Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petru takové doktory bych poslala do prd… taky chodím k soukromé gynekoložce neplatím nic a mám všechno ..stejně jako každá těhotná za vyš neplatí někde maximálně za prvotrim,jinak má plně hrazenou péči z pojištění!! takže si vzít za těhotenství 6 tisic to je zlodějina ![]()
marketm píše:
Petru takové doktory bych poslala do prd… taky chodím k soukromé gynekoložce neplatím nic a mám všechno ..stejně jako každá těhotná za vyš neplatí někde maximálně za prvotrim,jinak má plně hrazenou péči z pojištění!! takže si vzít za těhotenství 6 tisic to je zlodějina
Ahoj možná máš pravdu,ale já už kvůli svojí neplodnosti vyzkoušela tolik lékařů,že tahle mi myslim fakt nejvíc pomohla i když to u ní je tak strašně drahý a nedám na ní dopustit ![]()
já ti věřím,taky jsem se pokoušela otěhotnět dlouho a tesne před ivf jsem otehotnela sama,ale takový prachy já byh prostě doktorovi nedala a upozornuju ze jsem zdravotník
petru jak říkám já tě chápu,ale peníze ti nic nic nezaručí to nechci strašit,chtěla bych v tom případě po doktorce vidět doklady o zaplacení kdy a čeho…
Ahoj Holky,tak koukám že se nám to tady nějak pozastavilo
…jak se máte a co bříška????
Ahojky petru ![]()
Taky by mě zajímalo jak vypadají bříška při dvojčátkách. Nahoře mám už 7 kg, tak nevím zda je to hodně nebo málo nebo akorát ale dr. nic nekomentoval, tak snad dobrý.
A pohyby už cítím zřetelně ![]()
Co ty? Už se vyklubalo bříško? ![]()
Já přidávám svoje aktuální ![]()
Ahoj holky,já zatím nahoře 1 kg.Bříško vylézá pomalinku.Jsem dnes 14tt.Ale je mě pořád špatně a občas zvracim,takže to přibíríní nějak záv
Nějak mě blbne internet,neposlalo se to celé
Takže to přibírání nějak závratné nečekám.Chci se vás zeptat jak jste na tom s jídlem..??Já jím max.3× deně,pže když se jen podívám na jídlo je mi na
Stačí to???Přemáhám se abych vubec něco jedla.
Herma, neboj ono se to srovná, taky mi bylo ze začátku dost šoufl, na jídlo jsem se nemohla ani podívat a moc jsem tomu jídlu nedala
Zlepšilo se to kolem 15. týdne a teď už je to OK a jím všechno ![]()
Bereš nějaké vitamíny? Já je raději brala i dr. mi je doporučil ![]()
Ano beru těhotenské vitamíny GRAVITAL,kys.listovou už ne,ale brala jsem ji.Myslím stačí ty vitamíny,že jo?Ty už máš pěkně kulaté bříško
Kdy ti začalo pořádně být vidět???
Taky jsem brala kys. listovou ale jen do 12. týdne, pak mi řekli, že už je to zbytečné, ať si koupím nějaké vitamíny v lékarně.
Bříško začlo být vidět tak před 14 dny, ale přišlo mi, že to bylo ze dne na den ![]()
Dneska mi ale nějak bříško pobolívá
Doufám, že to budou jen ty vazy… ![]()
Tak to jo,mě maličko vystupuje,ale nepatrně
To budou jen ty vazy
určitě
mě bolelo,ale i když jsem šla na záchod,tak jsem šla radši na gyndu a zjistil zánět močové trubice.tak mě dal takové tablety na zavádění,už jen 3 dny a mám je dobrané..pomohlo a přestalo to bolet.Teď mě taky jen občas pobolívá břicho.
Hermo,tak s tim
to znám mooooc dobře,ještě nedávno jsem šla i několikrát deně,ale poslední týden už běhám jen ráno když vstanu NAŠTĚSTÍ
,s jídlem jsem to taky moc nedala to je asi normální.Já už mám taky pěkné bříško,ale zatim skoro žádný kopáníčko necítim,jen sem tam polechtáníčko
.Pavli já mám nahoře zatim 3kg a s tim pobolívánim ,tak já to mám snad každý den ,holky jak vás to bříško bolí??? mě hlavně dole a nejvíc když vstávám z lehu a nebo ze sedu.Vitamíny baštím calibrum-mami ![]()
podávám hlášení (jak jsem slíbila) z prvotrim. screeningu: v Podolí to probíhá super, všichni moc milí, výsledek - vše ok, podle paní dr nemusíme nutně na genetiku, vzhledem k mému věku, se mi ulevilo.
a jako bonus: prý asi dva kluci
je to super
(i když, ještě malinko doufám, že třeba jedno bude holčička)