Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
1.11.10 19:33
Smichinka píše:
Market, jen 112? to ja uz ted mam asi 108 8-o :-?

jj jen 112 :wink: ,no na to že jsem měla v pase 75 tak je to narust jak prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.11.10 19:42

tak to ja to nemam s cim porovnat, vubec nevim kolik jsem mela normalne, nebyla jsem zadna twiggy :oops: ted uz to brisko pekne vykukuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.11.10 19:43
Smichinka píše:
tak to ja to nemam s cim porovnat, vubec nevim kolik jsem mela normalne, nebyla jsem zadna twiggy :oops: ted uz to brisko pekne vykukuje…

tak já taky nebyla twiggy ,ale tohle vím ,páč jsem se po plastice kontrolovala abch nepřibrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.11.10 19:57

ruzajska taky tě tu vítám :kytka:
Market pěknej pupík :palec: takhle to vypadá jak je mega ale když jsi napsala, že máš 112 tak je to až k neuvěření. Mě přijde, že nemám až tak velkej pupek a mám 109 :-)
Andrejko 128 to je teda mazec :lol: No nedovedu si představit, jak jednou budu s takovým pupíkem kormidlovat :mrgreen: Budu držet palečky na středeční KO, tak se pak koukej pochlubit, jak ty tvoji kluci rostou a jak už jsou velicí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.11.10 20:35

Vítej ruzajska :kytka:

Já mám teď přes břicho 92, to si nedokážu představit dalších skoro 40cm.

Andrej ať Ti kontrola dobře dopadne, jsem zvědavá, jak budou kluciii velký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 09:52

ahojky děkuji za přivítání.

market já tě našla čistě náhodou hledala jsem diskuze co by mě mohli zajímat o cukrovce a o císaři atd a vlezla jsem sem a začetla se.po pár stránkách jsem tam našla i tebe :-) jinak já mám přes pupík 106 ale mám to vše jen vepředu ani nevím kde mám těch 13kg co jsem nabrala :nevim: tady je jedno foto pupíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
2.11.10 09:59

Jejda ruzi to je pupíček 8-o A tiše závidím jen těch 13 kilo navíc :palec: Já nevím, jak to dělám ale ta váha leze nahoru snad sama, co týden to kilo :roll: Už mám 16 kilo nahoře :-( Jsem na sebe zvědavá, jak se budu valit před koncem :roll:
Jinak musím říct, že holky se mi tam nějak rozdivočely poslední dny, jsou nějak moc aktivní bych řekla… až se kolikrát leknu, že se musí zákonitě prokopnout ven 8-o Přijde mi, že se snad mrskaj celej den, buď na střídačku nebo snad ani nespí :nevim: Jedině chůze na ně zabírá :palec: ale jakmile jsem v klidu tak je to mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.11.10 10:43

ruzi taky ho máš takové kulaté viď…já mám pulku břicha do špičky a pul do kulata a nahoře 11kilo…
holky jsem dnes nervní jak svina před porážkou nemužu se dovolat přítelovi,vzdy píše rano jako prvni ,dnes jsem to byla já odpovede žádná telůefon nezveda a mne asi klepne ,jelikož mám nejaké blbé tuchy v noci jsem mela divné sny a on jel do práce v půl 4 na kole za te mlhy kdy neni videt na krok a cestou kde je sama hnusna zatačka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.11.10 10:45

Koukám, že se mám s váhou na co těšit :lol: . Jen nevím jestli je v pořádku, že zatím jsem nic nepřibrala. Sice mi váha lítá mezi 59 - 61 kg, ale v průměru vážím pořád stejně. :nevim: . Je v pořádku, že mě od včerejšího večera všude v bříšku píchá? A jde to až někam dolů. Ještě, že mám zítra kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.11.10 10:47
lentilka76 píše:
Koukám, že se mám s váhou na co těšit :lol: . Jen nevím jestli je v pořádku, že zatím jsem nic nepřibrala. Sice mi váha lítá mezi 59 - 61 kg, ale v průměru vážím pořád stejně. :nevim: . Je v pořádku, že mě od včerejšího večera všude v bříšku píchá? A jde to až někam dolů. Ještě, že mám zítra kontrolu.

já jsem začala přibírat až od 17 týdne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 10:53

no já vždycky nabrala těch dvacet ale ted musim držet dietu kvůli cukru tak moc nepřibírám.

market neboj,třeba jen ztratil mobil nebo ho zapomněl nebo má vyplej zvuk.vím že se to lehce radí taky jsem nervní když se mi láďa dlouho neozve.dej pak vědět jestli už se ozval.jinak já mám pupík jak kdy někdy když ležim na zádech tak se musim tlemit protože mám pocit jak kdyby byli obě mimča narvaný na sobě.jednu půlku břicha mám propadlou a druhou vyboulenou nebo je celé do špičky :mrgreen:

to píchání je asi normální já to mám taky.to je tím jak se tam vše rozpíná a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.11.10 10:53

Market neboj hlavně žádné nervy přítel se ozve asi hodně práce nebo tak žádné strachy a klídek,myslím na tebe :hug: ..Jinak na kontrolu se strašně těšíme půjde kluky omrknout i tatínek má volno tak jsem moc ráda :srdce: ..No a koukám na vaše pupíčky sakra já nevím mám teda těch 128cm,ale vy jemmáte takový podlouhlý veliký a já mám takovej jakoby půlkopačák :) prostě směr do prostoru nezdá se?(vkládám foto z dneška 32+1tt) :nevim: :dance:

• Citovat
  • Upravit
8707
2.11.10 11:01

tak jsem to nevyddržela a volala jsem do práce…jo zapoměl si telefon doma a jelikož má v hlavě díru a nepamatuje si moje elefonní číslo ,tak se nemohl ozvat..já ho praštím …kor kdž mu říkám,že jsem měla strach a on se zeptá proč :pocitac: ,že on o mne mel strach taky …já ho klepnu ,jjsem mu řekla že si to bude muset sakra večer vyžehlit,za ty slzy a on mi na to řekne aspon někdo na mne myslí :srdce: …na jednu stranu kopnout na druhou zulíbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 11:02

ony ty míry jsou zavádějící záleží na šířce zad a na tvaru bříška.na mě zezadu není vůbec poznat že jsem těhotná.řekla bych že ho máš víc do špičky než já a market takže ti ta špička nějaký ten cm přidá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
2.11.10 11:04

market:to jsou ty chlapi že?divěj se že o ně máme strach ale když se pak něco děje s náma tak plašej a jsou nervní jak před porážkou.ale jsou to naše zlatíčka a věděj jak na nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí