Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
21.10.10 14:15

Ahoj holky, taky cekame dvojcatka. Dvojvajecna po IVF. Zatim nam vsude rikaji, ze je to holka a kluk, tak uvidime :-) termin mame v lednu, ale podle doktora to bude asi driv. Uz se na ty nase prcky moc tesim, hlavne, aby byli v poradku. Rodit budu v Podoli, mam z toho trochu strach, jsou to moje prvni detatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 14:36

Vítám tě Verco :kytka:
Jé, já taky budu rodit v Podolí, tak to mi alespoň pak dáš vědět, jak to tam chodí… ale jak tak na to koukám, možná se tam sejdem :think: :lol: Jsme asi jen o týden od sebe :palec: Taky mám trošku strach, taky jsou to moje první dítka a asi taky poslední :lol:
A jak se cítíš? Jak to těhu prožíváš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.10.10 14:48

Dekuji za privitani, Pavli :-D
Tehotenstvi prozivam uplne v pohode uz od zacatku, zadne nevolnosti, proste nic, ale ted uz je to trosku horsi, mam o 13 kilo navic a uz je to prece jen trochu namaha, cokoliv delat.
Zrovna jsem si o Podoli cetla, premyslim, jestli si zaplatit ten nadstandard, je to celkem drahe, tak nevim. Co ty si o tom myslis? :-)
Jo, taky myslim, ze tihle brouckove budou moji prvni a posledni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 15:31

Tak abych ti pravdu řekla, tak z toho jejich ceníku jsem teda jelen. Nechápu to rozdělení pokojů :think: A taky záleží jaký pokoj budou mít volný… já zatím o nadstandardu neuvažuju zdá se mi to drahé a zvlášť pokud budu muset v nemocnici zůstat třeba týden, tak pak to udělá teda pěknou sumičku :roll:
Taky jsem si o Podolí něco málo četla, je tam právě blbý, že mají záchody i sprchy jedny na celý patro :-? ale zase se utěšuju tou péčí, že jsou tam vybavený a specializovaný, když bude potřeba :wink:
Ty uvažuješ o nadstandardu?
Abysme se pak nakonec na tom obyč. pokoji nesešli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.10.10 16:18

No, ono je asi lepsi nektere ti diskuze vubec necist, protoze vsude rikaji, ze na normalnich pokojich je to hruza, ale taky si rikam, ze se to urcite da tech par dni vydrzet a za ty korunky, co by stal nadstandard radsi neco poridit miminkum :-D takze se asi sejdeme na normalnim pokoji :wink:
Taky jsem si Podoli vybrala kvuli tomu, ze by se deti mohli narodit driv a tam by meli byt pripraveni snad na vse, tak doufejme, ze to tak bude.
Kdy te doktor bude predavat do porodnice? Me pry asi az v pulce prosince, coz teda je skoro 35. tyden… ted se do Podoli chystam 19.11. na mereni miminek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 16:24

tak holky podávám hlášení,čípek v pořádku CS stále O děti opět příčkou a právě se usazují do polohy a prý se asi hlavičkama dolu neotočí už maj málo prostoru, holčička má 1015g a klouček 888g a další kontrola za 3 týdny tak pak uhodím jestli stále platí ten císař v ukončeným 36 týdnu…jakože císař asi platit bude ,spíš ten 36 týden,ale asi jo ,páč u toho budu tu sterilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 16:25

Tak to já do Podolí na kontroly teď nechodím ale mám si tam zavolat ve 30. týdnu, abych se tam objednala. Tak nevím, můj dr. nic neříkal :nevim: to mi říkali v Podolí při registraci :wink:
A copak už máš všechno nakoupeno na miminka? Máš už kočárek? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 16:28

Tak Markét super, že jsou dětičky v pořádku :potlesk: To už to máš jen za 7 týdnů, co? :wink: A proč ti to vlastně budou ukončovat v 36. týdnu? Já myslela, že ukončujou normálně v 38. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 16:32
pavlliina píše:
Tak Markét super, že jsou dětičky v pořádku :potlesk: To už to máš jen za 7 týdnů, co? :wink: A proč ti to vlastně budou ukončovat v 36. týdnu? Já myslela, že ukončujou normálně v 38. :think:

nevím asi se jim nechce plánovat operaci mezi svátky…budou mi u toho dělat sterilizaci a dr říkala,abych byla s dětma doma takže tak ten týden před vánocema já bych jinak šla 27.12 a to bych prý taky nemusela vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.10.10 16:39

Jojo, uz mam skoro vsechno. Kocarek jsme koupili ten Easy Walker, znami ho taky meli a je lehouckej, tak ho snad dam do auta i sama. Prisel nam minuly tyden. Vecicek jsem spoustu dostala, tak jsem jich koupila jen par, ale jeste mi urcite neco chybi, coz asi zjistim az za pochodu, zatim jeste poradne nevim, co vsechno cekat a co vsechno je treba, tak kupuji, jak se postupne dozvidam :-D
Jak jsem mela tu prodlouzenou kultivaci, tak mi tam ten jeden tyden nejak skace, takze vlastne bych mela byt o jeden tyden napred a prave ten 30 tyden mi vychazi na toho 19.11…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 16:48

Jé to je hezký Markét, ty budeš mít krásného Ježíška :potlesk: :palec: Hezky to máš naplánovaný :wink:
Verco, to se máš, je ještě úplně všechno nemám, dlouho jsem nechtěla nic kupovat a ani aby kupoval někdo jiný, jsem pověrčivá ale teď jo, oblečení už mám taky dost ale ještě mi toho dost chybí, odsávačka, chůvičky, pleny… Jo holky, kolik tak plen, myslím látkových budete mít? Bude mi jich stačit 30? Normální plínky budu používat jednorázovky a ty hadrovky jen pod hlavičku, na utírání atd. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 17:17

a tady máte pupík dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.10.10 17:39

Market pupíček krásnej :palec: :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
14046
21.10.10 17:40

Ahoj holky, jdu jen nakouknout, podivat se na dvojtehotne :), dodat odvahu :)
ja si to zazila vloni :) letos uz cekame jen jedno :)
Tak jak to zvladate? Ta vycerpanost je strasna, co? Ja byla utahana z niceho, no to jsem i ted :)

pavli, 30 latkovek je malo, zvlast, kdyz je aspon jedno mimco poblijon :), chce to nejmin 50ks, oni to fakt hned zprasej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.10.10 18:12

Markét, krásný pupík :potlesk:
Já ani nijak unavená nejsem, nijak to zatím nepociťuju ale možná je to tím, že mám taky prd co na práci :lol: Jako každý den, uklidím, uvařím občas zajdu nakoupit to už je teda horší s tou chůzí ale když jsem doma, tak je OK :wink:
Jen mě teda vystrašil ten vysoký tlak u dr. :roll: Pevně doufám, že to bylo z nervozity, teď si pohrávám s myšlenkou jestli si neobjednat tlakoměr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí