Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
19.10.10 22:55

Ahoj holky, tak jsem vás našla :-D

Já chodím každé 4 týdny.

• Citovat
  • Upravit
409
20.10.10 08:30

Jolando, tak to máš kontrolu opravdu za dlouhou dobu :-? .No já chodila jednou za 4 týdny a teď už jednou za 3. Tak třeba se ti to ještě taky změní :wink: .
Pavlliina, každý doktor to bude mít opravdu asi jinak. Kolikrát jsem třeba slyšela, že těhulky od svých doktorů dostaly nějaké balíčky s věcma pro děti a pro těhotné…já nikdy nic nedostala. Vlastně až v porodnici…až se malá narodila.
Včera jsem byla na odběru krve…nejspíš jsem si to po odběru špatně slačila a vznikl mi tam velký otok a až do večera jsem nemohla s tou rukou pomalu hejbat :nevim: , naštěstí už je to dneska ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 08:45

Ahojky :mavam:
Holky co dneska máte návštěvu u Dr. držim palečky ať je všechno v pořádku :kytka: .
Já chodim od začátku na kontrolu každých 14 dní a to vždy i s UTZ - jo a balíček jsem od své doktorky taky dostala,vlastně dva protože jsou to dvojčátka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.10.10 10:02

Ahojky holky!! :mavam: Já taky chodím každých 14 dní a taky jsem dostala ty balíčky 2.Jolando,do 14tt jsem chodila taky po měsíci na ko..on ti to doktor asi změní :mavam: Holky,vy co jste byli na genetice na 3D ult.To mě budou jen vyšetřovat přes břicho a dívat se na mimina??A co budou zjišťovat??Vůbec nevim,jedu tam příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.10.10 10:49

Hermo ano je to UTZ přes bříško a budou mimča měřit a koukat jestli maji všechno tak jak maji mít,taky juknou na placenty a jestli je dostatek plodovky,ničeho se neboj je to úžasná podívaná :srdce: ,já jdu ještě na echo srdíček,protože jsem trochu silnější a chtějí mít 100% jistotu i když Dr.mi tam řikala že je všechno dobrý,ale radši že mě pošle aby to ta jistota byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.10.10 11:05

Děkuju,to su zvědavá :palec: A ty srdíčka budou vyšetřovat jak???Taky přes ult. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
20.10.10 11:21

ahojky tak holky taky vam drzim palecky at vse dobre dopadne a miminka jsou zdrava ja byla 12.9. a jdu az 9.11. takova doba nevim jak to vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 11:48

Prelom 2010/2011

Ahoj,
ja mam termin 9. ledna. Ale pocitam, ze se uvidime uz letos :huban: .
A kdyz jsme vybirali kocarek, tak jsme bohuzel museli koupit s korbickama za sebou. Bydlime v sestem patre a bohuzel mame rozbite dvere vytahu, takze projedeme s maximalne 72cm sirokym predmetem :-( .
Takze jsem vybrali tento kocarek:
 http://www.kocarky.cz/…gn-zoom.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.10.10 11:56

Ahoj!! :kytka: No kočárek nádherný!!!Takový bych si taky představovala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 12:19

Ahoj holky, zdravím vás a nově příchozí Marcel taky, vítej :kytka:
Já jsem po úspěšné ko :dance: Dr. mi dnes potvrdil 2 holčičky :dance: už mají 709 a 782 g, rostou prý krásně jako kdyby tam bylo jedno. Dokonce dneska byli i hodný a nechali se krásně natočit na 3D UZ :huban:
Jen já mám vysoký tlak a podle dr. musím ubrat vodu a míň solit nebo jestli se to ještě o trošku zhorší, tak mě pošle do nemocnice :roll: Budu si to muset ohlídat ale já věřím že to bude OK, holt budu míň pít a míň solit :wink: Kolik tak máte tlak?
Holky, já mám dneska takovou radost :dance:
Marcel, ten kočárek vypadá fakt pěkně :palec: Takže Marcelko ty už to máš teda za pár :palec:
Tak Andrejko, kdepak jsi? Jakpak jsi dopadly ty :wink:
Já přidávám foto těch mých holčiček :-) Jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 12:20

A druhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
20.10.10 12:45

Pavli krasne holcicky jsou fakt nadherny to je dobre ze je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.10.10 12:56

Holkyy tak jsem doma a velice šťastná :dance: :srdce: :srdce: ..Chlapečci jsou krásní rostou jako z vody a dneska mi jeden kreslil ručičkou po břišní stěně to jak dr.jezdil UTZ po bříšku no prostě úžasný prej to bude malíř no a druhej asi fotbalista..Jeden je polohou KP a prý už tak asi zůstane už máme moc týdnů a jsou dva tak se asi nepřetočí takže císař jistý což jsem vlastně ráda…Váhově prý odpovídáme danému měsíci zapomněla jsem se zeptat kolik přesně :( ale to neva :)..Jinak Pavli obrovská gratulace k holčičkám je to nádhera opravdu asi pak přijedeme s klukama na námluvy :lol: ..Jo a ohledně 3D UTZ kluci prostě nechtěli a nechtěli tak ho nemám no jen obyč fotky,ale já si na ně počkám,a kontroly jsem měla od začátku vžy po 3týdnech teď už ve vysokém stupni těhotenství chodím každé 2týdny

• Citovat
  • Upravit
336
20.10.10 13:06

Jééé Pavli holčičky jsou fešandy a s tim vysokym tlakem hele nic si z něho nedělej,já ho mám taky a k tomu špatnou moč a o jaterkách ani nemluvim,nechci vás strašit tak radši o tom ani nepíšu :-( ,takže klídek užívej těhulkování a hodně odpočívej -držim palečky :palec:
Hermo to echo je myslim taky přes UTZ.
Andrej gratuluji k úspěšné kontrole :kytka: a teda nevim jestli s vámi nebudem o ty Pavli holčičky bojovat :mrgreen:
Zdravim i Marcel a závidim to finále :kytka: už bych taky chtěla být tak daleko,pořád mám hrozný strach že se něco stane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.10.10 13:06

Andrejko taky gratuluju k úspěšné KO :kytka: To má pak člověk hned lepší náladu, viď? :wink:
Poloha KP je jaká? :oops: Mě dr. dneska řekl, že mám šikovné miminka, že jsou krásně hlavičkama dolů :palec: ale je otázkou jestli takhle zůstanou a prý by mohli, tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí