Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky dvouvaječná.icq i skype jsem zrušila,akorád nám to dělalo bordýlek s internetem,tak jsem zůstala jen na facebooku..jestli ho máš??
nejde to nic mi to neukazuje leda podle email adresy ja mam dablinka18@seznam
Ahojky, taky čekám dvojčátka, sice ne v březnu ale už začátkem února
Ze začátku těhu mi bylo taky pěkně špatně, žádná chuť k jídlu a zvracela jsem ráno a večer a když jsem nezvracela, tak mě bylo na zvracení
Teď už je to ťuky ťuk v pohodě
takže nezbývá nic jiného než vydržet ![]()
Ahoj všechny holky, jé to nás tady je! ![]()
To je super!
Já jsem v 11+6 a je mi pořád ![]()
Nejím moc nic a kdybych snědla 4 rohlíky (to jsem dřív taky hravě zvládla) tak bych hned běžela ![]()
Těším se jestli ty nevolnosti pominou a bude líp.
Moc mi nejde pít - mám chuť tak na coca-colu a tu nemůžu, tak si jí dám dvakrát týdně a pak mám smitec, voda mi moc nejede a bublinky taky ne. Teď zkouším ředěný jablečný džus, tak uvidíme. Holky co pijete?
Ahoj!!Já piju jeden den čaj,druhý den jen samotnou vodu,pak zas nějakou bublinkovou vodu..No je to děs,pže 2 dny po sobě nemůžu nic stejného.Dnes ráno jsem
čajík..už aby to skončilo!!A bylo mě líp.Holky a nějaké bolesti??Máte??
Herma já asi vím, jak ti je. Taky mi bylo ze začátku fest zle a skončilo mi to kolem 15. týdne
Až na to
jsem snad žádné větší bolesti neměla. Jen občas v podbřišku od toho jak se mi to tak všechno roztahovalo
A občas mi pobolívá hlava a to ještě teď
ale nic hrozného, dá se to vydržet.
Jste na rizikovým doma? Mě totiž dr. hned jak zjistil dvojčata přeřadil na rizikové.
Ano jsem doma a musím se šetřit,už i proto že jsem po umělém opl.A beru ještě prášky na udržení těhotenství.Ty něco bereš?Ježiš až do 15tt?
To je děs.Mě teď bylo skoro 5 dní fajn,tak jsem se radovala,že to už přešlo a já jsem zase začala zvracet i v noci.
Nic neberu, dvojčátka se nám povedla přirozeně
Taky jsem se modlila, aby už mě ty nevolnosti přešly ale musím říct, že nepřešly najednou ale postupně se to zlepšovalo
takže v tom 15. tt jsem už zvracela jen jednou po ránu a to už byla brnkačka
Neboj dočkáš se a bude líp a začneš si těhu užívat
já teď řeším jestli cítím pohyby nebo ne
ale asi už ty prcky cítím ![]()
to je super
a bříško ti kdy šlo poznat
a ve kterém tt jsi teď??
Herma mám metřík, tak si nad diskuzí zapni zobrazovat podpisy, tam to uvidíš. Jsem 16+6
Jak jsem psala, sice mám termín začátkem února ale zkusila jsem se sem vnutit, tak snad to neva
Tak bříško, kdo to neví, tak by to na mě ještě nepoznal ![]()
Tady je fotečka bříška z neděle ![]()
jéé taky bych chtěla už mít takové bříško… ![]()
a holky nevíte vkolikátém týdnu lze určit pohlaví ![]()
Když jsem byla na kontrole v 16. týdnu, tak jsem škemrala jestli by se dr. nepodíval na pohlaví. Řekl mi, že je ještě brzo, možná za 3 týdny a to bude ještě velká frajeřina. Vysvětlil mi to tak, že když je tam jedno, tak se můžu podívat z více úhlů a u dvojčat je to složitější, je tam míň místa a míň různých pohledů ![]()
A děkuji za přivítání ![]()