Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
21.10.10 20:40

Market, super pupík a to je super, že prckové takhle rostou :palec:

Já jsem dneska úplně vyřízená… v práci mě tak vytočili, že jsem asi půl hodiny brečela. A zbytek dne si říkala, jestli mi to za to vlastně stojí :pocitac:

Jee škytavka, tak to se moc těším :potlesk:

Verčo, to jste EW kupovali nový??? Vždyť je strašně drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
22.10.10 07:40

Pavli já být tebou tak ten tlakoměr koupím,už jen pro tvůj klid víš.U dvojčátek se to hodně řeší tak aby tě pak zbytečně nehnali do nemocnice doma je doma a třeba opravdu je to jen nervozita.Já si ho raděj objednala teda jen ten na zápěstí není tak drahý,ale když to tak vemeš tlakoměr je dobrá věc i do budoucnosti,třeba můj taťka se hrozně rád měří když se naštve,líbí se mu ty hodnoty a tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
336
22.10.10 08:40

Krásné ránko :mavam:
Market pupíček krásnej :kytka: a děti ti rostou jak z vody…
Pavli já mám ten tlakoměr taky jen na zápěstí,mám něco podobného tomuhle http://www.tipnet.cz/…or-sbd-8500/ .
Vítám i nově příchozí duo maminku Vercu :mavam: …holky chtěla jsem se zeptat už máte jména pro svoje broučky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.10.10 10:03

Dobré ráno holky :mavam:
Tak jsem včera řekla svůj nápad s tlakoměrem manželovi a už ho mám objednaný :dance: Narazili jsme na něj na aukru na nový ve výprodeji za 250,– 8-o , tak uvidíme co to bude měřit :mrgreen: Ale manžel dělal v elektru, tak tomu trošku rozumí a říkal, že by mohl stačit na to orientační měření :wink: už jen pro ten můj klid :palec: Andrej, ty jsi si tlakoměr objednávala taky teď v těhu nebo už jsi ho měla dřív?
A taky jsem včera vyhrála na aukru náááádherný věcičky pro dvojčátka - holčičky :dance: Už se těším, až mi to přijde.
Jména máme vybraný ale pro kluky :lol: Pro ty naše holky zatím ne. Teda jedno ano to je jasný Eliška ale na druhém se nemůžeme nějak shodnout. Mě se líbí Zuzka ale manžel se k tomu ještě moc nevyjádřil :think: tomu se zase líbí Anežka a to mě moc ne :-D Jsem zvědavá co nakonec vymyslíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.10 10:05

Dobre ranko vsem :-) a dekuji za dalsi mile privitani, Petru :-D
My uz jmena mame, jelikoz nejsem s pritelem svoji, tak jsme je museli hlasit na matrice predem, kvuli prijmeni. No, pritel chtel, aby chlapecek mel jmeno po nem, takze to bude Jirka :-D ani jsem moc neprotestovala, kdyz mu na tom tak zalezelo… a holcicka by mela byt Erin, asi je to trochu neobvykle jmeno, ale me se moc libi :-D a snad se bude libit i male :lol: a co vase jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.10.10 10:06

dvojčátka

Ahojky, já taky čekám dvojvaječná dvojčátka. Mám dotaz: dnes jsem 13+0 a od rána mě bolí na levé straně těsně vedle pupíku. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.10.10 10:29

Lentilko,já jsem si s bolenim a píchanim taky užila svoje a vlastně dodneška užívám zrovna dneska mě zas od noci bolí na pravé straně kousek od pupíku je to nepříjemné,ale asi s tim nic neudělám.Doktorka o tom ví a když to nejsem velký křeče tak to zatim neřešim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.10.10 10:33

U nás jméno pro jednoho klučka je taky jasný i když mě se silně příčí,ale manžel chce aby se jmenovalo aspoň jedno po něm Čestmír :jazyk: druhýho jsem si vybrala já a bude to Filípek a teď jim s malou řikáme Ťulda a Fíďa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.10 10:46

Ja nevim, ze si na tom tak zakladaji. :lol: ale tak kdyz jim to udela radost, tak co bysme pro ne neudelaly, ze? :lol:
U nas jsme rekli, ze kdyby to byli dva kluci, tak se po tatovi nebude jmenovat ani jeden, aby si pry pak nezavideli, ze jeden se jmenuje jako tata :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.10.10 11:01
Verca330 píše:
Ja nevim, ze si na tom tak zakladaji. :lol: ale tak kdyz jim to udela radost, tak co bysme pro ne neudelaly, ze? :lol:
U nas jsme rekli, ze kdyby to byli dva kluci, tak se po tatovi nebude jmenovat ani jeden, aby si pry pak nezavideli, ze jeden se jmenuje jako tata :-D :-D

tak tohle jsem manželovi taky řikala ,ale on prostě chce jednoho po sobě as nezáleží mu na tom jak to pak kluci budou vnímat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.10.10 11:06

jména

Koukám, že je to se jménama všude stejné. Jesli jedno z těch našich fazolek bude kluk, tak se bude muset jmenovat Jirka. A to nejen po manželovi, ale bude to asi 10. Jirka v rodové řadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.10.10 11:12

Já jsem chtěla, kdyby to byl kluk pojmenovat ho po manželovi Tomášek, ale manžel nechtěl :-) Jen teď musíme vymyslet to druhé jméno pro holčičku :think:
Lentilko, vítám tě tu :mavam: S tím pícháním ti neporadím ale pamatuju si, že mě taky občas všude možně popichovalo ale fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.10 11:29

jojo, lentilko, pritel v rodine ma taky prave hrozne moc Jirku :lol: takze taky dalsi v rade :-D

to, kdyz ja jsem rekla doktorovi, ze me nekde neco boli, tak vetsinou jen rekl, ze to se roztahuje deloha a ze to bude jen horsi a horsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
22.10.10 11:45

Holky tak u nás to bylo obdobně,holky by byly Adriana a Tereza,holka kluk Adriana a Jiří(po manželovi :-)) ale když jsou dva chlapečci manžel sám navrhl že po něm ten jeden být nemůže aby ten druhý nebyl smutný takže mám super muže :dance: ..Chlapečci jsou už dobrých pár týdnu David a Ondřej - lásky moje jediný :srdce: :srdce: :huban:

• Citovat
  • Upravit
411
22.10.10 11:45

Koukám, že doktoři umí „potěšit“, i když mají pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí