Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
29.8.10 20:06

Cipisek, ty se máš, že už víš pohlaví alespoň jednoho z nich :palec: Já to chtěla v 16. tt vědět taky ale bohužel dr. mi řekl, že se dost mrskají a je těžké je dohonit. Prý možná za 3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.8.10 20:27

Já celodenní vycházky nemám, ptala jsem se na ně doktorky a prý, že se to nepíše a kdesi cosi, prostě nechtěla. Ale vyšla mi vstříc aspoň tak, že mi napsala vycházky od desíti do osmi do večera, což ještě celkem jde.
Co se týče určení pohlaví miminek, tak je pravda, že u prvního miminečka doktor nevěděl, protože se bobek strašně mrskal, prohlížel ho dlouho, ale nakonec pohlaví neřekl, druhý brouček naprostý flegmoš jen ležel, měl nás totálně na háku :lol: a hned asi po minutce doktor řekl, že je to děvčátko :potlesk: .
S tou nudou doma je to teda šílené, taky začnu asi přerovnávat skříně, třídit a vyřazovat svoje oblečení, aby pak bylo dost místa na oblečky prcků. Taky jsem říkala, že zkusím něco uplést, i když plést moc neumím, ale zkusím to vypilovat a pak se pokusím o nějaký svetříček nebo čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.8.10 20:47

já mám vycházky podle potřeby,dle mojí dr těhotenství není nemoc a nemůže nakázat kdy může ženská ven ,když jí tou dobou může být zle a pak se ven nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.8.10 20:52

jen vás holky zklamu ,doktor nemůže říct pohlaví ve 12-13 týdnu ,protože v tu dobu jsou ještě obě pohlaví stejná na Uz je spíš vidět chlapeček než děvčátko,nejdřív v 16 týdnu spíš až okolo 18 týdne lze říct co to bude a stejně ještě bez jistoty,holčičky bývají nejisté u kluka je pinďa vidět…mamce po které máme kočár tvrdili v 15 týdnu že čekají 2 kluky a v 17 vě holky ty nakonec mají,další mamině řekli holku kluka a maj dva kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.9.10 13:05

ahojky dekuji za nazory, pujdu si taky nechat udelat blond melir asi tam za mesic az budu mit porádné odrosty…jo a ptala jsem se doktora na pohlavi a rekl ze to mi rekne az v 18. týdnu…ale rekl ze je velka pravdepodobnost ze to bude parecek, protoze jsou jinak velci a jeden je klidnejsi a tamten rostacek tam pekne radil..to byla nadhera se na to kouknout , byl tam i muj manzel na ultrazvuku a mel slzy v ocich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.9.10 13:10

jo a vycházky mam od 10-11 a od 14-17, napsala to sestricka takto protoze uz jsem jednou samovolne potratila, tak nechceme nic zanedbat…a me to vyhovuje, alespon me to donutilo nikde necourat a hodne odpocivat sem tam na prochazku a to mi staci, stejne se mi porad toci hlavicka…vyhovuje mi to…
Už mám velké choutky neco málo nakupovat, ale nene musim byt tvrdá, radsi jeste ne…az tak v 5-6 mesíci zacnu jsem docela poverciva..a co vy holky uz nakupujete?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.9.10 14:10

ahoj hlásím sse po včerejším genetickém Uz čekáme páreček fotky mám v albíčku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.9.10 14:28

Ahoj jsem tady dneska prvně a jestli můžu ráda bych se k vám přidala,čekám dvojčátka sice 28.2 ale nikde jsem únorčátka nenašla,tak jestli by nevadilo moc ráda bych tady s vámi byla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
1.9.10 14:45

marketm a 22: No to by bylo super, kdyby jste měly obě párečky.

petru: klidně se přidej, myslím, že tě ještě s termínem dohoním (dvojčátka prý chodí dřív:)
A máš dvojvaječné nebo jedno?

• Citovat
  • Upravit
16312
1.9.10 14:56

22 už se taky strašně těším k holiči, odrosty už mám, dlouhý to mám taky, nedrží to :roll: ale ještě min. týden musím vydržet :-? Já mám taky celkem dlouhý vycházky od 8-12 a od 14-18, tak nevím jestli se nezkusit zeptat na ty neomezený :nevim:
A ještě nenakupuju nechávám to až po tom 20. týdnu až mě budou malý pořádně kopat :wink: Ikdyž včera už o sobě dávali už vědět, takový malý šťouchanečky… :-)
marketm gratuluju k párečku :palec: Já už jsem tak nedočkavá co čeká na nás :huban: A pěkný fotečky :palec:
petru no jasně pojď mezi nás, ikdyž já mám termín taky v únoru :oops: žádný únorňátka dvojčátka jsem taky nenašla, tak jsem se přihlásila sem. Doufám, že to holkám ze března nebude vadit :wink:
Ještě se vás chci zeptat, jestli nemáte nějaké problémy? Mě začala často docela pobolívat kostrč :roll: Co jsem četla, tak se to stává… netrápí to taky některou z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.9.10 14:58

Holky, udělejte si metříky ať vidíme kdo v jakém týdnu je :wink:
No jestli mě se posune termín, tak to budu mít už v lednu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.9.10 15:28

Díky jsem ráda,já čekám po deseti letech od první dcery po IVF dvojvaječná dvojčátka :srdce: .Sice ještě Dr neviděla pořádně co "to " bude,ale podle svého pocitu si myslim na páreček a Dr.řikala že na holky nevypadám,takže tohle já zatim nevim.S tim metříkem to neni špatný nápad,ale musim příjít na to jak ho udělat :think: . Já jsem se teď mojí Dr.ptala na ty melírky a barvu,jak se tady bavíte a řekla mi že v prvním trimestru radši ne,ale teď ve druhém že by melírky povolila že v tom problém nevidí,jen teda s tou barvou byla značně na vážkách :nevim: ,já mám jít právě ke kadeřnici 13 a dávám si obojí protože mám docela šedivé vlasy (jinak Tmavé) takže je to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.9.10 16:14

petru co dr. myslela tím, že na holky nevypadáš? :-) To by mě zajímalo, já bych totiž holčičky chtěla ale taky počítám, že to budou spíš dva kluci ikdyž čekám dvojvaječné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.9.10 16:20

Pavli to nevim,možná obličejem -protože řikala že vypadám dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.9.10 16:29

petru já prý taky vypadám pěkně ,že jsem se vyloupla a přece tam ta holčička je,dej na vnitřní pocit taky jsem od začátku říkala,že čekám páreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí