Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
3.10.10 21:56

Petru, já s tím nakupováním ještě ani nezačala, zato tchýně se do toho obula :oops: :mrgreen: a taky jsem něco dostala od příbuzných…
Na pohyby si počkej, to stojí fakt za to :lol: ze začátku to bylo taky jen takové polechtáníčko a musela jsem se na to dost soustředit, teď už se ozvou a nejde to „přeslechnout“ :dance:
Na ty opary nevím ale v lékarně na to prý nechtějí v těhotenství nic dávat :nevim: Vím to od švagrové, ta taky měla opar v těhotenství a v lékarně jí na to nechtěli nic dát.
A ve středu na tebe budu myslet, tak nám dej hned vědět :wink: ale pokud nemáš už žádný problém, tak to bude OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.10.10 10:30

Ahojky!!!Dnes jsem si pospala :lol: PETRU já jsem ještě nikdy opar neměla,ale sestra tím trpí docela dost a používá na to nějakou prej"zázračnou" mastičku,od oriflame.Dnej je u nás nádherně.Svítí sluníčko :potlesk: Máme poslední týden do svatby..tak mě čeká samé vyřizování a chystání.Ve středu jdu na šaty a budou mě je muset dost povolovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.10.10 20:02

Petru, používám compeed náplast na opary. Vzhledem k tomu, že na ně opravdu trpím a teď kor, tak si to bez nich nedokážu představit.

Pavli děkuji, to já všechno vím, kriteria pro kočárek mám dané, ale i tak si nedokážu vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.10.10 12:19

Ahojky,
tak jak holky, jak se máte? Už je líp bez :poblion: Já mám spíš opačný problém, snažím se už hlídat, abych zbytečně moc nejedla ale kila letí nahoru teda fest :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.10.10 14:17

Ahojky, můžu se k vám přidat? Čekám také dvojčátka, termín mám sice 3.4. ale třeba to bude v březnu :-D …doma už máme takřka 2.letou princeznu.
Chtěla jsem se vás zeptat, jaký máte názor na spaní miminek ve vedlejším pokoji? Naše dcerka (přiznávám :oops: ) je rozmazlenější povahy..takže s náma spí ještě v ložnici a myslím že šoupnout jí do vedlejšího pokoje s příchodem dvojčat by bylo asi katastrofální. Napadlo mě ale, že kdyby dvojčátka spaly ve vedlejším pokoji, tak by možná nebudily ani malou, ani manžela a já bych si je tam vždy šla v klidu nakrmit, přebalit a uspat. Co na to říkáte? Je to reálné? nebo to bude „pakárna“ ? Jen dodávám, že máme doma kocoura, takže budou muset být zavřené dveře a zapnutá chůva…tak co? Jak to děláte nebo budete dělat vy? :nevim: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.10.10 15:07

Ahoj vercao.Vítám tě :kytka: já ti teda neporadím,pže ještě děti nemám..ale určitě třeba petru..poradí,až se připojí :lol:
PAVLI ahoj!!!Já už teda ne :poblion: ale furt je mě zle :roll: moc nejim,přibrala jsem 2kg,zatim,furt čekámaž se pořádně najim :-P a už se na to těšim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.10.10 15:19

Vítám tě vercao :kytka: Jen pojď k nám ať je nás tu víc :wink: S tím spaním ti taky moc neporadím, ještě žádnou zkušenost s mimčama nemám :oops: Tak je to na petru :lol: A jak ty snášíš těhu s dvojčátky? Je ti dobře nebo si to taky poctivě vytrpíš? :lol:
Hermo, taky jsem čekala až mi bude fajn a dočkala jsem se a teď mám opačný problém :mrgreen: ikdyž teď už je to veselejší to přiznávám :-)
Co děláte celý den? Jak už jsem psala, dr. mě doporučil se víc šetřit ale já to neumím se jen tak povalovat :oops: a ven taky občas musím jít nebo bych se z toho asi doma zbláznila. Ikdyž teď to s tím počasím bude spíše na spaní než na procházky :roll:
Musím se pochlubit, tak přebalovací pultík už je na cestě :dance: Mamča mi ho objednala za super cenu 1500 Kč i s dopravou :dance:
A jak nakupujete nebo jak se střádají věcičky vám? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.10.10 15:28

Pavli,tak já jsem byla do půl 3tí v posteli :oops: Pak jsem vstala a šla se naobědvat.U nás je tak hnusně,že se mě nechce vystrčit nos :-D Máme pejska,tak jen vždy kolem baráku..vyčurat,vykakat a zase zpátky do tepla :mrgreen: Já ještě pořád nenakupuju.Pultík super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.10.10 16:16

Teď už dobře…začátek byl ale krušný, bylo mi pořád zle, jen bych spala a do toho dcera vyžadovala pozornost. Nejhorší asi bylo vynášení nočníku…to jsem kolikrát neustála a hodila šavli :oops: .Teď už ale ani nevím, že jsem těhotná…až na to velké bříško. Teď jsem se měřila a zjistila jsem, že přes pupík mám stejné míry jako s dcerou na začátku 6.měsíce.
Jinak ještě nic nenakupuji…čekám, až se dozvíme co budeme mít. Nějaké oblečky mám totiž po dceři, tak až podle toho budu nakupovat a prodávat :lol: . Jinak postýlky, matrace, monitor dechu a odsávačku nám nejspíš nadělí Ježíšek :lol: . S kočárkem počkáme, až se děti narodí..domluvili jsme se tak s manželem…to by musel někdo podávat fakt za dobrou cenu.
Jinak přebalovák byl fakt dobrej kup..za tu cenu, tak aby dobře sloužil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.10.10 16:42

Hermo, tak ty takhle lenošíš :palec: já bych to asi v posteli nevydržela, by mě ten den přišel strašně dlouhý a navíc bych asi blbě spala v noci :-?
Holky co bříško, pochlubte se :wink: mě přijde, že mi vyskočilo snad přes noc :mrgreen:
Vercao, tys to měla asi horší ze začátku, když ti bylo špatně s malým dítkem. To já nevím, jak bych asi zvládla :oops: jsem byla fakt jak chodící mrtvola a měla jsem co dělat sama se sebou natož se ještě starat o dítě :roll: A udělej si taky metřík, ať víme jak jsi daleko :wink:
A jak se vám dvojčátka povedla? Přirozeně? A povídej, jaký to byl šok se dozvědět, že čekáš hned dvě miminka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
5.10.10 16:56

Tak i já vítám novou duo maminku :kytka:
S tim spinkánim,holka já ti nevim s tim problém nebudu mít ,naší Kačce bude 10let,takže s námi už nespí,ale asi bych spíš zvykala tu starší holčičku usínat a spát ve vlastním pokoji a dvojičky mít u sbe v ložnici,já když byla holka malá tak jsem jí měla v noci přilepenou k posteli, protože kolikrát plakala jen třeba že jí vypadl dudlík a to se jen natáhla ruka a ve vteřině se spalo dál,ale to že budeš muset vstát a jít tam k nim se malinko víc probereš a než zas zabereš tak spustí druhý a vem si že to s jídlem a třeba s růstem zoubků může být i třeba 10× za noc…no nevim je to na tobě,ale uvidíš že si budeš chtít po pár týdnech sama nějak ulehčit a stejně to takhle dopadne a malá se pak může připadat hoooodně odstrčená…TOT MŮJ NÁZOR… ale samo že je to na tobě jak si to uděláš a jak dlouho vydržíš :pankac:
Pavli super kup,já doufám že mě přebalovák mužíček s pomocí skoro švagra udělaji doma,aspoň to sliboval :-)
Hermo omlouvám se sem si tě splatla s Jolandou,ten dotaz byl na ní a opary,Já jsem to nakonec nechala jen na tý zubní pastě a dneska se mi krásně sloupl,takže počítám tak dva tři dny a bude po :dance:
Holky na zítřek mi držte palečky dozvim se triple testy ,co ta krev v moči a ještě jak je na tom ten hematom :think: ,chjo doufám že pro mě Dr. bude mít jen ty nejlepší zprávy ..mám docela strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.10.10 16:59

Když já nevím, kde se metřík dělá :oops: .
Jinak jsem otěhotněla po Clostilbegytu (jedné dávce)neměla jsem 3.měsíce menstruaci a tak doktor řekl, že tohle bude nejlepší…a bylo :-D .
Jinak reakce dobré…jen málokdo si z mého okolí pamatuje, že jsem dvojčátka chtěla od jakživa, takže mi říkaj reakce typu jak mě litujou a jak to budu zvládat,…ale já si myslím, že když to zvládli jiní, tak i my. A můj manžel byl přímo nadšenej…on vždycky chtěl 4 děti a já mu vždy říkala, že víckrát jak dvakrát rodit nejdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.10.10 17:30

Vercao, klikni si na nějaký metřík třeba můj a otevře se ti stránka, kde se ty metříky dělají. Jestli umíš trošku anglicky, tak nebude problém :wink: Až si vybereš metřík, tak nakonec ti vyjede adresa tu si zkopíruj do profilu do nastavení a tu adresu si vlož do podpisu a pak tady nad diskuzí si dej zobrazovat podpisy a je to :palec:
Petru, zítra na tebe budu myslet, tak hned jak budeš moct, tak napiš jak jste dopadli :wink: Ale já jsem přesvědčená, že jste v pohodičce.
vercao, takže tě čeká ještě jedno těhotenství do čtyř dětí :mrgreen: Mě manžel říká, ať si to svoje první těhotenství pořádně užívám, protože je jednoznačně poslední :lol:
Jsem dneska hotová, celej den jsem něco dělala a teď už toho mám teda plný kecky… ale zítra budu lenošit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.10.10 17:48

Moc děkuji, už by to mělo jít :lol: .
Já už další těhu neplánuju…myslím, že tři děti budou akorád :-D
Petru, zítra budu držet pěsti…sama mám z testů strach…u malé jsem musela jít na odběr plodové vody, tak se bojím, abych nemusela jít zas :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
5.10.10 17:51

vercao super :potlesk:
A petru si myslím, že kdyby vyšly špatně tripl testy, tak by ti dali hned vědět, by to nenechávali zbytečně čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí