Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jolando, tak to máš kontrolu opravdu za dlouhou dobu
.No já chodila jednou za 4 týdny a teď už jednou za 3. Tak třeba se ti to ještě taky změní
.
Pavlliina, každý doktor to bude mít opravdu asi jinak. Kolikrát jsem třeba slyšela, že těhulky od svých doktorů dostaly nějaké balíčky s věcma pro děti a pro těhotné…já nikdy nic nedostala. Vlastně až v porodnici…až se malá narodila.
Včera jsem byla na odběru krve…nejspíš jsem si to po odběru špatně slačila a vznikl mi tam velký otok a až do večera jsem nemohla s tou rukou pomalu hejbat
, naštěstí už je to dneska ok.
Ahojky ![]()
Holky co dneska máte návštěvu u Dr. držim palečky ať je všechno v pořádku
.
Já chodim od začátku na kontrolu každých 14 dní a to vždy i s UTZ - jo a balíček jsem od své doktorky taky dostala,vlastně dva protože jsou to dvojčátka
![]()
Ahojky holky!!
Já taky chodím každých 14 dní a taky jsem dostala ty balíčky 2.Jolando,do 14tt jsem chodila taky po měsíci na ko..on ti to doktor asi změní
Holky,vy co jste byli na genetice na 3D ult.To mě budou jen vyšetřovat přes břicho a dívat se na mimina??A co budou zjišťovat??Vůbec nevim,jedu tam příští týden…
Hermo ano je to UTZ přes bříško a budou mimča měřit a koukat jestli maji všechno tak jak maji mít,taky juknou na placenty a jestli je dostatek plodovky,ničeho se neboj je to úžasná podívaná
,já jdu ještě na echo srdíček,protože jsem trochu silnější a chtějí mít 100% jistotu i když Dr.mi tam řikala že je všechno dobrý,ale radši že mě pošle aby to ta jistota byla.
Děkuju,to su zvědavá
A ty srdíčka budou vyšetřovat jak???Taky přes ult. ![]()
ahojky tak holky taky vam drzim palecky at vse dobre dopadne a miminka jsou zdrava ja byla 12.9. a jdu az 9.11. takova doba nevim jak to vydrzim
Ahoj,
ja mam termin 9. ledna. Ale pocitam, ze se uvidime uz letos
.
A kdyz jsme vybirali kocarek, tak jsme bohuzel museli koupit s korbickama za sebou. Bydlime v sestem patre a bohuzel mame rozbite dvere vytahu, takze projedeme s maximalne 72cm sirokym predmetem
.
Takze jsem vybrali tento kocarek:
http://www.kocarky.cz/…gn-zoom.html
Ahoj!!
No kočárek nádherný!!!Takový bych si taky představovala ![]()
Ahoj holky, zdravím vás a nově příchozí Marcel taky, vítej ![]()
Já jsem po úspěšné ko
Dr. mi dnes potvrdil 2 holčičky
už mají 709 a 782 g, rostou prý krásně jako kdyby tam bylo jedno. Dokonce dneska byli i hodný a nechali se krásně natočit na 3D UZ ![]()
Jen já mám vysoký tlak a podle dr. musím ubrat vodu a míň solit nebo jestli se to ještě o trošku zhorší, tak mě pošle do nemocnice
Budu si to muset ohlídat ale já věřím že to bude OK, holt budu míň pít a míň solit
Kolik tak máte tlak?
Holky, já mám dneska takovou radost ![]()
Marcel, ten kočárek vypadá fakt pěkně
Takže Marcelko ty už to máš teda za pár ![]()
Tak Andrejko, kdepak jsi? Jakpak jsi dopadly ty ![]()
Já přidávám foto těch mých holčiček
Jedna
Pavli krasne holcicky jsou fakt nadherny to je dobre ze je vse v poradku
Holkyy tak jsem doma a velice šťastná
..Chlapečci jsou krásní rostou jako z vody a dneska mi jeden kreslil ručičkou po břišní stěně to jak dr.jezdil UTZ po bříšku no prostě úžasný prej to bude malíř no a druhej asi fotbalista..Jeden je polohou KP a prý už tak asi zůstane už máme moc týdnů a jsou dva tak se asi nepřetočí takže císař jistý což jsem vlastně ráda…Váhově prý odpovídáme danému měsíci zapomněla jsem se zeptat kolik přesně
ale to neva
..Jinak Pavli obrovská gratulace k holčičkám je to nádhera opravdu asi pak přijedeme s klukama na námluvy
..Jo a ohledně 3D UTZ kluci prostě nechtěli a nechtěli tak ho nemám no jen obyč fotky,ale já si na ně počkám,a kontroly jsem měla od začátku vžy po 3týdnech teď už ve vysokém stupni těhotenství chodím každé 2týdny
Jééé Pavli holčičky jsou fešandy a s tim vysokym tlakem hele nic si z něho nedělej,já ho mám taky a k tomu špatnou moč a o jaterkách ani nemluvim,nechci vás strašit tak radši o tom ani nepíšu
,takže klídek užívej těhulkování a hodně odpočívej -držim palečky ![]()
Hermo to echo je myslim taky přes UTZ.
Andrej gratuluji k úspěšné kontrole
a teda nevim jestli s vámi nebudem o ty Pavli holčičky bojovat ![]()
Zdravim i Marcel a závidim to finále
už bych taky chtěla být tak daleko,pořád mám hrozný strach že se něco stane ![]()
Andrejko taky gratuluju k úspěšné KO
To má pak člověk hned lepší náladu, viď? ![]()
Poloha KP je jaká?
Mě dr. dneska řekl, že mám šikovné miminka, že jsou krásně hlavičkama dolů
ale je otázkou jestli takhle zůstanou a prý by mohli, tak ![]()
Ahoj holky, tak jsem vás našla
Já chodím každé 4 týdny.