Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
18.10.10 20:04

Ne myslím lehátka na ležení když jsi třeba v kuchyni abys je mohla mít u sebe, pak jsou dobré na krmení,jsou polohovatelné od miminka,po sedícího prcka :)

• Citovat
  • Upravit
8707
18.10.10 20:06

ju tak tak lehatka neřeším moje děti byly nespokojenejší v autosedačkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
18.10.10 20:07

Díky holky za odkazy :hug: musím to pořádně prostudovat :wink: Právě já sháním takové ty plyšové hodně teplounké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 20:19

No taky jsem to chtěla řešit autosedačkama,ale viděla jsem dvojčátka mé kamarádky a ty sedačky byli katastrofický- špinavý od jídla poblinkaný a nevím no radši to nechám autu a na doma mám tyhle pratelný lehátka.. Jinak Pavli jakt ti psala Market v tescu mají opravdu šíííleně teplé chlupatky kombinézky jsou bílé osobně jsem je ňuchňala a fakt boží cena myslím cca 400kč mají na to ted akci,mrkni ve větším městě hm vypadají jako tato http://www.xflair.cz/…-zimu---bila -tu bych vzala hned za tu cenu 420kč super (jéé a na zadečku je vocásek :lol: )

• Citovat
  • Upravit
8707
18.10.10 20:24

andrej proto se dá koupit povlak na autosedačku pratelný :wink: …na to nám už nezbývá na lehatka ,škoda,ale vyrostly jiní děti nez nich :-D …tak takové chlupatky vlastně mám taky sehnala jsem na mimibazaru za 220kč jednu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 20:29

Však jasně já k těm lehátku přišla docela levně tak sem je drapla všema deseti :) ale jak píšeš jiný vyrostli i bez těch autosedaček že jo :-D máma mi vyprávěla jaký to bylo tenkrát když sem byla prcek já to byla bezpečnost v autě na entou teda a taky žijeme :-) :-)…Jinak mimibazar je pro mě ráj tam je na dvojčátka kopa věcí právě jsem koupila nádherný plyš.kabátky oba za 300kč no nádhera :)

• Citovat
  • Upravit
8707
18.10.10 20:31

to jo to je svatá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
18.10.10 20:32

holky mne tak bolej žebra na zádech jak já zase budu spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
18.10.10 21:19

Dobrý večer, koukám že jste se přesunuli, tak se taky posouvám. Pro ty, co mě neznají, čekám dvojvaječný dvojčátka a máme je přirozeně.
Jinak jsem docela hubená a malá, takže na mě bylo bříško vidět někdy od 12. týdne. No a přibrala jsem už 6kg.
Monitory kupovat nebudu, ale pořídí je rodiče. Chtěli, tak jim to zakazovat nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.10.10 09:06

Market tak mě celou noc zase bolely kyčle a kluci kopali jak zběsilý,ale co by člověk nevydržel pro svoje děti :-). Jinak Jolando zdravím tě a gratulace k dvojčátkům je to dar :srdce: ..Jinak zkus jim ty monitory rozmluvit vždyť je to zbytečný výdaj pokud nehrozí nějaký předčasný porod,já bych naše zastřelila protože mám pocit že tou koupí by mi ten předčasný porod přivolali ale to já sem zasejc histerka no :oops: :wink: ..Ať ti radši koupí teplé oblečeníčko pro mimi a tak :)

• Citovat
  • Upravit
16312
19.10.10 09:07

Dobré ráno :mavam:
andrej a jak ty lehátka vypadají? Já mám teda jen jedno zapůjčené ale nevím jestli myslíš to samé co já :-D je to dost veliký tak nevím jestli pořizovat ještě jedno :think:
Já na mimibazaru ještě nikdy nenakupovala, ani nevím jak to tam chodí :oops: , asi to omrknu :wink: ale dost nakupuju na aukru a tam se dá sehnat taky hodně pěkných věcí za krásné ceny :palec:
Já jsem dneska bez vaření :-P možná upeču nějakou buchtu ale dneska mám volňáska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.10.10 09:16

Holky, ještě k těm oblečkům jakou máte nakoupenou nejmenší velikost? Já mám vše od 56 a nevím jestli má cenu kupovat menší třeba 50 :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.10.10 09:58
pavlliina píše:
Holky, ještě k těm oblečkům jakou máte nakoupenou nejmenší velikost? Já mám vše od 56 a nevím jestli má cenu kupovat menší třeba 50 :think: :nevim:

já mám 50 jen 4 bodýčka a kombinezky a i tak jsou dost velké a pak 56 a 62
na svoje 4kilové děti jsem měla hned 62 :lol: mela jsem asi dva kousky 56 a to jimbylo 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.10.10 09:59
andrejka87 píše:
Market tak mě celou noc zase bolely kyčle a kluci kopali jak zběsilý,ale co by člověk nevydržel pro svoje děti :-). Jinak Jolando zdravím tě a gratulace k dvojčátkům je to dar :srdce: ..Jinak zkus jim ty monitory rozmluvit vždyť je to zbytečný výdaj pokud nehrozí nějaký předčasný porod,já bych naše zastřelila protože mám pocit že tou koupí by mi ten předčasný porod přivolali ale to já sem zasejc histerka no :oops: :wink: ..Ať ti radši koupí teplé oblečeníčko pro mimi a tak :)

andrej kyčle znám taky se nemuzu otáčet a k tomu se rozejit na zachod.....ale už se to krátí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.10.10 10:14

Tak asi bych měla nějaké 50 nakoupit, co? :think: Mě totiž ty dupačky co mám 56-62 přijdou dost velké :roll:
Tak mě kyčle zatím ťuky ťuk nebolí :dance: Zato kostrč a stydká kost teda někdy pěkně bolí :zed: V noci spím jakž takž dobře, jen to otáčení je na prd, to se pokaždé probudím :-? a k ránu už nemůžu spát, tak mezi 4-6 ranní ale pak když mám vstávát, tak bych spala a nemůžu se z pelechu vykopat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí