kdyz jim to udela radost, tak co bysme pro ne neudelaly, ze? ![]()
U nas jsme rekli, ze kdyby to byli dva kluci, tak se po tatovi nebude jmenovat ani jeden, aby si pry pak nezavideli, ze jeden se jmenuje jako tata
![]()
Verca330 píše:
Ja nevim, ze si na tom tak zakladaji.ale tak kdyz jim to udela radost, tak co bysme pro ne neudelaly, ze?
U nas jsme rekli, ze kdyby to byli dva kluci, tak se po tatovi nebude jmenovat ani jeden, aby si pry pak nezavideli, ze jeden se jmenuje jako tata![]()
tak tohle jsem manželovi taky řikala ,ale on prostě chce jednoho po sobě as nezáleží mu na tom jak to pak kluci budou vnímat ![]()
Koukám, že je to se jménama všude stejné. Jesli jedno z těch našich fazolek bude kluk, tak se bude muset jmenovat Jirka. A to nejen po manželovi, ale bude to asi 10. Jirka v rodové řadě.
Já jsem chtěla, kdyby to byl kluk pojmenovat ho po manželovi Tomášek, ale manžel nechtěl
Jen teď musíme vymyslet to druhé jméno pro holčičku ![]()
Lentilko, vítám tě tu
S tím pícháním ti neporadím ale pamatuju si, že mě taky občas všude možně popichovalo ale fakt nevím ![]()
jojo, lentilko, pritel v rodine ma taky prave hrozne moc Jirku
takze taky dalsi v rade ![]()
to, kdyz ja jsem rekla doktorovi, ze me nekde neco boli, tak vetsinou jen rekl, ze to se roztahuje deloha a ze to bude jen horsi a horsi ![]()
Holky tak u nás to bylo obdobně,holky by byly Adriana a Tereza,holka kluk Adriana a Jiří(po manželovi
ale když jsou dva chlapečci manžel sám navrhl že po něm ten jeden být nemůže aby ten druhý nebyl smutný takže mám super muže
..Chlapečci jsou už dobrých pár týdnu David a Ondřej - lásky moje jediný
![]()